![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
Quote:
|
Quote:
|
Vezi daca esti lovit. Daca dadeai un telefon faceai economie mare de tot. Il primeai la 160 lei.
|
Quote:
|
cum sa urce mai repede in ture , hai ma :D Nu ai mai condus-o tu de prea multa vreme :D
|
Quote:
|
Tu inca mai ai catalizatoru ba ? Vaiaiii nimic nu ai invatat de la mine :D
|
ciudat cu uleiul....eu stiu ca pentru ne cel mai bun este mobil1....i-am pus acum 2 ani dupa ce i-am refacut motorul castrol rs 0w30 si mergea extrem de prost motorul(uleiul era din germania,ramasese 1bidon de la bmw),dupa 400km am pus mobil1 si alta treaba,eu am tinut-o numai pe mobil1 ca asa stiu ca trebuie la c20ne...e diferenta intre ce am bagat eu 0w30 si 10w60 ce ai bagat tu,dar totusi sa se si tureze mai rau...poate avea uleiul tau putin kerosen in el:D....glumeam,bafta in continuare!
|
Quote:
|
am scris ca ii refacusem tot motorul cap-coada....dar tot degeaba...a mers exterm de prost...daca la tine asta era trecut pe cartea service,fi sigur ca nu era prost neamtu,deci continua tot asa;)bafta
|
eu am numai cuvinte de la lauda pt aral 10w-40...
|
Quote:
Salut, am mers si eu cu sfi-ul meu cu aral 10w 40 si cand l-am desfacut aveam noroi in baie, e un ulei murdar, dar na fiecare cu ce e invatat. |
Eu chiar dupa ce am schimbat motoru si am pus SFI`ul , am bagat ARAL , imi tacanea de numa numa. L-am dat jos si am bagat castrol 10w40 , si era foarte silent.
Sa vedem ce urmeaza :D |
Foarte frumoasa Calibra ! S-o stapanesti sanatos ! Cat te-a costat inmatricularea ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning