![]() |
asa este thinker.. ai ghicit
eu cred ca prima masina pusa de BigMac e un Alfa Romeo.. parerea mea :D |
1 Attachment(s)
ok iata inca una si gata.. pana data viitoare cand mai ghicesc.
bafta |
Alfa Romeo 156 sau 166 ca nu le am la modelele de Alfa dar ALFA Romeo e 102 % !!! Dupa usi am recunoscut-o ... nu are maner pe spate ... si usile au ceva original care sare in ochi ...
Este sau nu ? |
1 Attachment(s)
Daca o ghicitzi pe asta ... inseamna ca ... nu avetzi nevoie de ochelari !!!
:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
1 Attachment(s)
BigMac, asteptam un indiciu ceva...
X-Ray, eu nici cu ochelari nu vad asa \"departe\" Si pentru aia albastra pe care am pus-o pe pagina cealalta, mai bag o poza ca vad ca nu s-a aruncat nimeni sa o ghiceasca... |
Prima e un spider-coupé italian, fabricat de la inceputul anilor '70 pana la sfarsitul anilor '80. Nu e Alfa :)
A doua e intr-adevar un concept Renault.. cum ii zice? 8) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Wind, corect.. mi se pare destul de reusita (pentru un Renault, in orice caz)
Nu e nici Alfa, nici Lancia a doua.. nu mai raman multe posibilitati. :mrgreen: |
indiciu: marca italiana din 4 litere... incepe cu F si se termina cu T.. :confused2 :mrgreen:
|
Sa fie oare... FIAT?:lol: Barchetta ?!
|
1 Attachment(s)
Sa bag si eu cateva indicii: producatorul e japonez, de obicei tuner de Skyline si alte asemenea, dar s-a incumetat si la masini din astea supersportive de serie limitata. Asta e al doilea model iesit pe piata, primul fiind undeva prin '96.
Arata cam asa: |
ASL Autobacs? :weirdface
|
m-ati spart... nici n-am auzit in viata mea de asa ceva... :?
puneti si voi frate masini normale, hai d-alea tunate sa nu le mai recunosti, da sa fie din-alea de care am auzit k sa le ghicim pe buna dreptate, si nu concept car-uri sau prototipuri sa stai sa cauti tot internetu si sa zici da dom'le stiam ce e (cand de fapt ai luat de pe nu stiu ce pagina). ideea e sa le recunoastem cu ajutorul propriei noastre culturi generale auto si nu sa caut pe net de nu mai stiu de mine da sa zic da nene, am ghicit, sunt bun bafta :P |
NikeFF, pai tocmai ca tine de cultura generala auto. Cum, nu ai auzit niciodata de Tommy Kaira? Sa-ti fie rusine :twisted:
|
Bah, nu mai inteleg nimic, sa moara trei vecini... :raving:
Puneti frate poze pe rand, sa vorbim despre aceeasi... BigMac, aia mica e MR2 cred... Nu Fiat. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning