![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
sa stii ca se vad Bine, adica asa mi se pare mie nu stiu acum ce parere au altii o sa revin si cu o poza facuta ziua
|
1 Attachment(s)
saluti.....are careva idee cam cat ar costa farurile si nasu de la e46-le asta(SH)....?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Pozee...
|
Nu-i pui folii (geamuri fumurii)?
Si jenti (care cred eu ca vor schimba foarte mult aspectul masinii);) |
3 Attachment(s)
Momentan astept o suspensie si dupa aceea vor urma jante si geamuri... geamurile ma intereseaza neaparat inatai Suspensie dup-aceea jante si mai spre sfarsit Folie
uite o poza cu ea lasata si cu folie pe ea si uite si altele cu ea lasata si cu jante |
Pozele arata bine :shock:
Si in posturile anterioare am zis si de "lasat'ul mai jos al masinii" si de jenti Asteptam poze cu suspensia noua cand vine,si cand o montezi............:) |
ok... o sa pun imediat ce imi ajung
|
imi place ca te preocupa intai partea mecanica si pe urma estetica.. desi n-ai neglijat nici pe departe aspectul..
hai cu suspensia aia !!! bft la montat |
Te pot ajuta cu ceva accesorii pentru matza:) F misto pana acum! Bafta! Vb pe mess;)
|
Dacă i-ai pune folie şi ai lăsa-o pe burtă ar fi perfect!...
Īmi place Bad Boy look-ul!! :twisted: |
Frumoasa masina,mai merge pe ea o folie,niste jante,suspensia si deja ai schimbat-o mult. Aaaa...si mc pt. puiu ala rotisor,te-am salutat :)
|
Frumoasa pisy,ce urat se uita ea....ti`a iesit bine badboy`ul....ai grija de ea in continuare..!
|
1 Attachment(s)
badboyul nu are nici o importanta daca nu ai grilele negre si bara mtech ;) e frumoasa masina ai grija d ea :D
|
Eu cred că e frumoasă şi fără bară mtech, nu toţi au mtech şi arată super cu bad boy!...
Īntradevăr, ar trebuii să-i vopsească nările!... Baftă!.... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning