Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Shop Braşov (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/98120-custom-shop-brasov.html)

Angel 5 30-05-09 15:08

Re: Lucrari Custom Shop

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 2365024)
prea tare lucrarea...pentru cine observa detaliile...pentru altii nu conteaza :)) sunt tare curios ce o sa se pregateasca...alea sunt distantiere sau flanse 4x100?

Sunt distantiere! Trabi 1.1 are deja 4x100 :)

Yackone 02-06-09 17:42

8 Attachment(s)
Am revenit cu un set nou de poze cu progresele la Trabant.Intre timp a primit un set nou de praguri si in paralel lucrez la bara spate si masca.

In a 2-lea set de poze est un upgrade la usile de Peugeot.Scuze pentru calitate dar sunt facute ieri noapte.

mba 03-06-09 16:30

evazarile de la aripile de la trabant o sa le continui pana mai jos ? sau le lasi asa ? sau le schimbi?

si nu inteleg cum vrei sa fie grila :)

in rest arata bine... ai grija ca "bara" sau prelungirea aia facuta de tine sa urmareasca exact conturul masinii ...

Yackone 03-06-09 23:32

Quote:

Originally Posted by mba (Post 2377971)
evazarile de la aripile de la trabant o sa le continui pana mai jos ? sau le lasi asa ? sau le schimbi?

si nu inteleg cum vrei sa fie grila :)

in rest arata bine... ai grija ca "bara" sau prelungirea aia facuta de tine sa urmareasca exact conturul masinii ...

Totul este montat provizoriu pe masina. Aripile se vor continua pe bari si pe praguri.Bara fata este prinsa numai sa stea pe masina inca nu este reglata, la fel si pragurile. Toate necesita mici ajustari pana cand vor fi perfecte ca imbinari, lufturi si design.

Yackone 05-06-09 09:13

1 Attachment(s)
O poza...:rolleyes2

Angel 5 05-06-09 11:26

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2382897)
O poza...:rolleyes2

Sa inteleg ca te-ai prins cum se monteaza ochelarii? :-P :lol:

axel_unu2006 05-06-09 22:12

1 Attachment(s)
ceva asemanator la bara fata am gasit si eu o poza ...

Yackone 06-06-09 00:21

Quote:

Originally Posted by Angel 5 (Post 2383214)
Sa inteleg ca te-ai prins cum se monteaza ochelarii? :-P :lol:

Da m-am prins cum se monteaza ornamentul de la far, dar poza este sa-ti arat chestia aia ce am povestit-o la telefon;)

Quote:

Originally Posted by axel_unu2006 (Post 2384742)
ceva asemanator la bara fata am gasit si eu o poza ...

Da stiu poza cu acel trabant...Mie mi-a placut ideea dar mi s-a parut un pic prea simpla + ca eu nu copiez elemente de pe alte masini;)

no limits design 08-06-09 15:37

sunt tare curios ce o sa iese din trabi....e un proiect frumos abia astept sa il vad gata.....bafta yackone si spor la treaba

WolfTown 08-06-09 21:35

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2374933)
Am revenit cu un set nou de poze cu progresele la Trabant.Intre timp a primit un set nou de praguri si in paralel lucrez la bara spate si masca.

In a 2-lea set de poze est un upgrade la usile de Peugeot.Scuze pentru calitate dar sunt facute ieri noapte.

da bruta asta mica are si sub capota ceva sau doar exterior?!!!! ca sunt curios de mor ca ii super dragutza masinutza:-P:-P

Angel 5 08-06-09 21:49

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2391351)
da bruta asta mica are si sub capota ceva sau doar exterior?!!!! ca sunt curios de mor ca ii super dragutza masinutza:-P:-P

Motor de VW Polo 1.1, 4 timpi, racit cu apa, 40CP
In curand 1.3 si ~60CP :mrgreen:

WolfTown 08-06-09 21:50

sao stapanesti sanatos!!! dar nu intra unul de vw golf 2? ca parca pe aici prin cluj cele 2 care le stiu eu cu asa ceva sunt dotate

taz.frkz 09-06-09 07:57

era la moda faza cu vw golf de cand au aparut vw golf la noi in tara, s-au mutat pe trabant motoare

WolfTown 09-06-09 08:33

in cluj stiu ca am vazut un trabi combi care urcacel mai vestit deal de pe aici de prin zona Ferleacu cu o viteza cu care multi soferi din trafic faceau niste benoacle de zici ca erau la circ.. oricum admiratie pt rabdarea si daruirea fata de trabi bafta in continuare la custom shopping abia astept sa vad ce mai apare nou la el

Yackone 11-06-09 07:42

5 Attachment(s)
Work in progres

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning