![]() |
Re: Produse tuning
sorry nimic nici pt rechin nici pt mondeo!!
|
pt seat arosa ai ceva ?
|
2 Attachment(s)
Asa ceva pt un golf mk1
|
Tesatura din fibra de sticla pe care o folosesti ce greutate specifica are?
|
Salut! pentru un Citro C4 Coupe ce ai disponibil? CEva poze?
|
Quote:
|
pentru dacia berlina...poti face niste prelungiri dupa o poza?? vtuning?
|
praguri de astra g coupe ai???????
|
pentru manta ce ai ?
|
un kit pt a4 2003 m ar interesa sa mi arati un model si un pret.
|
body kit s14 ?
|
pwntru un opel kadett - d din 1983, se poate face ceva spoilere fata/spate, praguri si un eleron???
|
3 Attachment(s)
As vrea si eu un spoiler fata, praguri si eventual eleron pentru o mazda 323f din 96.
Ceva de genul: eventual si prelungire spoler! |
Pentru un Nissan Primera din 2006 gasesti cumva niste pleoape ? Sau stopuri ? :) Mersi frumos
|
2 Attachment(s)
la ce pret e noul kit de logan??? adica acesta dar fara cele 2 eleroane
|
pretul kitului e de 1100eur fara eleron si capac de luneta
|
pentru un Astra F cat m-ar costa sa-i faceti un kit complet? (spoilere fata-spate, praguri, eleron) ?
|
salut Robert...ma intereseaza si pe mine ceva pt o Laguna 2 (2002) pleoape,spoiler fata spate ,praguri,grila faruri sau stopuri....orice ai pt Laguna 2
|
Quote:
|
Robi sa nu uiti te rog de capacul meu pe sapt asta dak se poate te rog!!!
|
Quote:
|
salut ma-r interesa si pe mine un kit pentru o skoda octavia 2 rs ( in special pragurile si prelungiri pentru bara fata si spate dar ceva frumos unic sa zic asa daca se poate ).
|
Salut!Salut!Ploape,fuste si eleron pt un clio 3,ai ceva din toate astea si la c pret?
|
salut....ptr un ford scorpio din '96 aduci ceva?faruri,triple,grila...orice?dak aduci ceva te rog pune-mi si mie poze si pretzuri....mersi!!!
|
3 Attachment(s)
Salut Robert....ma intereseaza aca poti sa imi faci si mie urmatoarele:
1.Ochelari pt faruri 2.Prelungire (buza) spoiler fata 3.Eleron ....exact cum sunt in poze....si te rog spunemi si preturile pt ca am nevoie de aceste produse |
1 Attachment(s)
Salut, un spoiler fata pentru un BMW E12 poti sa ma ajuti? ceva cat mai simplist...tipic anilor masinii.
Vreau ceva asemanator cu ce e in poza atasata, numai ca adaptat pentru E12-le meu. Ideal ar fi sa elimin bara si sa fie numai apoilerul asta...sa dea impresia de bot mai scurt, si mai agresiv :twisted: si, cam cat m-ar costa, evident? |
Salut robi !
Sunt un prieten de-al tau din vechi timpuri :lol: Te-am tot batut la cap sa faci ceva pe o dacie .. apoi numa nu ai vrut ... si bine ai facut :lol: Am mai avut un ford inainte .. da nu am vrut sa modific nimic la ea dar ... mi-am luat un astra f - cc .. na pe asta trebe lucrata . O sa trebuiasca sa trec pe la voi sa scoatem ceva mishto din masinutza mea :rolleyes2 Recomand calduros firma fiindca face numai lucrari de calitate la un pretz zic eu imbatabil !! |
salut,
Pentru un polo coupe ,fab 91 putem face ceva?Eventual da-mi id-ul tau de mess sau un nr de tel daca sunt sanse sa gasim un kit comlet pentru acest model. Mersi! O zi buna! |
aha, are comenzi multe....de onorat de nu raspunde?:P
|
Quote:
Asa este, calitatea este ... nota 10! toata lumea a zis asta cand a vazut cum arata piesele facute de ei. De preturi nu mai zic, sunt mai mult decat convenabile! Da, au multe comenzi de onorat, erau cam multe masini "la rand" in curte la ei cand am plecat eu cu masina. Din cate am observat, nici nu mai au timp sa respire :| |
asa ceva,spoiler luneta?????ce bani?pt acceasi masina...
[img=https://img217.imageshack.us/img217/2668/03ud9cv0.th.jpg] |
ce modele de bara spate ai pentru Opel Astra G, ma intereseaza in special cele care elimina dunga aia de la mijlocul barii, ca am bara de bertone pe fata si pe spate vreau ceva asemanator fara striatia aia enervanta...
poze insotite de preturi, te rog... |
poze cu kit pt renault 5 ai?
|
pleoape astra g?pret si model?mersi
|
Spiridushu dami un PM cu id tau
|
Quote:
|
Salut. Poti sa imi spui si mie daca pentru a pune noul kit pt logan trebuie vopsita toata masina.Multumesc
|
Quote:
|
Pentru un Mercedes E-klasse din 2003 ( W211) berlina ce accesorii tuning poti sa imi aduci ???????????
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning