![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
urata masina ba .... :D de unde imi pot lua si eu bara ca a ta :))) ???
a iesit foarte bine ma bucur pentru tine si ne vedem cu prima ocazie :P:) ai grija de ea . |
a iesit marfa rau. felicitari
|
1 Attachment(s)
ai uitat o poza :D:D:DD
|
Cere un pret bun la vopsitorie pentru bandouri, manere si praguri dupa ce iei grila si o sa fie si mai si ;)
Trebuie sa ne vedem... 8) |
Merci baieti pt aprecieri. O sa revin maine cu poze dupa ce mai aranjez putin botu'. Obe, maine cand vin pe la garaj, sa ma astepti cu o bere:D
Merci pepele pt poza, defapt toate pozele sunt facute de el, eu nu am apucat sa ii fac poze:oops: Bsk-ule, am vrut sa le fac acum, dar m-am hotarat prea tarziu, dar presimt ca in 2 luni o sa le vopsesc:D. Si, ca sa nu ma plictisesc, mi-am luat si o chinezarie de dvd player, de care sunt placut surprins, dar care are un bun potential pt un alt upgrade:-) |
3 Attachment(s)
Urc si eu 3 poze facute la repezeala cu grilele si proiectoarele montate. Initial vroiam grilele de opc, dar intamplarea a fost sa le gasesc pe astea si pot sa spun ca imi plac mult mai mult:D
In schimb am o problema f sacaitoare. Imi bubuie becurie de la proiectoare. Nu se ard, imi explodeaza. Unde o fii problema? Releu? Scurt pe undeva? HELP! |
super masina arata bine cu bara de opc poti sa imi zici pe pm cat ai dat pe bara
|
Poate-s eu ciudat, dar stă cam aiurea bara...adică cel puţin unde se lasă capota pe ea...
Grilele, sunt mortale! Ai făcut cea mai bună alegere! Arată foarte frumos! |
Foate misto arata cu grilele alese...insa trebuie sa-i schimbi si grila din capota...strica aspectul ;)
|
Quote:
Succes pe mai departe la modificari ... ps. Eu unul as lasa grila cu tot cu semn ...arata mai "altfel" |
Criminal mai arata acuma botul masinii:twisted: ... In leg cu arsul becurilor nush ce sa spun,foloseste alta firma
|
Quote:
Cu grilele am avut mare noroc. Cautam pe net si gaseam pe la 250ron + 40 ron trasnport. Ma gandeam sa le iau ca nu aveam de ales, mai jos nu gasisem nimic, dar intru pe clubopel si vad acolo mare reclama la GTT, cum ca au niste piese pe stoc si au reducere de 40%. Buuuun, dau telefon, mi se confirma ca inca le mai au si ma duc sa le ridic. Cand ajung acolo, surpriza, erau grilele astea. M-am indragostit pe loc de ele cand le-am pus de proba pe masina. In plus, le-am luat cu 95 ron, doar ca sa scape de ele, pt ca erau comandate de 3 ani cica si ei nu pot face retur.:lol: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
suuuupeeerrr omule arata chiar demential :shock: bafta in continuare vad ca, chiar au nimerit culoarea bine :lol:
|
2 Attachment(s)
iviTe, merci, inca mai am de lucru, ca deh, niciodata nu e de ajuns, dar tu stii asta prea bine :-P
Ma plictieam azi asteptand si am zis sa trag 2 poze cu telemobilul:D |
omule e criminala masinuta ta :shock: chiar as vrea sa o vad in realitate :o te felicit pentru munca depusa!
|
arata belea rau de tot:D
super da joasa,jantele,culoarea si bara cu grilele alea;) sa ai parte de ea da un PM pls cu pretul barei:P mersi |
imi place la nebunie astra asta. inca o data felicitari
|
1 Attachment(s)
Frumoasa masina! Seamana cu a mea putin :D . O singura sugestie as avea... unde ai prelungit capota peste grila, marginea ar fi trebuit sa urmareasca partea de jos a grilei, sau liniile alea orizontale din grila, nu sa vina dreapta. Asa am facut-o si eu prima data si se vedea ciudatel(cel putin asa mi se pare mie). Uite ceva facut la repezeala in Photoshop:
|
Pot sa stiu de ce mi se sterg posturi pe topicul asta?
|
Quote:
|
Asa da Kahn-ule, mai merge, imi place la ce ai ajuns si arata si foarte bine, bravo, felicitari
|
Poate reusesti sa muti ornamentul de pe grila asta pe cea fara semn. Ar fi inedit, cel putin eu n-am mai vazut varianta asta. Vezi ce diferente sunt intre grile in zona aia si improvizeaza ceva sa nu arate din topor ;)
|
3 Attachment(s)
merci urs! Imi place ce ai facut la a ta
mai pun si eu cateva poze |
waaaw ... uite si plugul meu =))
|
:shock: un G care imi place foarte mult si ma lasa cu gura cascata
Felicitari pentru munca depusa, a iesit super imi place de mor ! |
2 Attachment(s)
merci, mai e de munca, dar nah, ma bucur ca sunt pe drumul cel bun:D
sias, vii maine la opelisti? |
Quote:
|
pe la un 8 sunt la polivalenta. ne vedem acolo:D
|
:( as veni daca as avea permisu, abia maine il iau . Lasa ca vii tu sambata daca nu ai program :D la constitutiei sa ne uitam si noi la frumusetea ta :D
azi cand am plecat spre munca te-am vazut cand am iesit din bloc, spatele masini nr WRC dar nu stiam oi fi tu nu o fi :D daca stiam fugeam sa ii vad botu :( |
Kahn, alive? Noutati ceva? 8)
|
Still alive, dar fara noutati:D
Am luat playerul de la viper si cam atat... Mi-a mancat munca si facultatea mai tot timpul. Saptamana asta trebuie sa ii cumpar niste placute de frana EBC green stuff si o bara de rigidizare. Daca am noroc, luna asta poate pun mana si pe o reglabila ca sa o las mai jos, dar vedem... |
Dude , unde o mai laşi ? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca am mai amanat putin amortizoarele (nu de tot), mi-am cumparat placutele de frana si le-am montat (ebc green stuff, red nu fac pt motoare atat de puternice ca al meu :D), am cumpararat o statie emphazer pe 6 canale cu care am amplificat boxele spate si subwooferul siiiii..... am gasit in sfarsit ceasuri de bertone la un pret ok, asa ca le-am montat si pe alea (trebuie sa le schimb iluminare, pt ca e cea stock, galbuie si le voi face albe).
Maine 90% cumpar si cel putin scaunele fata de bertone, cele din piele, cu incalzirea originala si cu butoanele originale (rare si scumpe ca draq, dar mi s-a facut o oferta de nerefuzat:D) Usor usor, ajung, macar la interior, acolo unde vreau. Am avut si o mica aventura cu masina, mi s-a prajit o buna parte din instalatia electrica, dar cu ajutorul unui coleg de pe <opel> am refacut ce era ars. Poze, cand ajung acasa, acum sunt la birou si pe aici nu am nimic |
Quote:
De ce ai optat pentru scaune de piele ( o sa fi "ud" vara , asta daca n-ai A/C :lol: ) ci nu pentru unele "sport" ? |
Quote:
Pai sport am, cele recaro de pe echiparea sport, dar parca as vrea piele |
1 Attachment(s)
Quote:
Sa iti amorteasca shalilii :lol: Intradevar...esti boier cu scaune de piele. |
Nu sunt rele scaunele alea, dar am mers pe oem in interior si oem e pana la capat:D
|
am trecut azi cu adi (opel caravan) prin rahova si am vazut wrc-ul ! :D sedea bland proptit pe trotuar !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning