Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - eddycdk (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/103901-machete-lucru-eddycdk.html)

2010 07-09-10 08:31

Re: Machete in lucru - eddycdk

Frumos model man, si asta chiar ca e revizie generala:!:
Spor la treaba si astept Caddy ca paine calda:!::!::!:

edinho_realmadrid 14-09-10 10:54

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3640041)
mersi, in general, in viata, am incercat mereu sa am ceva ce nu are nimeni, si daca totusi are, al meu sa fie diferit...

da, mai este de finisat fir-ar....:lol:

cat despre CL ( Aa 1/18 ) - revizie generala! :-)
lipire fir xenon dreapta
schimbare baterii (au 5 ani, mai merg dar nu mai tin prea mult)
jante noi + gume noi, pe 22 (ca sa rimeze :lol: )
reconfigurare portbagaj
inca cateva detalii...

Nimic nou tizule ? :D

eddycdk 14-09-10 21:14

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3657030)
Nimic nou tizule ? :D

pai, lucrez la un A6 model 2002, am mai bibilit pe la Golf I si Golf V si cam atat
am sa pun poze cu A6 ca in 2 zile trebuie livrat si trebuie sa fie gata :-)

DrifterGT 16-09-10 17:32

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3658457)
pai, lucrez la un A6 model 2002, am mai bibilit pe la Golf I si Golf V si cam atat
am sa pun poze cu A6 ca in 2 zile trebuie livrat si trebuie sa fie gata :-)

Vad eu bine sau imi joaca feste privirea ?

AUDI A6 2002 ? astept pozele ?

Multumesc frumos , si imi pare rau de machetele alea ... pacat ca ai lucrat mult si passat-ul acu 2 zile m'am uitat la el ! Sa speram ca totul va fi bine.!

DariusAlexandru 16-09-10 19:46

Nu le faci buza jantelor de pe Caddy?

eddycdk 16-09-10 22:57

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3662585)
Vad eu bine sau imi joaca feste privirea ?

AUDI A6 2002 ? astept pozele ?

Multumesc frumos , si imi pare rau de machetele alea ... pacat ca ai lucrat mult si passat-ul acu 2 zile m'am uitat la el ! Sa speram ca totul va fi bine.!

dap... ai vazut bine!
tocmai azi dupa masa l-am scos de la cabina... a iesit super vopseaua, ca de obicei
maine am sa pun si niste poze, ca inca lucrez sa-l asamblez chiar acum
Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 3662898)
Nu le faci buza jantelor de pe Caddy?

Bentley n-au buza la jante :cry:

eddycdk 18-09-10 12:03

8 Attachment(s)
cateva update-uri:
-Golf V a primit bara fata de R32 si grila... care mai necesita ambele cateva finisaje
am mai facut si usi LSD pt el... trebuie sa ii fac poze maine, poimaine pt ca ma mai intrebasera niste useri cum se fac
rotile vor fi bineinteles BBS RS pe 17" incaltate cu gume super slim, ca cele din poza, numai ca vor avea miezul (spitele) vopsite negru si alte embleme de BBS

-Golf III a fost jupuit de vopseaua veche si stratul de filler, deoarece n-am fost multumit de rezistenta lor
de asemenea, am hotarat sa aiba usile fixe, pt ca e prea mult de munca sa ii decupez si rama de sus ca sa se deschida ca in realitate, plus ca balamalele erau rupte si oricum aruncau usa pana peste roata fata, deci era prea aiurea
asa o sa fie fixe si o sa arate mai apropiat de modelul real
am inceput lucrul la un hayon, pt ca nu avea... inca nu stiu daca va fi fix sau mobil...
munca la caroserie e cam gata, poate il dau luni cu filler si saptamana viitoare, dupa ce ii termin hayonul sa il si vopsesc
o sa fie cred maron inchis metalizat sau altecva, tot culoare inchisa
jantele for fi... cum era de asteptat BBS RS pe 17", dar vor avea spitele vopsite intr-o culoare tipatoare (verde brotac, roz sau rosu aprins)

cateva poze cu A6-le 1/18 vopsit in culoare originala Audi Canvas Beige cod LY1X si rotile originale de A8 pe 17" montate 100% functional... maine am sa pun poze cu el finalizat la machetele mele :-)

edinho_realmadrid 18-09-10 12:27

Super smechere ambele VW <3 !!! Mai ales jantele alea, criminale rau :D

FED express 18-09-10 16:10

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3666250)
cateva update-uri:
-Golf V a primit bara fata de R32 si grila... care mai necesita ambele cateva finisaje
am mai facut si usi LSD pt el... trebuie sa ii fac poze maine, poimaine pt ca ma mai intrebasera niste useri cum se fac
rotile vor fi bineinteles BBS RS pe 17" incaltate cu gume super slim, ca cele din poza, numai ca vor avea miezul (spitele) vopsite negru si alte embleme de BBS

-Golf III a fost jupuit de vopseaua veche si stratul de filler, deoarece n-am fost multumit de rezistenta lor
de asemenea, am hotarat sa aiba usile fixe, pt ca e prea mult de munca sa ii decupez si rama de sus ca sa se deschida ca in realitate, plus ca balamalele erau rupte si oricum aruncau usa pana peste roata fata, deci era prea aiurea
am inceput lucrul la un hayon, pt ca nu avea... inca nu stiu daca va fi fix sau mobil...
munca la caroserie e cam gata, poate il dau luni cu filler si saptamana viitoare, dupa ce ii termin hayonul sa il si vopsesc
jantele for fi... cum era de asteptat BBS RS pe 17", dar vor avea spitele vopsite intr-o culoare tipatoare (verde brotac, roz sau rosu aprins)

cateva poze cu A6-le 1/18 vopsit in culoare originala Audi Canvas Beige cod LY1X si rotile originale de A8 pe 17" montate 100% functional... maine am sa pun poze cu el finalizat la machetele mele :-)

golful 3 va arata demential, spor la
el, si A6-le....sunt foarte nerabdator sa-l vad.Stii cumva de unde sa iau si eu niste jenti dinalea BBS???

DrifterGT 18-09-10 16:30

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3666250)
cateva update-uri:

A6 :shock: , deocamdata arata bine :D astept finalul! O sa fie unic pe forum :D fie el stock fie tuning :D.

2010 18-09-10 17:20

Cred ca toate 3 vor iesi demential man:!::!::!:

DrifterGT 20-09-10 22:37

Cred ca nu ai dat A6-ul fara sa ii faci poze nu ? :O

eddycdk 21-09-10 09:55

haha... nope! :D
il gasesti la machetele mele, acum am postat!
enjoy!

aaa, LE, am inceput un nou proiect: AUDI A5 :-)
poze...in curand!

eddycdk 22-09-10 22:31

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3672831)
am inceput un nou proiect: AUDI A5 :-)
poze...in curand!

pana acum am decupat grila fata single frame, grilele barii fata, eliminat bavuri de pe stalpii C, decapat (acum 20 min), jante 18" multispite cu gume extrem de joase si late (scratch built)... si cam atat
ori va fi RS5 ori doar un A5 tunat (OEM only)

aaa, si maine am o surpriza :rolleyes2

bmwh548 22-09-10 22:40

eddy cand te gasesc pe mess 5 minute? Scuze de offtopic.

DrifterGT 24-09-10 22:22

Asa ceva mai rar intalnesti ! sa faci o masina care nici nu exista la acea scala!

Foarte frumos! Bafta in continuare!

eddycdk 25-09-10 05:05

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3681376)
Asa ceva mai rar intalnesti ! sa faci o masina care nici nu exista la acea scala!

Foarte frumos! Bafta in continuare!

la care te referi? :D

eddycdk 29-09-10 07:53

13 Attachment(s)
am mai achizitionat un Golf I si bineinteles ca a inceput munca la el!

lucrez cu mare drag, dat fiind faptul ca pur si simplu iubesc Golf-urile
acesta este un Fabbri 1/24, din metal, ce deschide tot, un GTI din 1977 si are detalii foarte faine, per total mai bune decat cel din plastic, maro...
masina trebuie vopsita in culoarea originala, manila green, culoare care face ravagii printre fanii de Golf-uri I restaurate
din moment ce il am pe cel maro facut (aproape gata) in stilul show & shine, asta va fi cat mai apropiat de masina originala, in sensul ca va pastra detaliile (manere usi, stergator spate, faruri si stopuri originale, nu clear look, etc)
bineinteles ca o sa aiba si modificari la nivel de detalii (crom, jante BBS RS :D, garda joasa, etc)

dupa ce a fost achizitionat, l-am dezechipat si a intrat la o cura de decapant (fiind mic, trebuie sa isi pastreze detaliile)
imediat dupa curatire, l-am matuit cu smilgher 800 si l-am dat cu filler
am decupat motorul, deoarece aveam nevoie sa-i vopsesc si clopotele amortizoarelor
apoi, am fost sa ii fac vopseaua, si ieri a iesit de la cabina aratand adorabil, la fel ca acum 33 de ani, cu mult luciu si o vopsea de-ti vine sa-l mananci!
deja am inceput asamblarea (geamuri, chedere, stopuri, etc)

stand eu sa ma gandesc ce culoare de maro sa-i fac interiorul mi-am dat seama ca ar fi discriminare intre el si frate-sau sa nu ii pun piele
asa ca dupa ce am gasit nuanta potrivita, norocul a fost sa gasesc un vinilin prin stocul meu de "piei" care imita textura celui din anii Golfului
asa ca am trecut la treaba si am inlaturat manerele, cotierele si manivelele geamurilor de pe panouri in scopul de a le imbraca in piele (vinilin)
dupa primul strat, au urmat (dupa sablon) fasiile care ii creaza forma originala
apoi am lipit la loc detaliile
am mochetat intr-o culoare care sa se potriveasca sio acum lucrez la bancheta spate (am taiat bucatile dupa sablon, pt a creea lufturile)
apoi masina a cazut dramatic, fiind gata pt jantele de 17" BBS care vor fii aurii cu buza cromata ;)

am inceput si lucrul la bara spate (am imbracat-o in crom sus si jos ca sa ramana banda neagra la mijloc) iar la grila fata am inlaturat dungulita rosie de GTI pe care o va inlocui cromul...
iata si ce-am realizat pana acum!

Mht'u 29-09-10 13:40

nice :shock::shock:de cand l-am vazut sablat mi-am dat seama ca e ceva frumos

FED express 29-09-10 15:19

arata minunat...sa nu zici ca i-ai pus sticker cu "under costruction":lol: superba culoarea:love:

manu_96xls 29-09-10 17:20

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3690122)
am mai achizitionat un Golf I si bineinteles ca a inceput munca la el!

lucrez cu mare drag, dat fiind faptul ca pur si simplu iubesc Golf-urile
acesta este un Fabbri 1/24, din metal, ce deschide tot, un GTI din 1977 si are detalii foarte faine, per total mai bune decat cel din plastic, maro...
masina trebuie vopsita in culoarea originala, manila green, culoare care face ravagii printre fanii de Golf-uri I restaurate
din moment ce il am pe cel maro facut (aproape gata) in stilul show & shine, asta va fi cat mai apropiat de masina originala, in sensul ca va pastra detaliile (manere usi, stergator spate, faruri si stopuri originale, nu clear look, etc)
bineinteles ca o sa aiba si modificari la nivel de detalii (crom, jante BBS RS :D, garda joasa, etc)

dupa ce a fost achizitionat, l-am dezechipat si a intrat la o cura de decapant (fiind mic, trebuie sa isi pastreze detaliile)
imediat dupa curatire, l-am matuit cu smilgher 800 si l-am dat cu filler
am decupat motorul, deoarece aveam nevoie sa-i vopsesc si clopotele amortizoarelor
apoi, am fost sa ii fac vopseaua, si ieri a iesit de la cabina aratand adorabil, la fel ca acum 33 de ani, cu mult luciu si o vopsea de-ti vine sa-l mananci!
deja am inceput asamblarea (geamuri, chedere, stopuri, etc)

stand eu sa ma gandesc ce culoare de maro sa-i fac interiorul mi-am dat seama ca ar fi discriminare intre el si frate-sau sa nu ii pun piele
asa ca dupa ce am gasit nuanta potrivita, norocul a fost sa gasesc un vinilin prin stocul meu de "piei" care imita textura celui din anii Golfului
asa ca am trecut la treaba si am inlaturat manerele, cotierele si manivelele geamurilor de pe panouri in scopul de a le imbraca in piele (vinilin)
dupa primul strat, au urmat (dupa sablon) fasiile care ii creaza forma originala
apoi am lipit la loc detaliile
am mochetat intr-o culoare care sa se potriveasca sio acum lucrez la bancheta spate (am taiat bucatile dupa sablon, pt a creea lufturile)
apoi masina a cazut dramatic, fiind gata pt jantele de 17" BBS care vor fii aurii cu buza cromata ;)

am inceput si lucrul la bara spate (am imbracat-o in crom sus si jos ca sa ramana banda neagra la mijloc) iar la grila fata am inlaturat dungulita rosie de GTI pe care o va inlocui cromul...
iata si ce-am realizat pana acum!

Ăsta-i prea frumos!:shock:
Nu-l vinzi?:lol:
Felicitări!

2010 29-09-10 18:12

Acest Golf este MORTAL
Felicitarile mele:!::!::!:

cristi_iasi 29-09-10 19:38

OMFG!! Eddy cu Golf-urile astea m-ai facut pilaf! Bestial! Abia astept sa vad produsul finit si poate ne dezvalui si Golful maro in acelasi timp.;) RESPECT!

Te salut,

Cristi!

DrifterGT 29-09-10 19:46

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3681662)
la care te referi? :D

Scuzele mele , nu am vazut ca mai era o pagina , era vorba despre Logan :lol:. Cat despre golf foarte frumos , am gasit unul fabbri dar nu prea i'am dat importanta... :cry:

Succes in continuare la proiectele tale!

Frumos si asta

eddycdk 29-09-10 20:58

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 3690798)
nice :shock::shock:de cand l-am vazut sablat mi-am dat seama ca e ceva frumos

o sa fie foarte aparte
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3691003)
arata minunat...sa nu zici ca i-ai pus sticker cu "under costruction":lol: superba culoarea:love:

multumesc, chiar e bestiala culoarea
Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 3691263)
Ăsta-i prea frumos!:shock:
Nu-l vinzi?:lol:
Felicitări!

mersi, daca esti dispus sa platesti pretul cerut... ne putem intelege
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3691394)
Acest Golf este MORTAL
Felicitarile mele:!::!::!:

mersi domnul Costi
Quote:

Originally Posted by cristi_iasi (Post 3691663)
OMFG!! Eddy cu Golf-urile astea m-ai facut pilaf! Bestial! Abia astept sa vad produsul finit si poate ne dezvalui si Golful maro in acelasi timp.;) RESPECT!

Te salut,

Cristi!

mersi, mersi si eu abia astept sa iti vad Golf-ul 5
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3691679)
Scuzele mele , nu am vazut ca mai era o pagina , era vorba despre Logan :lol:. Cat despre golf foarte frumos , am gasit unul fabbri dar nu prea i'am dat importanta... :cry:

Succes in continuare la proiectele tale!

Frumos si asta

da, asa era al meu
succes si tie ca am vazut ca te-ai apucat de treaba

eddycdk 30-09-10 09:53

3 Attachment(s)
de dimineata am avansat putin cu lucrarile:
portbagajul imbracat in alcantara, aproape gata, volanul vopsit in culoarea pielii, interiorul (bancheta spate, panou stanga spate, frana de mana si mocheta complet finalizate)

2010 30-09-10 10:03

A iesit superb interiorul si volanul e ciment:!::!::!:

DrifterGT 30-09-10 12:16

Ne lasi fara cuvinte :D ! Foarte frumos lucrat !

cash_banck 30-09-10 23:05

foarte frumos golfu! felicitari! am o intrebare....dupa ce ai vopsit caroseria ai mai dat cu lac?

eddycdk 01-10-10 07:54

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3692706)
A iesit superb interiorul si volanul e ciment:!::!::!:

stai sa-l vezi gata tot :-P
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3692986)
Ne lasi fara cuvinte :D ! Foarte frumos lucrat !

mersi, mersi
Quote:

Originally Posted by cash_banck (Post 3694454)
foarte frumos golfu! felicitari! am o intrebare....dupa ce ai vopsit caroseria ai mai dat cu lac?

bineinteles ca este dat cu lac
masina a urmat acelasi procedeu ca si una reala, e data la cabina
in momentul pozelor avea foarte multe amprente de maini si tot stralucea
sa vezi cand o sa fie gata si ii fac pozele artistice, dupa ce o curat, cum va straluci

dar dupa vopsire este musai sa fie aplicat lacul, atat pt aspect cat si pt durabilitatea lucrarii

Calin001 11-10-10 11:17

Cromul de pe bare cum l-ai aplicat?

eddycdk 13-10-10 21:51

Quote:

Originally Posted by Calin001 (Post 3718785)
Cromul de pe bare cum l-ai aplicat?

folie de aluminiu autocolanta

alexu_bad_boy 20-10-10 21:45

salut domnu' Edi. Vad ca deloc nu te plictisesti. bravo chiar imi plac proiectele tale. App. am vazut un golf 3 si mi se parea cunoscut;))

eddycdk 20-10-10 21:47

mi-am dat seama ca am o gramada de masini in lucru.... oare cand o sa fie gata?
in schimb sunt multe raritati si frumusesti cu care sper sa va incant privirile ca de obicei
mai jos am o lista cu masinile la care lucrez, aproape zilnic, cate putin la fiecare. unele sunt deja vopsite, sau date in filler, dar important este ca trebaluiesc pe la toate
vor urma:

Volkswagen
Golf I - 1/24 verde, classic look
Golf I - 1/24 maro, cult
Golf I - 1/18 rosu, reconditionare
Golf III - 1/24 cult
Golf V - 1/24 cult, extrem clean
Passat 3BG variant - 1/24 gri, cult
Caddy - 1/24 rosu?, cult
New Beetle - 1/18 roz, japan style
T4 - 1/43, cult
T5 - 1/43, cult

Audi
A2 - 1/32, cult
A3 - 1/24 orange/flat black, wide body
A5 - 1/32, cult
A6 avant - 1/18 negru metalizat, cult
A8 - 1/18, maro, S8
Q7 - 1/24 alb, DUB style

Skoda
Octavia II - 1/24 negru, RS look

Lamborghini
Reventon - 1/18 revopsire + modding

Daewoo
Cielo - 1/32, clean look

Nissan
350Z - 1/18 verde, japan style

Subaru
Impreza WRX STi - 1/18 Lambo Reventon grey, japan style

Dacia
Logan - 1/24 albastru, wide body

Hummer
H2 - 1/18 mov/negru, DUB style

Mercedes
CL - 1/18 argintiu, mici reparatii

Toyota
RAV 4 - 1/43 negru, stock + detalii

printre ele sunt si 2-3 comenzi pe care trebuie sa le finalizez foarte curand, insa lista am pus-o ca sa vedeti cam ce volum de lucrari am si datorita lui imi e destul de greu sa termin numai una
desi primeaza comenzile, luna asta sper sa mai termin minim 3 masini pt mine ;)

pe curand si spor la treaba tuturor!

FED express 21-10-10 14:52

astept cu nerabdare Golfurile, Audi A6 si imi pare rau ca nu ai nici un Bmw:sad: Spor la treaba maestre:!:

bmwh548 21-10-10 18:53

Pemfeurile le-au monopolizat iesenii :P

eddycdk 21-10-10 22:40

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3746436)
Pemfeurile le-au monopolizat iesenii :P

mi-am adus aminte ca am la tata ramas in lucru un seria 5 1/18 cu wide body si LSD...in weekend il aduc la mine ;) deci am si un vemvew

DrifterGT 21-10-10 22:59

E maisto ?

eddycdk 22-10-10 08:05

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3747093)
E maisto ?

nope... de de plastic, o firma no-name din China, il am cu mult inainte sa-l faca Maisto sau Minichamps

eddycdk 22-10-10 18:07

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3747547)
nope... de de plastic, o firma no-name din China, il am cu mult inainte sa-l faca Maisto sau Minichamps

am mai gasit si un Focus 1/24 care trebuie revopsit...
insa pana una alta, am vopsit astazi 3 masini
- Golf V 2,0TDI
- Golf I GTI
- Subaru Impreza

acum pun cu Golf V si maine cu celelalte 2...
pe langa vopseaua rosu Flash Red de Seat, masina a primit bara fata de R32 (foarte rar intalnit la o macheta Golf V - se fabrica doar 1/43 si 1/24 de plastic), bara spate one-piece, scoaterea bandourilor, a manerelor si a emblemelor, faruri negre de GTI, interior complet maro-Audi, mocheta inclusiv in portbagaj, ceasuri de bord noi, ceasuri aditionale, indicator presiune AIRRIDE, butoane AIRRIDE, rezervoare AIRRIDE in portbagaj, navigatie MFD3, climatrionic (avea AC doar), listuri negre Piano wood, motor 2,0TDI (era 1,6FSI), usi fata Lambo, grila R23 la care inca mai lucrez si alte mici detalii (pedale GTI, chedere, etc)
astept acum un nou transport de jante BBS RS pt ca sa ii pun atat lui cat si inca altor 2 masini...
trebuie sa fac rost de un volan de GTI sau Passat si sa termin de asamblat totul pe el, pt a il putea prezenta in cel mai scurt timp

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning