![]() |
.....
iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:
|
.....
iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:
|
Re: Cafeneaua NSL
Primu din cafenea....in noua formula...bun venit tuturor !!
|
Nu prea imi place forumu asta nou...
|
Quote:
|
GSI-ule am inteles ca nu iti merge netu frate da da-o draq incep sa cred ca ne-a murit chelneru din cafenea de aici ...mai da si tu un semn draq...REGIZOREEEE
|
Golf frate te mai roaga si prietenul tau ceva sa-ti traiasca,pune si tu te rog o poza cu masina mea la Curse Oficiale/Participant Curse ca sa imi dea si mie ZoliaT accept. Te pup si inca odata raman dator.
|
Horia ti-am vazut printesa sambata dim pe iuliu maniu ..........ma insel ?
|
E posibil ma Dani habar nu am io nu stiu ce am facut ieri da' sambata dimineata...nu imi amintesc,erai in Bucuresti ? :)
|
gata horia... am pus poza aia :-)
|
Quote:
|
aaa cred ca stiu despre ce magazin vorbesti ... sigur nu eram eu ca nu am avut treaba pe acolo...era prin zona metro aproape de autostrada nu?
|
am vazut o si eu in fata la romano americana ,acolo inveti?
|
Quote:
yap, that one |
ce face lumea prin cafenea ??>...e cam goala ... unde e shefu ? :D >...haidetzi Nsl`istilor... k pe 19 martie ... avem sedintza foto.... sau nu se mai tzine...vreau si eu ...k si ceilaltzi nishe informatii mai proaspete !! :) ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning