Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

sandrei 24-11-05 21:11

d-apai eu nu stiu..dar am vazut laguna aia albastra si vreau sa va zic ca e bestiala :yikes: :yikes: :peace: arata mortal....cat despre peugeot..ce sa zic...cam simplu..adica sa nu se supere...dar nu are absolut nimic pe el..e cam stock..doar geamuri cu folii si ornament de toba...jantele sunt destul de urate....dar mah...incet incet...atingem toti perfectiunea :roll: :baby:

sandrei 24-11-05 21:14

oricum...pe cand vine in bacau laguna...o sa va arate ce se de suspensii sport si-a cumparat...poate chiar si cum se lasa jos de la buton...dar asta doar apropiatilor...si asta ca sa nu mai ziceti ca nu e cea mai valabila laguna din tara

sandrei 24-11-05 21:17

plus ca fratele valentin este un om credincios si merge la sliujba in fiecare duminica...a ajuns pana si in corul bisericesc...si asa credinta i-a luminat calea si i-a facut masina cea mai valabila!! sper sa fiti si voi credinciosi si sa va luminati calea...el are xenon..nu de alta

mertan 24-11-05 21:44

cum spui tu sandrei.

SFW 24-11-05 22:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
plus ca fratele valentin este un om credincios si merge la sliujba in fiecare duminica...a ajuns pana si in corul bisericesc...si asa credinta i-a luminat calea si i-a facut masina cea mai valabila!! sper sa fiti si voi credinciosi si sa va luminati calea...el are xenon..nu de alta

:lol: :lol: :lol:
S-a plans vali la voi ca radem de el ... urat din partea lui ... il tragem de urechi cand ajunge in bacau.
Stiu ... daca se roaga suficient de tare se lasa masina .... daca ii sparg cauciucurile se mai lasa putin :lol: :lol:
Ala nu e xenon ... e lumina sfanta ...

Viseaza frumos vali ce-i drept.

SFW 24-11-05 22:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandrei\"
d-apai eu nu stiu..dar am vazut laguna aia albastra si vreau sa va zic ca e bestiala :yikes: :yikes: :peace: arata mortal....cat despre peugeot..ce sa zic...cam simplu..adica sa nu se supere...dar nu are absolut nimic pe el..e cam stock..doar geamuri cu folii si ornament de toba...jantele sunt destul de urate....dar mah...incet incet...atingem toti perfectiunea :roll: :baby:

Da ecranu ala e simpatic? :D

vsa 24-11-05 22:17

vsa

ba milica dar ce e cu televizorul ala din masina ta?parca e televizorul sport a lui bunicu care la cumparat de la rusi in \"80

vsa 24-11-05 22:21

vsa

misule care e treaba cu jantele de tabla???? :shock:

vsa 24-11-05 22:24

vsa

Fratele Sandrei este pastor la biserica la care ma duc eu si la el am invatat sa merg spre lumina!!!asa ca am iesit din intuneric si am sa imi mai pun ceva la masina curind..!!!! :shock:

vsa 24-11-05 22:36

vsa

misule adui tu aminte lui milica cind l-am facut!!!!a uitat de frica!!! :shock:

SFW 24-11-05 23:34

Pai vine iarna ma .... s-a terminat cu joaca ... de acum ne incaltam pt vremuri grele si cizme de tabla.

Cand l-ai facut ma ... ca atunci parca nu prea ati facut ... v-ati distrat si voi putin ...

Lasa lumina ca paote te orbeste si dai cu capu de un perete ceva.

vsa 24-11-05 23:40

vsa

misule deci si tu ti cu mili??!!!faceti parte dintr-o organizatie secreta????? deci sunteti contra celor luminati!!!!Si vezi ca e tirziu ar cam trebui sa te duci la culcare ca aici incep discutiile pt meseriasi nu pt incepatori!!! :shock:

SFW 24-11-05 23:54

Nu tin cu nimeni ... dar nu a fost ceva concret ... a fost mai mult de amuzament ...
gata, gata, ma duc la culcare ca sa vorbeasca maestrul vali despre tuning ... succes maestre, te las singur ... eu ma duc sa mai citesc pt maine ca am partial :cry:

aleks 25-11-05 12:34

bafta mishule...
cristi ia fa tu bine si fa pe masinile din bacau UN post cu pozele p care le ai cu masina ta..
ma scutesti de o munca, si tare recunoscator ti-as fi...
c zici?

vsa 26-11-05 01:34

vsa

mili vad ca nu ai nimic de spus sa iti iei apararea!!!! cred ca e adevarat cu televizorul!!! :shock:

sandrei 26-11-05 02:51

ei ei..vezi daca nu sunt credinciosi.??? tot prostii fac...in loc sa vina la o slujba...sa vada ce ii sfatuim...cum sa sfinteasca frumusetile de masini...e ok TFT-ul ..e de 7'...dar e audiovox...la noi in cj este 130 de USD..ecranul..

sandrei 26-11-05 02:53

ii convertim si pe cei din bacau la religia masinotuningiala si in cele din urma toti vor face : :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious:

vsa 27-11-05 18:11

vsa

asa pastore sandrei aratane calea cea dreapta in ale tuningului!!!! sa sti ca ieri la slujba mi-au dat lacrimile cind te-am auzit vorbind despre turbo!!! :shock:

vsa 27-11-05 18:15

vsa

ieri seara am fost la oradea la carturi!!au pista intr-o sala acoperita,,am omorit carturile alea,asa ca va provoc la bacau,cind vin,la o cursa!!!! daca nu va e frica!! :shock:

aleks 28-11-05 12:01

se sustine vali.
accept provocarea, sa t vad cum t descurci cu kartul pe asfalt :wink:

SFW 28-11-05 12:52

Re: vsa

Quote:

Originally Posted by \"vsa\"
ieri seara am fost la oradea la carturi!!au pista intr-o sala acoperita,,am omorit carturile alea,asa ca va provoc la bacau,cind vin,la o cursa!!!! daca nu va e frica!! :shock:

Te astept vali la un kart, sa-mi vezi spatele. Intreaba-l pe milik :lol: :lol: :lol:

vsa 28-11-05 13:33

vsa

misule doar stii ca te fac ceapa!!!!daca vrei iti dau si avans!!!! :shock:

vsa 28-11-05 13:39

vsa

oricum mili se da cu copii pe pista mica!!!! :shock:

SFW 28-11-05 15:09

Nu te lua de milik ca fac scandal 8)
Pai facem in vacanata .... pe nameti, punem cauciucuri de iarna pe katruri si ne dam. Te distrug :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 28-11-05 17:01

so... fight?

cristi_407 29-11-05 15:41

Vsa vad ca ti-ai chemat intariri..Poate nu sunt asa frumoase jantele dar in primul rand le folosesc numai iarna si in al doilea rand sunt de calitate spre deosebire de altii..Si mai vreau si eu un ecran daca e 130 de euro..pe bune..Vsa eu zic sa nu mai minti si mai creste un pic..

SFW 29-11-05 18:45

:peace: :lol: :lol: :lol: :lol: Naspha mai vali, a cristi cu p$#@ de tine. :lol:
Mie imi plac jantele lui cristi ... daca ar fi pe 17 ar fi :yikes:

Chiar ca vreau si eu ecrane din alea la 130 ... 4 ... sau 5 ca imi pun un dvd si la wc ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu te supara pe fratii tai vali, dar tre sa iti recunosti sefii 8) :wink:

:2gun:

vsa 30-11-05 13:30

vsa

milica asta e topicul oficial de minciuni!!!!! :shock: aici poti sa minti despre cum arata jantele tale!!!!am auzit ca leai dat polizor ca nu iti intrau!!!si am gasit un loc in cluj unde se vind ecrane din alea ca al tau la kilogram!!! :shock: cite kg iti trebuie???

vsa 30-11-05 13:31

vsa

misule vad ca ai o noua semnatura e trucata???asa e....???? :shock:

SFW 30-11-05 15:48

Da ma ... e trucata ... cand vii la bc fac o poza si cu masina ta ... da .... stai ... nu merge ca nu intra ambele masini in poza, la cat de departe in spate o sa fii.

Mai ... tu du-te si cumpara kilograme de cartofi cu masina aia ca pt asta a fost facuta ... nu kg de dvd-uui ca noi ( :lol: :lol: :lol: )

aleks 30-11-05 16:37

deci pozele astea le confirm eu...
am vazut live desfasurarea de forte...
a fost numero uno atunci mishu...
apropo, sunt facute in iasi :wink:

vsa 30-11-05 17:01

vsa

misule este o vorba ca adevarul supara!!!! :shock:

SFW 30-11-05 23:31

Adik te-ai suparat pe mine sau cum ca nu inteleg? :lol: :lol: :lol:

Hai odata la bc ca ne e dor de tine :shock: :lol:

Robertjoy 01-12-05 02:26

sal vali,ce mai faci?
cum e pe la cluj?pe aici,prin is e cam plictiseala.....l-am vaz pe serbanescu,intr-o zi pe aici si mi-am adus aminte de perioada aia de la liceu,cu alex.............. :D am vaz pe aici k vrei sa-ti pui un sistem audio,la ce te-ai gandit?si cam cati bani te ajunge?

SFW 01-12-05 11:48

Robertjoy ... tu ai cumva rrr-ul? daca da ... felicitari, f frumos. :)

Robertjoy 01-12-05 13:51

da.... :) ms....tu ai 3000 v6,pe a4?

Zerofast 01-12-05 14:40

frumos RRR dar o sa ai concurenta ADV :!:

SFW 01-12-05 14:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Robertjoy\"
da.... :) ms....tu ai 3000 v6,pe a4?

Da, chiar, tu ti-ai facut si pe la motor ceva, ca parca trage mai bine.(inainte aveam un 307 argintiu cu folie - am mers odata impreuna o portiune din drum bc-is .... chiar, jantele pe 18 le-ai dat ca nu era confortabila masina? )

aleks 01-12-05 15:57

nu o sa fie concurenta cu rrr-ul...
el a fost primul, si cel mai frumos facut, la vremea cand eu nici nu ma gandeam ca o sa am seria 3...

SFW 01-12-05 16:56

Domnul se vede :tenisclap

Am vrut sa ii spun lui zerofast ca, comentariul lui nu isi avea locul, dar am zis sa nu interpretezi tu gresit. dar ... :)
Multa bafta, spor la munca si sa iasa ceva frumos. :) Apropo, te-ai decis ce o sa pui?

All times are GMT +2. The time now is 11:52.

- Copyright 2026 4Tuning