![]() |
Re: CLUB NOU MAK MOTORSPORT BRAILA
partida de tabla? cine cu care? unde si cum? care-a castigat? s-au facut doar linii sau partide intregi? :)
|
Quote:
|
cei care doresc sa participe la un raliu tehnico aplicativ pot sa-si arate interesul aici ,un fel de preinscriere,,din cite stiu eu raliul va fi in aprilie
|
Quote:
|
ia zi ma HAW am auzit ca iti merge masina ...is it true ?.
ps am vb cu ZZZ era ocupat aseara |
merge ma da ... nu e nimic de speriat.
|
:drunk:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Alooo BAAHHHH, a zis... aaa... CRC Ca maine tre sa venim neaparat la "Glub" sa vb de niste cheshtii dinashtia importante... cu raliuri cu dealea-dealea jmecherii ilegale... asa k sa veniti acolo k va ia mama dracu dak nu veniti!!!! ps: CRC a zis asa :D
|
deci care nu a fost atent .....sa mai citeasca odata ..mai sus..
|
a dat dracu cu vice presedentia asta ma !
|
Se pare ca e clar in data de 4 aprilie 2009, e o sambata noi MAK Motorsport vom face primul nostru raliu.
Se cheama raliu pentru ca are 2 parti: 1. partea de traseu / orientare 2. partea de indemanare 1. Partea de traseu..e simplu echipajul are de urmarit o "harta" ..o insiruire de semne care sa il duca din punctul A in punctul B intr-un interval de timp dat. Aceasta parte se desfasoara pe drumuri publice respectand legile de circulatie in vigoare. 2. Partea de indemanre...aici e si mai clar ..o parcare consacrata, inchisa circulatiei ( aici legile le facem noi ), cateva jaloane ( popici) aranjate sub forma de traseu..si 3 probe de "indemanare" unde se va vedea cine are cu ce. In raliu se pot inscrie masini cu echipaj format din 2 persoane. Astept intrebari de la cei ce doresc sa stie mai multe. |
Va tin bine franele de mana? 8)
|
pe mine nu ma tine cutia.....dar sambata sper sa o schimb
|
Quote:
|
Quote:
|
N-am nicio masina proprietate personala Florine! :D
|
La mine o sa fie frumos ca nu tine frana de mana ..dar mai rau ..nu tin nici planetarele...noroc ca traseele de indemanare vor fii facute in asa fel incat sa se faca usor si cu frana de mana si fara frana de mana...vedem ce zic panetarele.. :)
Quote:
|
Quote:
|
faceti caterinca de mine a?????? oricum daca ma dau ci bicicleta n-aveti nici o sansa:))
|
ma dau eu cu tine cu bicicleta :D
pe ce distanta vrei tu |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu este nevoie sa o stergi de praf atat timp cat gasesti multe modele la reducere :lol: . Ai incepand de la cele cu roti ajutatoare pana la cele de drift , drag , circuit si offroad la un pret foarte bun :lol: . Ai ce alege :lol:
|
Quote:
|
salut baieti ! de miercuri 18 martie sunt cel mai nou membru al clubului Mak Motorsport, filiala Braila. bine v-am gasit !
|
ba fane da greu mai intri pe forum.. bine ai venit pe la noi.. ;)
ps ai rezolvat problema cu carburantu ? |
este cumva sedinta astazi?
|
ai sa organizam o plecare la 4tuningday tot clubul ,ceva cu un maxi taxi ,ia ganditiva si voi
|
Quote:
|
pe ce data ?
|
Quote:
PS : i-am vazut bijuteria in actiune ;)! merge brici ! mai are de pus la punct cateva probleme, dar pentru moment merge foarte bine. |
Quote:
|
Quote:
poate megem cu masinile noastre ne cuplam mai multi! |
Quote:
|
bai frate da voi ati gasit cv vreo pagina de forum cu niste detalii mai amanuntite ale show-ului?k in afara de data si locatie nu se mai stie nimic....dak aveti vreo pagina de forum lasati-o aici pls.....poate mergem impreuna ambele orase ce ziceti?
|
salut man :).
Momentan nu a aparut nimic. Cam intr-o sapt juma sau chiar mai putin o sa apara toate detaliile. |
1 Attachment(s)
Am reusit sa incropesc si cererea de inscriere in concurs.
Daca tinem cont de faptul ca numarul de concurs este alocat prin tragere la sorti la sedinta tehnica sau in ziua concursului (dupa caz) cei interesati pot veni cu cererea deja completata...fara numar evident..urmand a se verifica de catre oficiali odata cu prezentarea documentelor cerute ( talon, RCA, permis, in original). Pentru baietii din MACS de la Buzau si pentru baietii de la GL (Bogdanel, Doru & others) eu zic ca e cea mai buna solutie..ca sa scurtam timpul alocat inscrierii in dimineata concursului. pentru membrii MAK ramane cum am discutat la sedinta, hartiile cat mai repede completate. pentru toti ceilalti care vor sa se dea au posibilitatea sa se inscrie in concurs joi si vineri seara la ora 18:30 la sedintele noastre care se tin la Scoala de soferi ABIL de pe Str. G-ral Eremia Grigorescu ( ex str. Garii) langa biserica. ceva mai multe detalii si regulamentul aici: https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/98133-mak-motorsport/page-17.html |
salz allz .... hop si io ... pe aici pe la voi ... proaspat membru ... al MAK MOTORSPORT BRAILA>......
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning