![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
:lol::lol::lol: La ce vreme e afara, sigur or sa vina foarte multi :lol::lol::lol:
Eu unul nu vin. |
Ai dreptate, tu aveai treaba prin Brosteni:lol:
|
Pai in brosteni stau. ;)
|
Quote:
|
va multumesc pt urari si.....sambata urm sigur va fi frumos afara.vine si eu dak e. andule dak e imi dai mesaj si eu dau la toata lumea o cafea. la dozator fireste nu ma aruncati pe la rompetroale ca va abandonez :).
|
am auzit ca au vrut baietii sa plece cu scuterele la mare .
|
Asa, si?
|
Mergeti careva pe 29 mai la tulcea ?
|
Cu scuterele? :lol:
|
@SiloS@1300: ti-l imprumut pe al meu?
|
Pe ala mai mare... Yahama...
|
Cum vrei...
|
cu masina nu cu scuteru :)) merge careva?
|
1 Attachment(s)
Salut!daca se mai tin intalnirile sambata seara lo 8 pot veni si eu cu cotineatza asta?:D:))
|
Quote:
Din lipsa de participanti am renuntat la idee. Dar daca se anunta lume pentru sambata asta facem iar . Eu unul vin. |
Cat entuziasm, ce de lume s-a anuntat....o sa fie super :D .
De maine o sa inchid topicul asta ca nu isi mai are rostul din moment ce intalniri/adunari nu mai au loc. |
Am redeschis topicul la cererea colegului aditzaa . Eu nu ma mai implic. Succes.
|
L-ai redeschis degeaba...dar daca lumea vrea topic, sa fie topic :lol: Ca intalnirile oricum sunt mai mult spre nu.
|
salutare ...cine ma poate ajuta sau explica urmatoarea problema .....mergeam cu masina si atunci cand am dat sa schimb vitezele (din a 2 in a 3 )am apasat ambreiajul ...sa auzit o trosnitura iar pedala a ramas lipita de podea iar masina nu mai intra in viteze .....ce sa fie oare ...cablul sau cilindrul receptor ?? am uitat sa plrecizez ca am un golf4 1.4 16 v....astept pareri...
|
Daca ai cilindru receptor automat se elimina existenta cablului. Daca iti curge lichid de frana pe langa cutie este cilindrul receptor, daca iti curge pe la pedala, este pompa de ambreiaj.
|
Salut...se mai face vreo intalnire ceva prin buzau?
|
Da ma nu ai vazut noi astia cu Cielo suntem prezenti acolo :lol: vi si tu cu 5-u il facem cielo :lol: ii schimbam sigla...
|
haideti ma baieti nu mergem si noi la o intalnire ???
|
Quote:
Singura sansa de a ne mai intalni o sa fie la prima zapada probabil, ca se stie care-i bucuria noastra ;) |
pai nu stiu am zis si eu :D eu nu am putut sa vin pt ca sunt incepator :D dar totusi poate ne auzim ;) ai nr meu la semnatura daca o sa se faca ceva
|
golf 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 si alte etc.uri se face adunarea pt o ultima amarata de cafea in parcare la patinuar vineri seara orele 20.00 de acolo vedem unde dam o tura. dak nu va e bine vineri spuneti o alta zi dar....cred ca sambata nu e bine pt k.....stiti voi. ramane vineri seara dak e si asta e. mai dati si voi de voi si anuntati. punct si de la capat
|
snowONE? anyone?
|
que passa bicis?:)
|
Nu mai animati si voi sectiunea cu o intalnire ceva?
|
Esti in Buzau ? Daca da eu ma intalnesc cu tine ;)
|
Quote:
|
Sper sa termin renaultul pana in wekend , iese cineva ?
|
Ardem si noi o intalnire de sfarsit de vara asa?
Urmatoarea ocazie va fi la prima zapada, deci mai e de asteptat. |
Ala eu , ala eu....ce de doritori...mai usor ca nu avem loc toti :lol::lol:
|
eu ma bag daca este loc bineinteles :D
|
2 Attachment(s)
La acest concurs, in clasa Juniori sunt acceptati si participanti sub 18 ani impliniti si fara permis de conducere
Intrati pe gtautoclub.ro pentru regulament si cerere de participare |
Este o competitie dedicata exclusiv licentiatilor din cate am citit (doar ei puncteaza), cu posibilitatea si celor "ne" sa se dea, pentru 100 de lei? Iar la departajare nu se tine cont decat de cilindree, adica va fi o cursa de vazut nu de participat. Eu vin sa privesc ca sunt sigur ca am ce sa vad... 34 de concurenti pana acum... Nici macar la VTM-ul ACR-ului de aici nu se adunau atatea masini :lol:. Succes!
|
Quote:
1. Este o competitie deschisa participarii oricui doreste, cu sau fara permis de conducere, cu orice autovehicul ce trece de revizie.. 2 Criteriile de departajare sunt pe Juniori, Debutanti , Avansati ( pentru piloti) 3 Criteriul de repartizare pe clase este : pana la 1600 cmc, peste 1600 cmc, si Modificate fara limita de cilindree., 4 taxa de participare este de 100 lei. Iar pentru cei ce doresc sa continue, dupa debut, sa puncteze in campionat mai apar taxele de asigurare , de licenta . Iata de ce se atribuie un numar consistent de cupe de catre organizator, un efort financiar considerabil. Am facut aceste precizari pentru cei care citesc, dar mai ales pentru cei ce doresc sa participe. Acestia au o prima obligatie sa intre pe gtautoclub.ro, sa citeasca regulamentul, sa se decida, sa completeze o cerere de participare pentru a i se rezerva numar de concurs. Ceilalti, sa priveasca, si sa posteze aici ce cunosc concret. |
1. Asta am zis si eu. Oricine poate participa, contra-cost si pentru aceeasi taxa, fara sa puncteze in vreo categorie (5.6 din regulament).
2. si 3 Am impresia ca pe undeva s-a strecurat o mica eroare cu privire la piloti licentiati (departajarea avansati) si debutanti (nelicentiati). Eu unul nu prea am inteles: debutant=nelicentiat=junior=doar masini pana sau peste 1600 cmc? Ca nelicentiat pot participa cu o masina de M in afara concursului? 4. E normal sa existe o astfel de taxa si chiar ma mir ca se poate organzia doar cu atat. La descrierea Grupei Juniori (J) - de la 4.3.3 s-a strecurat deasemenea o eroare: 5.3 in loc de 6.3. La fel si la 4.3.5.: Art. 5 nu exista. Poate fi vorba de 4.1, alin. 2 eventual? Una peste alta, spor la treaba! |
raspuns 2..3 : DA.
Vei puncta in clasamentul etapei , nu in afara concursului, si dupa concurs te decizi daca vrei si-n campionat mai departe sau nu. De retinut: este concurs deschis , adica pentru oricine care face primul pas: citeste regulamentul si completeaza cererea de participare pe net ptr a i se rezerva numarul de concurs. La start mai discutam alte intrebari cu placere, fie cu secretarul fie cu d-l Teo organizatorul principal. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning