![]() |
Re: Dacia PTM
din fibra :D
|
frumoasa dacia...bafta mai departe !!!!
|
hihihi bai iti zic eu ce sa faci la stopuri le faci ca la mine la corrado jumate negre jumate rosi ca se vad bine bagai niste lucasuri de pasat daca vrei iti dau eu sau iti procur ! in rest geamurile nu veneau mai bine in plasticu ala de la schimbator ca la tata la dacie are acolo un desen (cum ar veni ca dacia varianta mai scumpa ar avea geamuri electrice ) si jante daca vrei iti vand eu 3 ca una mia furato . vb pe mess e marfa rau dacia ceva gen bun gust eu zic sa nu bagi bani in bari din fibra fao gen SGM joasa si jante marfa ;) si arata mult mai bine !
|
8 Attachment(s)
M-am apucat sa astup si aerisitoarele dupa aripa dn spate :D
|
4 Attachment(s)
am terminat pleoapele;)...parerea mea ca se vede foarte bn8)
BAD.BOY.LOOK;);) astept pareri de la voi |
frumoasa masina,bara aranjata putin si gata.
|
a iesit foarte frumos
|
ms ms...bara nu e fixata inca e pusa la misto...urmeaza maine sau dupa paste modificarea mastii de tabla(o sa fac ca o prelungire de capota:D)..oricum o sa iasa frumos
|
3 Attachment(s)
am incercat cat de cat sa indrept/fixez bara de plastic:shock: da nu merge mai mult de atat:sad:...nustiu ce sa mai incerc:!::!:..astept idei
|
Ma uitam la alte poze si aveai bara mult mai ok inainte:(
De ce ai mutat numarul? :p Cumva ai scapat vopsea si pe bara..? partea stanga, cum stai cu fata la masina. |
nu prea se vede acel bad boy !! In rest..pare aranjata masina ...
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
sincer nu se observa bad look boy-u ala...:|
O idee..:rolleyes2 |
chestia cu prelungitu capotei si astea m-am trezit tarziu so fac:(..oricum ma gandesc sa-i pun niste faruri de golf 4...
|
1 Attachment(s)
mai bn iti cumperi o suspensie... lampile spate le aliniezi cu tabla (le infunzi mai mult in interior ) se vede mult mai bn asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning