Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Cafeneaua NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/9963-cafeneaua-nsl.html)

Andrei_NSL 03-03-06 20:50

.....

iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:

Andrei_NSL 03-03-06 20:50

.....

iar e goala cafeneaua :cry: :cry: :cry: ...ce fac baietzii ? ... ati iesit la o plimbare ?? :cry: :cry:

Andrei_NSL 04-03-06 23:17

Re: Cafeneaua NSL

Primu din cafenea....in noua formula...bun venit tuturor !!

Adi_UZI 06-03-06 12:25

Nu prea imi place forumu asta nou...

HORIA_STI 06-03-06 19:01

Quote:

Originally Posted by Adi_UZI
Nu prea imi place forumu asta nou...

de ce ma UZI ca e belea sa mor daca nu-mi place...arata si el a forum acum.FELICITARI 4 TUNING

HORIA_STI 06-03-06 19:04

GSI-ule am inteles ca nu iti merge netu frate da da-o draq incep sa cred ca ne-a murit chelneru din cafenea de aici ...mai da si tu un semn draq...REGIZOREEEE

HORIA_STI 06-03-06 20:25

Golf frate te mai roaga si prietenul tau ceva sa-ti traiasca,pune si tu te rog o poza cu masina mea la Curse Oficiale/Participant Curse ca sa imi dea si mie ZoliaT accept. Te pup si inca odata raman dator.

Danny-future STN 06-03-06 22:20

Horia ti-am vazut printesa sambata dim pe iuliu maniu ..........ma insel ?

HORIA_STI 07-03-06 13:01

E posibil ma Dani habar nu am io nu stiu ce am facut ieri da' sambata dimineata...nu imi amintesc,erai in Bucuresti ? :)

GolfuletzS 07-03-06 13:29

gata horia... am pus poza aia :-)

Danny-future STN 07-03-06 18:07

Quote:

Originally Posted by HORIA_STI
E posibil ma Dani habar nu am io nu stiu ce am facut ieri da' sambata dimineata...nu imi amintesc,erai in Bucuresti ? :)

Dap intram in buc iar printzesica ta mi s-a parut ca era parcata la un magazin de tuning pe stg in sensul meu de mers ..............nush cum se num magazinul .

HORIA_STI 09-03-06 11:29

aaa cred ca stiu despre ce magazin vorbesti ... sigur nu eram eu ca nu am avut treaba pe acolo...era prin zona metro aproape de autostrada nu?

Pitu 09-03-06 13:02

am vazut o si eu in fata la romano americana ,acolo inveti?

Danny-future STN 09-03-06 20:36

Quote:

Originally Posted by HORIA_STI
aaa cred ca stiu despre ce magazin vorbesti ... sigur nu eram eu ca nu am avut treaba pe acolo...era prin zona metro aproape de autostrada nu?

yap, that one

Andrei_NSL 11-03-06 13:00

ce face lumea prin cafenea ??>...e cam goala ... unde e shefu ? :D >...haidetzi Nsl`istilor... k pe 19 martie ... avem sedintza foto.... sau nu se mai tzine...vreau si eu ...k si ceilaltzi nishe informatii mai proaspete !! :) ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning