![]() |
dap, e bine acum :wink:
|
2 Attachment(s)
PwrD_By_BmW
|
este bine dar incearca sa potrivesti spoileru mai bine si sa aibe o calitate mai buna :wink:
|
2 Attachment(s)
la mashina asta m-am chinuit cel mai mult dintre mashinile pe care le-am facut...ashtept pareri... :arrow:
|
foarte bine oxide ,ai lucrat ca la carte :wink:
|
thx bro`...
|
2 Attachment(s)
Vreau si eu o opinie :roll:
- E primul meu efect de carbon de pana acum...si nu sunt sigur dak procedez cum trebuie (in fireworks e cu totul diferit fata de PS :wink: ) Nu vreau numai o parere bun/prost ...vreau detalii ce trebuie sa accentuez , hasutile cum sa le fac etc :roll: plz... |
eu zic k a ieshit foarte bine.acum nush..poate trebuia un pic mai multa luminozitate....contrast pe carbon... :roll: cel mai marfa cred k ar fi sa avem o bucata de carbon acasa fiecare si sa ne uitam.eu din ce imi aduc aminte de cand am vazut carbon in piese mari(capota/porbagaj) e lucios si atunci are reflexii....de aceea am zis de contrast....nu ma prea pricep la cf...ata e ce sa-i faci :roll:
|
a iesit foarte bine ,bravo ,reflexii are de la cladirea din spate ,nu ar mai trebuii :? nush ce sa zic oricum e bine :wink:
|
merci Shantzu & Madskillz pt comentarii :wink:
- ce am inteles, e ca trebuie un pik mai lucios si mai deschis la culoare ... - si din monent ce trebuie sa fie mai lucios reflecta obiectele din jur mai bine... PS: bomba gif-u' ala Madskillz (ala nou) !!! :twisted: :twisted: :twisted: |
SUper dshockevo !!!! ti a iesit fff bine
Cum au spus si ceilalti trebuia un pic mai deschis :wink: |
2 Attachment(s)
Va place?Ceva greseli?
|
spoilerul spate si tobele parca nu sunt reala dar in rest nici o problema :wink: imi plac toate reflexiile pe care le-ai pus , dar parca mergeau nishte geamuri fumurii :wink:
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de loganu asta ?
|
2 Attachment(s)
hmmm...not quite...rear-end de astra?(tunata de mine :lol: )
anyway...am facut si eu ceva...cam aiurea a ieshit...desi m-am chinuit ceva...am facut realtiv in graba si nu am dat atentie la detalii....am pus o alta masina peste...in mare asta e ideea :P |
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning