Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Condica de reclamatzii si sugestii!!! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9920-condica-reclamatzii-sugestii.html)

bogdan_wrc 22-02-07 11:10

Re: Condica de reclamatzii si sugestii!!!

nu, nu vreau asta. dar am avut o banuiala ca e clona...ca prea facea posturi aiurea...

eko_X_cite_069 22-02-07 11:13

nu bat apropo dar se poate si clone pe aci k se poarta am vaz..si mai ales poti face clone dak ai ip rutabil ;)

Bolo_BCD 22-02-07 11:59

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 764800)
nu, nu vreau asta. dar am avut o banuiala ca e clona...ca prea facea posturi aiurea...

k
am facut 2 posturi aiurea ca sa vad care e treaba cu avatar si cu semnatura
sorry

eko_X_cite_069 22-02-07 12:03

chiar am zis k nu bat apropo ;) te cred

Skma 04-03-07 11:35

Re: Diverse discutii

Oricum multumim ca I-ati anuntat si pe unii prostii sa vina si ei la bucuresti !:-P

DJ e-Jay 04-03-07 13:32

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 780155)
Oricum multumim ca I-ati anuntat si pe unii prostii sa vina si ei la bucuresti !:-P

Poate pt ca nu aveati ce cauta acolo !
Dupa spusele tale: "Crezi ca ma intereseaza ?"

Skma 04-03-07 13:40

Quote:

Bai copil facut din laba termina cu comentarii deastea ti-am zis de mult ca tu nu ai ce discuta cu mine ! Nu inteleg de ce tii neaparat sa intrii in polemici cu mine ! Ti-am zis aseara sa dispari ca nu am treaba cu tine si tu tot insistai ai grija ce zici ca ma enervez rau si io zic ca nu e bine !

MasterK 04-03-07 13:44

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 780363)

ba ne mai lasi cu harfele tale! te bagi ca O.B. ....

RZV_1_XDD 04-03-07 13:44

Quote:

bai bamboo, iar te bagi singur in seama ,du-te si fa niste poze in fatza la the club daca tot n-ai ce face ,bine ca te duci tu in bucuresti cu petarda aia ruginita, lasa-ne cu harfele astea

Skma 04-03-07 13:58

Cam asta este AML-ul fratilor ! nu s-a schimbat la fel e si in ziua de azi !;)
Postat de AML-u acu vreun an juma:
Quote:

As vrea si eu sa intru in club pt ca sunt ploiestea, mi-am tunat masina (desi e dacia nova) cred ca arata bine, si in curand o sa am o surpriza pt toti membri clubului din ploiesti !?! (vre-o 110hp pe dacie nova) da sa vedem ca e cam scump ! Momentan imi fac eleron gen nfs underground si geamuri fumurii !!! Am nr lui JKV da nu am avut timp sa il sun pt ca am auzit ca la el se fac inscrieri ! Sper sa ma bagati si pe mine in lista ! Multumesc !
NUmai bine si ptr. cei ce ii iau in continuare apararea se stiu ei care luati-va fratilor de mana cu el ! RACERII ADEVARATI !:lol:

Si in ziua de azi are decat gaurile din portbagaj ptr. eleronul gen NFS si de geamuri fumurii nici nu se pune problema ca ii depaseau bugetu !

MasterK 04-03-07 14:04

Donule de ce nu le tai bilete la baietii?

Statii : COLT-SALA-.....
Am vazut ca era coada la bus :))

Skma 04-03-07 14:06

Traseul 6 ( de la VR6):lol:

Gykutzu si atatt 04-03-07 14:12

Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aml-ule ma uimesti pa zi c trece prost mai mare n-am vazut zi si mie dak noi nu aveam c cauta acolo tu dc plm ai avea??:evil: :evil:
Si in al doilea rand nii sa rupeP**a dc te intereseaza pa tine, nu mai face pi**a maree ca nu-i bine :twisted:

DJ e-Jay 04-03-07 16:47

Cine PLM credeti ca eu am vreo treba cu voi, nu cred ca v-ati dorii sa va vreau raul !

Aseara am pus o simpla intrebare care nu avea nici o legatura cu voi, si ce raspuns am primit: "ca ce ne intereseaza pe noi dastea" si acu vad ca postati ca de ce nu v-a chemat si pe voi cineva ? PAI PARCA NU VA INTERESA !!! Acu va intereseaza sau vreti doar sa faceti posturi in plus ?

shantzu 04-03-07 16:53

Quote:

Originally Posted by DJ e-Jay (Post 780824)
Cine PLM credeti ca eu am vreo treba cu voi, nu cred ca v-ati dorii sa va vreau raul !

Aseara am pus o simpla intrebare care nu avea nici o legatura cu voi, si ce raspuns am primit: "ca ce ne intereseaza pe noi dastea" si acu vad ca postati ca de ce nu v-a chemat si pe voi cineva ? PAI PARCA NU VA INTERESA !!! Acu va intereseaza sau vreti doar sa faceti posturi in plus ?

AML-ule nu iti mai bate capu' ca nu are rost ;)
v-am sunat sa va intrebam daca vreti sa mergeti la bucuresti...

All times are GMT +2. The time now is 00:57.

- Copyright 2026 4Tuning