![]() |
Re: Golf III vs. ...?
E original de nemtia ca are toate modificarile trecute in el si corespund si serile.
|
Si axele le are trecute?:)))))
|
asta nu stiu ca nu stiu nemteste intreabal pe proprietar.
|
Quote:
UN LUCRU E CLAR...VR6-LE ASTA NU E STOC SI ASTA SA VAZUT IN CURSA CU UN VR STOK...asa ca sti Laur bine ca o data ce la modificat, greu il mai bati tu cu 16v...multumeste-te sa bati un 16v stoc si cu alte cateva masini de pe categoria ta. Ok sper ca am lamurit lucrurile.... Mai ramane sa fi si tu fairplay KIKI si sa nu ramai iar fix pe alea 2 masini care le dai la toti...si sa recunosti ca acest mk2 16v ti-a stat in ceafa mai tot timpu...ceea ce e un lucru mare pentru noi.....sti si tu sigur ce face cu un vr6 stok si nu mai vb de un 16v.(te-ai dat si cu el si cu alte 16v si vr6) O zi buna la toata lumea si nu mai fiti asa tensionati. :) |
mapule sti tu asa bine ce am io la masina?? ma indoiesc....
eugen: masina lu laur e dementza trage super dupa parerea mea e cel mai tare 1.8 16v din buc... si imi place mai ales ca e modificata si a pastrat linia..aspirat... nu turbo sau altele... bate un vr6 stock clar oricum juma de masina clar ii da...are sanse mari la craiova la B si il sfatuiesc sa vina pt ca mai jos de semifinale nu se opreste..parerea mea... daca vrea il ajut cu niste slikuri....o sa vb pe mess...si...tot respectu pentru tine...si ce ai realizat cu masina aia... iar daca as indrazni, te-as ruga sa ma ajuti cand imi vine ambreiaju sa il schimb...numa bine |
Quote:
|
Quote:
Masina care are dupa spusele proprietarului 1450kg. |
da atata are grutate dar are si soft...chiar s-a scapat prima data cand..ne-am intalnit la niste prieteni care erau pacolo si a zis ca a fost la revizie si nu si-au dat seama aia de soft... ma rog osa aduc un OPC langa el sa ii arat ca il face + opc e mai puternic.... nu conteaza, masina aia trage foarte bine....
|
Quote:
|
cu sofer are cat a zis.... ca soferu nu alearga pe langa ea:D
|
Quote:
Daca are si soft :) Doar nu schimba la 3000rpm. Tu ai aceeasi greutate aproximativ cu Mini-ul si masinile voastre trag cam la fel. Concluziile le trageti singuri :) |
:)) nu vreau sa fiu rautacios da a tras mai bine:rolleyes2
eh lasa ca ne intalnim la craiova in grupe;) |
O sa ne intalnim toti 3 acolo :)
|
care 3?
|
Quote:
|
da man stiu am zis la misto:D doar eram in aceeasi "echipa" cand am luat golfu...
|
Auzi Kiki dar baietzii astia care isi rup masinile saraci tragand cu u,stiu si ei ca u ai 2,9 sub capota?sau tot 2,8 le-ai spus si lor?
Astept sa ma contrazici:)))) |
Urat din partea ta kenzo. Asa ceva nu se face. Ne vedem la Craiova.....poate imi acorzi un "dans" ca vad esti esti la grupa mica :))
|
o voi face:)) 2.8 este.... dar hai sa nu mai speculam pe marginea motorului meu si sa revenim la provocari....
|
Ba baiatule u ai uitat ce mi-ai spus si mie si lu alex cand tea dat?:))))))))
Ca ai axe,volanta,ambreiaj,soft,chiuloasa,,blocant:))=)) )si ca e blocul de 2,9 etc..... Devi foarte nesimtit!!!asa spuneai si de blocant....ti-am spus clar ca ai si u ca nu,nu....si cand ma-m suit in masina la misto ai strigat singur de afara ca ai blocant:))=))...dupa care am inceput sa vb si ai spus ca pe dyno iti da peste 220cp:)))))) Ba baiatule esti fenomenal cat minti....spargi normele! |
Doar 28 de cai din atatea modificari? belea mare cu aspiratele astea :(
|
Quote:
esti incuiat rau la minte dupa spusele tale, ce rezolvi daca toata lumea stie ca ai un motor si tu sustii ca ai alt motor ? crezi ca te face sa pari vreun zeu al VR6-ului ? Trezeste-te din filmele cu NFS si alte rahaturi, traiesti in lumea reala. |
pt tine da am mai mult
si 2 nu comentez nimic din s-a scris mai sus...las sa se speculeze si comenteze pe langa subiect cat se doreste cum zicea cineva daca te bagi in cocina.... |
Adevarul e ca daca are motor de 2.9 plus restul daca pierde in fata masinilor mai slabe are o acoperire, motor de 2.8 stock.
Nu va mai chinuiti cu toate lucrurile astea. El are sub capota ce a zis si kenzo mai devreme (stiu ca si mie mi-a zis). Cel mai frumos ar fi daca se mai da cineva cu el sa i se zica respectivului cu ce masina se da ( de catre prieteni, amici sau cine mai e pe acolo ). Si sa se stie de acuma ca cine sa mai da cu kiki se da cu un 2.9 cu modificarile spuse in postul lui kenzo. Scurt si la obiect. Sa ai bafta la cat mai multe masini batute kiki si sper sa stau la max 2 masini in spatele tau cu al meu cazan. |
si eu sper cel putin la acelasi lucru taurule dar cred ca realizezi ca avem mult de munca pentru asta :)
|
voarte tari concluziile voastre...:)) am ras toata seara cata lume se agita pt ce am io sub capota....taree:)))
----->mda....am ajuns la concluzia ca nu ai cu cine...rog inchiderea postului.... Multumesc PE VIITOR DACA VREA SA MA PROVOACE CINEVA CUM AM ZIS SI INITIAL..MASINI PANA IN 230-240 CAI..REALI SA TRIMITA PM SAU SA SCRIE PE TOPICUL "COLT 1.3 VS...." MULTUMESC" |
2.9.... sunteti absolut siguri ca doar asta a inghesuit sub capota aia de golf??? si parca 2.9 era pe variantele syncro... nu-mi aduc aminte sa fie asta syncro....
am mai zis eu ca tac... dar cand vad cata kko se papa cu pofta pe aici, nu ma pot abtine. Se invarte toata discutia in jurul alegerii de a face publice pe forum niste modificari sau nu. Pe bune... daca sunt scrise, dormiti mai bine noaptea? e alta masina? oricine cu minima experienta isi da seama de cand aude masina ca nu este stock... daca unii au crezut, asta spune multe... Cei care au acceptat provocarea si i-au dat curs, au fost, in general, masini puternice si cu potential. Unii au vazut diferentele si poate s-au gandit ce ar mai putea face in plus la masinile lor. Altii, au ajuns cu nervisori acasa si au inceput sa tipe frustrati pe forum. Really nice... o atitudine extrem de fairplay. Si au fost si altii care au inteles spiritul amical al provocarii si au recunoscut ca e o masina bine inchegata. Plus, modificarile aduse masinii nu sunt de natura sa creasca puterea extrem de mult. Nu are compresor, nu are turbo, sigur nu are nos. Deci orice ai fi putut face unei aspirate, pana la a pune turbo sau ceva asemanator, creste putin puterea... in opinia mea cu maxim 40 de cp (cu indulgenta). Si cu asta, cred ca am zis tot ce vroiam. Cum scrie si mai sus, topicul asta nu-si are rostul pentru ca exista prea multi aplaudaci (de bine sau de rau, dupa cum le convine) si prea multi care emit pareri cu valoare de sentinte in opinia lor. Sustin inchiderea topicului. |
Sustin si eu :D:D:D
|
[QUOTE
PE VIITOR DACA VREA SA MA PROVOACE CINEVA CUM AM ZIS SI INITIAL..MASINI PANA IN 230-240 CAI..REALI SA TRIMITA PM SAU SA SCRIE PE TOPICUL "COLT 1.3 VS...." MULTUMESC"[/QUOTE] Incerc totusi aici, nu pe topicul la care faci trimitere.. Cred ca am facut rost pentru tine de un adversar care s-ar incadra destul de bine. Este vorba de un seat Ibiza cu motor 1.8T, este din Buzau si o sa vina la Craiova, poate o sa va intalniti, cine stie. Daca nu in grupe(Ibiza este la D), poate dupa aceea... |
ok cu cea mai mare placere..la libere doar o singura cursa fac
|
Nu conteaza ce are Kiki sub capota... M-am dat cu el si nici nu l-am intrebat cati cai are... Putea sa aiba si 400 cp... Atata timp cat este o masina care "trage" bine, va avea intotdeauna cu cine sa se dea!
Ar trebui sa va motiveze faptul ca v-a batut... Nu sa o dati in diverse pe forum! Eu am ales "transparenta" in privinta modificarilor, el nu vrea sa le zica.... Decizia lui! Felicitari pentru o masina tare Kiki! Sa nu ai emoti... Imi iau revansa! :D :D |
Radu ... stii ca te iubesc ... dar sunt 2 chestii : ori spui ce ai la modul corect ... ori nu spui nimic ... nu altceva. Eu nu zic ca are sau nu ... nici nu am vazut masina. Dar am vazut ca spunea Khalis ca 2.9 s-a pus doar pe syncro ... si aveam si eu o intrebare in gluma. Blocant s-a pus doar pe 2.8 ? Sper ca ai inteles ideea .
P.S. - Bai Radu ... dar cu una de 210 cai din fabrica + ceva modificari te dai de 1 mai ? Vezi ca noi mergem la aceeasi vila .. poate te bagi. Aaa ... aia e 210 e integrala :P |
atata timp cat omu a zis ca provoaca pana in 230 mai conteaza ce modificari are?e o expresie.... ce te f.te p tine grija....dak ati ajuns la concluzia ca p dyno scoate 220 si a provocat pana in 230 ....caracterul cui e de cacat?
|
Offtopicul va fi penalizat de acum incolo:(. Atentie kiki,chiar si TU daca declansezi OT vei fi penalizat.Limitati-va la a raspunde simplu la provocare sau a face cunoscute rezultatele,fara alte detalii !!
Lasati aberatiile deoparte! poate sa aiba si 7000cai...e treaba lui...vrei sa te dai,da-te...nu e vb de clase si alte restrictii. NICI macar la cursele organizate nu f*te pe nimeni grija ce are X sub capota ,atata timp cat nu a supraalimentat cu turbo sau mecanic or nu are vreun sistem de imbunatatire a arderii prin adaugarea altor substante in camera de ardere in afara combustibilului standard. Daca el are 400cai din 2.8 aspirat natural,TREABA LUI !...nu iti convine,ii urezi succes din mers...lasati frustrarile deoparte ! In alta ordine de idei,aici e forum 4tuning si NU yahoo.messenger,asadar dicutiile PRIVATE de acolo nu au ce cauta aici si nu ar trebui sa intereseze sau sa fie relevante pentru nimeni ,ca atare as prefera sa nu mai vad asa ceva. PS: daca nu va cunoasteti indeajuns masinile or nu aveti gume adecvate,nu dati vina pe cine stie ce puteri ar avea un vr6...putere crescuta semnificativ la aspirat= turatie mare ...nu cred ca trece acest VR6 de 7500-8000rpm(cu bielele in motor si nu in afara lui) pt a discuta de cine stie ce crestere de putere....NU mai bateti campiile ca deveniti penibili ! |
Kiki eu apreciez masina ta, mai ales ca o cunosc din fapte si nu din vorbe (mi-ai dat o masina jumatate- soferu prost...cu Ani la volan o masina:P , ptr cine nu stie am Clio 2 sport 172 cp), plus ca am fost martor la victoriile tale cu Meganu RS R-26...etc.Nu pune la suflet rautatile altora, bafta pe viitor...si astept ziua cand iti voi da eu 2 masini (sper sa nu astept prea mult).
|
va veni si vremea aia numai ca nu tre sa fi asa de incapatanat...aseara ai pierdut...a fost frumos..pacat ca nu ai venit...
ZIMU da si mie add la ID tau sa mai vb...pe mess |
Caut si eu un VR6 stock, sa vad cum stau fata de el,pe 0-400m !!!
|
ai PM spun din start nu mai e stock...dar iti zi distanta fata de unu stock de 2.8 si iti dai seama
|
Quote:
...dar nu vreau sa fiu rautacios,am un amarat de diesel de 75cp la baza,deci cu 100cp sub baza ca al tau,scuzele trebuie le scrii aici: https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/97944-top-10-inedite-scuze.html |
scuze?? nu am ce scuze sa zic...masina ta trage foarte bine, nu inteleg de ce sa ma scuz....ne-am dat de 2 ori si prima data omu de la finish a zis ca era cam o masina intre noi iar a 2-a oara a fost mai putin...so...pt ce scuzele
PS mie imi convine ca lumea sa spuna ca masina mea trage prost;) mai ales ca vine si craiova acum... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning