![]() |
Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini
Multe discutii putine raspunsuri.. Bun pana la urma in ce caz trebe facute testele alea, daca pun un motor de 1.6 sau 1.4 trebe facute teste dinalea (zicea cineva de 3000e) sau numai omologare ajunge. Vreau si eu sa schimb motorul la a mea, dar nu vreau mai mult de 100hp, ceva pe la 75, 90 ar ajunge.
|
modificarea suportilor,la motor de vw si a planetarelor
|
Eu am montat motor de R18 cu tot cu cutie in 4 pe un wc de Dacie si vrea sa spun ca a facut fular din Dacie
|
Quote:
|
fratilor am si eu o dacie 1300 cu motoru si cutia frantuzesti si vreau sa il modific :chiulasa, camera de ardere si saxofonu. vreau sa imi ziceti si mie pe cineva care stie sa faca asta bine si sa nu rupa la portofel va rog
|
Quote:
|
Quote:
|
Cunoscatorule, de caroserie autoportanta ai auzit?
|
hai k acu am venit in buc si vroiam sa te lamuresc dar se pare k mi a luat o sgm u inainte
|
banii care ii dai la omologare+motorul+manopera+alea alea........mai bine iti iei alta stadie......parerea mea
|
urata parere, pasiunea nu are limite
|
cristianoxxx- n-am spus-o in nume de rau,k am vrut sh eu sa ma apuk de un proiect la dacia,dar prea mare sunt preturi la rar.(poate la vara ma apuk).
|
un motor de dacie papuc 1.6i 75CP cu tot cu cutie de viteze merge pe dacia 1310 tim zambet fara prea mari modificari? si cat o costa un motor dintrasta cu tot cu cutie?
|
Quote:
mai bine o faci pe a ta .......da mai usor e sa schimbi motoru nu ca e multa munca sa ieie un motor sa-l faci bucati sa sa-l modifici......ca la carte |
uite cum sta treaba,cutia de viteze nu merge prea bn,sare di a 5, am reperato la un mecanic priceput de 5-6 ori e distrusa.si 2 motiv e ca m-am plictisit de carnuratie.ba nu tine cuiu pontou,ba ineaca bujiile...nu mai vreau carbutatie.as mai incerca cu un weber.[apropo dau 2 carnuratoare de 1.4 pe un weber.]asa sa reiau cu motoru de 1.6i+cut de viteze cat costa si ce modificari trebuiesc facute vreau si rar.tot tot cat costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning