![]() |
Re: Lucrari Custom Shop
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am revenit cu un set nou de poze cu progresele la Trabant.Intre timp a primit un set nou de praguri si in paralel lucrez la bara spate si masca.
In a 2-lea set de poze est un upgrade la usile de Peugeot.Scuze pentru calitate dar sunt facute ieri noapte. |
evazarile de la aripile de la trabant o sa le continui pana mai jos ? sau le lasi asa ? sau le schimbi?
si nu inteleg cum vrei sa fie grila :) in rest arata bine... ai grija ca "bara" sau prelungirea aia facuta de tine sa urmareasca exact conturul masinii ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza...:rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva asemanator la bara fata am gasit si eu o poza ...
|
Quote:
Quote:
|
sunt tare curios ce o sa iese din trabi....e un proiect frumos abia astept sa il vad gata.....bafta yackone si spor la treaba
|
Quote:
|
Quote:
In curand 1.3 si ~60CP :mrgreen: |
sao stapanesti sanatos!!! dar nu intra unul de vw golf 2? ca parca pe aici prin cluj cele 2 care le stiu eu cu asa ceva sunt dotate
|
era la moda faza cu vw golf de cand au aparut vw golf la noi in tara, s-au mutat pe trabant motoare
|
in cluj stiu ca am vazut un trabi combi care urcacel mai vestit deal de pe aici de prin zona Ferleacu cu o viteza cu care multi soferi din trafic faceau niste benoacle de zici ca erau la circ.. oricum admiratie pt rabdarea si daruirea fata de trabi bafta in continuare la custom shopping abia astept sa vad ce mai apare nou la el
|
5 Attachment(s)
Work in progres
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning