![]() |
Re: Top 10 cele mai inedite scuze!
pai si ce vrei sa zici ?:) ca nu inteleg exact
|
Sunt cateva persoane pe aici care nu au facut liniute in viata lor...alte persoane,povestesc ce au auzit de alti..si mai sunt unele persoane care s`au incordat intre doua semafoare..Scuze,scuze,scuze...Nu mi`a intrat in marsalier,ups,tocmai am nimerit..ma scuzati..am plecat!:shock::shock:
|
Vreau sa spun ca scuza are un sambure de adevar, desi e jalnica. Bmw, motor de 1.6 DAR cu tractiune spate, fata de tractiunea fata a Hyundaiului. Asta nu e avantaj?
|
este...dar este vorba si despre faptul ca depinde foarte mult cum stie masina respectiva sa puna acei cai pe sosea.
am fost pasager intr-un accent 110 cai ...si nu mi s-a parut ca trage nici pe departe la fel de bine ca un megane la 105 caluti....tractiune fata amandoua,diesel amandoua,sub 50.000 km amandoua... |
Quote:
|
Ai dreptate, multumesc pentru corectare.
|
Oricum era clar ca mi-o dai
Am ratat a X-a Imi patineaza ambreiaju Am un furtun spart la intercooler (cu toate ca nu se aude nimic) Am probleme cu cutia I-am scos chip-u (asta ma amuza rau de tot de fiecare data) Uitasem sa scot ESP-u Ai furat startu ...si lista continua ... |
=)))))))))))))) tare faza jur:)))))))
|
:)) a zis cineva pana acum asa ceva? "I-am scos chip-u" :)))))))
|
Quote:
|
poate s'au inteles la scuze.
|
"parca ti-a tras cineva un sut in fund pe ultimii metri!"
|
honda civic type R vs opel kadet ambele cu motor 2.0!
opelu i-o da de il nenoroceste...."nu frate inca nu am invatat sa plec" aceeasi honda vs opel tigra 1.4! honda avans de un metru maxim doi "asta a fost asa la relaxare" penibil frate!!!! |
Daca mai erau 20 de metrii te bateam ca deja ma urcasem pe tine ..
|
poate ca unele chiar asa sunt.. de exp. si eu am plecat o data cu asr-ul pus si am problema si la cutie sincronu 2-3 e praf si imi intra f greu...
dar am avut si eu o scuza dasta gen.. aa pai mai facut dar eu am ratat 3 viteze:D totusi.. cand vi la curse si ratezi 3 viteze..dai de banuit:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning