![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
taxa o sa se reduca mult ... deocamdata astept :P am numere rosii o luna , apoi hibernare si dupaia la sfarsitul lunii februarie sau in martie o sa prelungesc numerele ... deci nu ma grabesc
am inteles ca m`ar costa cam 600e recarosarea ... ceea ce nu e extraordinar de mult |
nu ii mult....da te patineaza mult...tre sa fie tot in regula...io am trecut prin asa ceva cu un renault si am iesit cu vreo o mie peste pretu pietii....ce sa zic....bafta oricum...ti-am mai zis k merita masina
|
ms frumos , intr`un fel sau altul o sa inmatriculez masina ...
mmm , de multe ori am fost tentat sa vand cate ceva de pe ea ... dar pana la urma o ador asa cum e si o sa fac eforturi ca sa o pastrez cat mai curata .... (daca stau sa ma gandesc , fac eforturi de cand am luat`o ) |
Si eu zic sa faci eforturi sa o ti....mai ales ca asta a fost visul tau sau asa ai spus la inceput de thread....si ai grija de ea ///ca visul meu tot E30 este ;) si al tau imi place f f f mult!Stiu ca iti doresti si tu un ABS,si alte sisteme pt siguranta ta...dar...nu stiu faci cum crezi tu!Craciun fericit!
|
sa nu vinzi nimic de pe el!nu ai de ce,vei iesii la capat cumva cu el,trebe sa existe o cale...sincer dupa toate care le-am citit de la cei cu "ursii",am inceput sa ii indragesc si as vrea sa-mi cumpar unul neimatriculat la un pret mai mic.te respect pt ceea ce faci pt "masina"ta.succes si nervi tari!!
|
1 Attachment(s)
Jantele sunt ca astea ?
Arata mai bine decat aurii :rolleyes2 Bafta cu masin Marry X'MASS :) |
pai avand in vedere ca e din 89 si este non euro si asa cu taxa veche era undeva in jur la 1200 de E ... cu recarosare daca iesi in 600 e lux ... eu la a mea din 92 a iesit euro 1 si cu taxa veche a fost 630 E. bafta
|
Craciun fericit nene` si bafta cu masina :)
|
Craciun Fericit Cataaaa!!!! Sa faci ursul Grav in anul ce vine:>!
|
Craciun fericit tuturor , sa ne auzim cu bine la anul :*
|
Craciun fericit.. si un an nou cu cat mai multe succese si modificari .. :D
|
how much for a first burnout ? priceless ... for gearbox there is masterCard :))
s`a dus pe pwla cutia , mi s`a blocat in masalier.... sper sa fie doar timoneria , daca nu este , asta e .... schimbam :) s`a stricat numai din vina mea , am incercat sa dau burn in a 2`a si nu a vrut ... am dat apoi pe a1`a si a fost bestial , cateva zeci de minute mai tarziu , eram pe a 3`a si nu stiu cum dracu mi s`a blocat cutia pe masalier ... in fine , hiberneaza ursu acum :( |
.. :( .. ce nasol sa ti se intample asa ceva cand vrei sa te distrezi putin.. :( ..... hai boss ca o scoti tu la capat cumva :) ..
|
Quote:
Vezi ce are ca e pacat sa il ti la hibernat cand poti sa te distrezi cu el pe vremea asta :X |
cataaa tata las k o rezolvi u intr-un fel...fierul se face stii doar:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning