Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Diverse discutii despre telefoane mobile (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/104367-diverse-discutii-telefoane-mobile.html)

Snapy_xxl 25-05-09 20:02

Re: Diverse discutii despre telefoane mobile

Am incercat. Faza este ca este carcasa capsata. Nu este ca la celelalte telefoane, sa o schimbi cu alta. Praf nu este pt ca butonul a intrat cu totul inauntru.

De bani inca nu stiu ce sa zic. De preferat as vrea sa imi iau unu cu puncte + prelungire de contract.

eMH 25-05-09 21:55

Vezi ca asa am patit si eu la telefonul meu. Am un Nokia N95 la care butonul de la volum a intrat inauntru. I l-am scos de tot,ca era rupt,si acolo are niste sarmulite foarte mici. Acolo am bagat un varf de pix/creion cu mina,ca sa fac contact intre cele 2 siruri de sarmulite,si a mers butonul.
Incearca sa faci si asta.

turbonetta© 25-05-09 22:23

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2350617)
Eu zic ca cel mai bun Nokia care e cat de cat ieftin e N73...
Se aude muzica cat de cat bine, camera se vede destul de clar,softul e bunicel.

Intr-adevar N73 e un model destul de performant, dar dupa parerea mea cam mare. In rest, are de toate.

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2347580)
eu as opta pt clasic ca e mai finut. Camera oricum e irelevanta.. majoritatea sunt naspa! decat alea de la 3-5 mpx in sus se apropie cat de cat de adevar.

PS: Main disadvantages:

• No microSD card slot
  • No FM radio
  • No video calls, not even with the main camera
  • Prone to fingerprints
  • Mediocre camera
  • Uncomfortable keypad

E adevarat ca modelul classic arata mult mai bine decat cel slide. Habar nu aveam ca nu are radio:lol:. Ca memorie, cred ca 1 gb memorie interna e de ajuns. Cu amprentele ma descurc, ba chiar am inceput sa nu le mai dau importanta. Cand aveam Sirocco black eram disperat dupa el, tot timpul il stergeam. Acum am unul Gold si nici nu mai dau importanta amprentelor:D.
Oricum oscilez intre astea 2 modele. Pe batranul meu Samsung E900 nu il mai gasesc asa de interesant ca la inceput:(.

cryssl 26-05-09 07:12

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2350740)
Am incercat. Faza este ca este carcasa capsata. Nu este ca la celelalte telefoane, sa o schimbi cu alta. Praf nu este pt ca butonul a intrat cu totul inauntru.

De bani inca nu stiu ce sa zic. De preferat as vrea sa imi iau unu cu puncte + prelungire de contract.

nu este capsata.. are niste suruburi tip imbus .. si o poti desface asta pot spune sigur.(am si eu 6234 ) e pacat de el sa il "arunci' asa ca e un telefon bun

Snapy_xxl 26-05-09 08:33

Dar cine a zis ca renunt la el? :lol:
Prin urmare, fata telefonului se schimba? Partea de sus este cojita aproape de tot.

Strainger 26-05-09 15:56

un k850i stiti careva cum pot resofta telefonul? caci il deschid se aprind tastele si beculetul acela albastru de la camera.
am intrebat pe cel care mi l-a vandut si mi a zis ca trebuie resoftat

DTH 26-05-09 16:37

Are careva vertu ? Daca da , sa-mi zica si mie cum este , e bun , cat tine bateria , etc ...nu am nevoie decat pentru dat telefoane si mesaje , dar imi place design-ul , astept pareri !

dolb 26-05-09 16:44

te referi la replica sau original? :) pt ca cele originale sub 1000 euro nu le gasesti.. si sunt in esenta un nokia numai ca au diamante sau sunt suflate cu aur.etcetc etc

DTH 26-05-09 17:06

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2353504)
te referi la replica sau original? :) pt ca cele originale sub 1000 euro nu le gasesti.. si sunt in esenta un nokia numai ca au diamante sau sunt suflate cu aur.etcetc etc

Originalul...cu diamante , nu cu aur sau alte chestii , vreau cu pietre roz ;))

p.s : pana in 1000 nu se gasesc ? :-S

VladM 26-05-09 18:35

Cel mai ieftin e cam 2000 euro ;) Mi se pare o prostie sa dai 2000 euro pe un telefon.

DTH 26-05-09 18:37

fas :)) hai ca pana in 1000 mai merge , dar 2000 in pana mea :)))) mai scump decat vand eu motorul :)))))

Si replica la ce pret ar ajunge ?

VladM 26-05-09 18:39

Replica gasesti in 200-300 euro. Da nu are rost sa te complici cu replici,merg 2-3 luni,se strica si piese la alea iti dai seama ca nu gasesti asa usor,deh,chinezarii,nici ce firma sunt nu stii :)

cryssl 26-05-09 19:12

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2351931)
Dar cine a zis ca renunt la el? :lol:
Prin urmare, fata telefonului se schimba? Partea de sus este cojita aproape de tot.

da de sigur..eu am vrut sa imi schimb fata la al meu..ca sa zgariat ecranu' rau..dar cand am vazut ca trebuie sa dau peste 100 ron pe carcasa originala..am zis ca nu mor cu el asa.. .

turbonetta© 30-05-09 12:30

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2353471)
Are careva vertu ? Daca da , sa-mi zica si mie cum este , e bun , cat tine bateria , etc ...nu am nevoie decat pentru dat telefoane si mesaje , dar imi place design-ul , astept pareri !

MDB, am un Vertu Ascent gri cu piele maro, original. Daca esti interesata, da-mi un pm:). Uite sa nu ziceti ca nu gasiti Vertu sub 1000, vedeti la mine:D: 950 euro.

DTH 01-06-09 11:30

Quote:

Originally Posted by turbonetta© (Post 2365034)
MDB, am un Vertu Ascent gri cu piele maro, original. Daca esti interesata, da-mi un pm:). Uite sa nu ziceti ca nu gasiti Vertu sub 1000, vedeti la mine:D: 950 euro.

Gri...piele maro :cry: Vreau Negru ..complet...ca sa mai ii pun eu niste chestii pe el :)

turbonetta© 01-06-09 20:28

Crede-ma ca e o combinatie reusita. Cauta pe net poze, poate iti schimbi pararea:).

P.S.: Nu ai sa gasesti negru complet;)

eMH 01-06-09 21:10

Are cineva idee cum imi pun telefonul sa sune? Nokia N95. Am luat tot meniul la rand. Am cautat si acolo unde setezi ora,nu am gasit. Nu am gasit nicaieri. Poate cineva sa imi spuna?

Strainger 01-06-09 23:33

unde setezi ora si dai la optiuni primu lucru este "setare alarma noua", asta daca ai optiunile in romana si eu am tot n95 varianta cu card de memorie nu cea cu 8gb memorie interna

eMH 01-06-09 23:37

Nu merge. Unde setez ora am Time,Time zone,Date,Date format,Date separator,Time format,Time separator,Clock type,Clock alarm tone,Workdays,Network operator time. Asta e tot.
Daca dau Options imi da sa aleg intre Change,Help,si Exit. Nu zice nicaieri nimic de alarma noua.

DTH 01-06-09 23:37

Quote:

Originally Posted by turbonetta© (Post 2371791)
Crede-ma ca e o combinatie reusita. Cauta pe net poze, poate iti schimbi pararea:).

P.S.: Nu ai sa gasesti negru complet;)

te cred , dar nu prea suport culoarea maro la accesorii :cry:

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2372683)
Nu merge. Unde setez ora am Time,Time zone,Date,Date format,Date separator,Time format,Time separator,Clock type,Clock alarm tone,Workdays,Network operator time. Asta e tot.
Daca dau Options imi da sa aleg intre Change,Help,si Exit. Nu zice nicaieri nimic de alarma noua.

eMH ...dai change si acolo iti poate aparea si de new alarm daca nu ma inshel , in fine , incearca si asa

REPTYLE 02-06-09 11:26

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2372032)
Are cineva idee cum imi pun telefonul sa sune? Nokia N95. Am luat tot meniul la rand. Am cautat si acolo unde setezi ora,nu am gasit. Nu am gasit nicaieri. Poate cineva sa imi spuna?

meniu -> organiser -> clock -> options si apoi dai la new quick alarm,la mine la 6110 merge:)

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2343404)
De curand mi s-a stricat telefonul din dotare (nokia 6234). Nu mai merge butonul de inchis-deschis. Il incarcam zilnic ca sa nu cumva sa raman fara baterie si sa mi se inchida. Am fost cu cort 3 zile intr-o zona in care nu am avut semnal si telefonul tot cautand semnal s-a descarcat.

Cu ocazia asta vreau sa imi iau altul. Ce imi recomandati? Sunt interesat in special de camera (minim 2mp), camera secundara, redare mp3 (nu prea cred ca o sa se compare vreunu cu fostul 6234 la volum dar ceva asemanator) si Wap. De preferat Nokia, ceva din seria N sau E. Multumesc.

pentru sunet recomand n73 (dar este un model cam vechi) sau nokia 6110 are 2 difuzoare,claritate foarte buna a sunetului,camera e cam slaba(2 mpx,n73-ul il face la camera ) si merge gps pe el(asta daca te ajuta cu ceva:D),si este mult mai comod ca n73

Snapy_xxl 02-06-09 11:45

Merci REPTYLE ;) Intradevar, m-am uitat si la N73 si mi s-a parut interesant.

REPTYLE 02-06-09 11:53

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2373684)
Merci REPTYLE ;) Intradevar, m-am uitat si la N73 si mi s-a parut interesant.

cu multa placere Snapy :)
am avut si eu un n73 Music edition si am fost multumit de el,bateria ma tinea 2-3 zile cu muzica si vorbit pe cosmote(avea aproximativ 280-300 ore vorbite pe el)

N3n3a 10-06-09 22:26

care imi poate zice si mie cum pot sa fac la nokia e51 sa blochez anumite numere de telefon ca sa nu ma mai sune?.. trebuie sa folosesc vreun program sau se poate direct din telefon?

REPTYLE 10-06-09 23:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 2397495)
care imi poate zice si mie cum pot sa fac la nokia e51 sa blochez anumite numere de telefon ca sa nu ma mai sune?.. trebuie sa folosesc vreun program sau se poate direct din telefon?

incearca programul asta :D

N3n3a 11-06-09 00:11

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 2397636)
incearca programul asta :D

imi zice certificat expirat.. :|

Dodo_998 11-06-09 19:17

Am descoperit ceva la N73: Daca ascult muzica la casti, si ma suna cineva si in timp ce vorbesc dau drumul la muzica, se aude mai tare. Aveti vreo solutie sa se auda mai tare mereu? Mi se pare ca se aude cam incet, de ex la 6230i imi spargea urechiile, e, la asta daca sunt pe strada si e zgomot, abia se aude...

Strainger 11-06-09 20:06

1 Attachment(s)
N95 simplu

N3n3a 12-06-09 13:11

gugal search.. blacklist for n95

ArCaDa 20-06-09 00:04

Salut !! Stie cineva unde pot sa gasesc(cumpar) codu ala de activare al jocurilor. Am fost si la Nokia si la Vodafone si nimeni nu stie nimic, habar nu au unde sa ma trimita mai departe. :rolleyes2

Tweety_rzw 04-07-09 07:24

Re: Ce telefon mobil ai?

Ca o mică paranteză ce săaleg iphone 2g or nokia n95?:( am avut numai nokia pānă acum şi m-au ţinut n73,nokia 6300,nokia 6120,n73me şi mă gāndeam la o schimbare cu iphone merită?sau merită n95?

22VIN 04-07-09 11:27

iphone, pentru ca nokia n95 are o carcasa extrem de slaba. plastic chior. daca nici tie nu-ti plac plasticele proaste, alege iphone

Strainger 04-07-09 16:25

Nokia face legea!

LAZ'u 07-07-09 11:22

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2461522)
Nokia face legea!

Asta cam asa e!!!

dolb 07-07-09 11:31

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2461522)
Nokia face legea!

da..face legea! cand vrei sa vb si tu la el , se stinge dintr-odata pt ca are softurile PROASTE !..deci FACE LEGEA! .. e un fel de bmw rullz.

22VIN 07-07-09 11:43

nu mai scriu inca o data, deci vedeti semnatura mea.

REPTYLE 07-07-09 13:02

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2460942)
iphone, pentru ca nokia n95 are o carcasa extrem de slaba. plastic chior. daca nici tie nu-ti plac plasticele proaste, alege iphone

de aceiasi parere cu tine + ca N95 a devenit un telefon "plictisitor" pot spune,are mai toata lumea !

trafy-vr6 07-07-09 13:05

are careva idee daca se poate decoda un telefon MOMO Design ?

REPTYLE 07-07-09 13:24

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2468092)
are careva idee daca se poate decoda un telefon MOMO Design ?

am avut si eu acum cateva luni un momodesign MD2 si nu aparuse soft-ul pentru decodare si nici cu X-SIM nu mergea doar cu cartela de IT:(

GJ 64 GAB 09-07-09 11:13

Are cineva un Nokia 6230i si vrea sa-l dea la schimb?... :>

All times are GMT +2. The time now is 20:02.

- Copyright 2026 4Tuning