![]() |
re: CHIPTUNING AUTO
10CP / +15%Nm
Dar imi trebuie cod motor /ECU poate fi Bosch[se face obd] sau Marelli [se face toolbox] Se simte - dar recomand remaparea dupa minim 5.000.Km o zi buna ! |
EDC15 / EDC16 / EDC17 - motorizari TDI / Benzina Turbo si Aspirate
Crestere de putere si cuplu de pana la 35-40% Garantie scrisa a lucrarii prestate. 0722 384 553 Iulian www.turbocip.ro Dealer TCM Turbo |
EDC 15 , EDC 16, EDC 17
Benzina Turbo , Benzina Aspirate , TDI |
Golf5 EDC16 / 105CP /140CP
Audi A6 140CP EDC16 Pret: 900 RON |
marca masina :VW Passat
an fabricatie :2007-2008 tip motor:Diesel capacitate cilindrica:1.9 TDI kw: 77 la cat ajunge si la ce pret? uzura motor sau de alt gen? consum carburant se modifica? p.s. am citit anuntul dar intreb pt mai multe lamuriri in detaliu. ms! |
Re: CIPTUNING AUTO
------------------------------------- Va ajunge la 140CP si 320Nm (este varianta safe.) Va oferim si certificat de garantie pe lucrarea efectuata. Acum aveti 105Cp si 250N. La un mers normal , consumul va scadea cu aproximativ 0.8 - 1 litru / 100km efectuati.La un mers foarte sportiv consumul va avea o tendinta de crestere de maxim 0.5l/100km. Avem foarte multe Passat-uri resoftate - chiar cu sute de mii de km efectuati - si fara probleme pe parte de turbo si ambreaj. Oricum veti face si un test cu noul soft si va veti convinge de calitatea acestuia. Softul original o sa il primiti pe un suport optic sau email. O seara buna va doresc. Iulian |
un pret te rog si o locatie unde s-ar putea face. ms
|
Ai PM
|
Multam fain :)
|
Marca - Mitsubishi Colt
Capacitatea - 1332 Carburant - benzina Motor - 4A90 Putere - 70 kw An fabricatie - 2008 ceva pt micutzu asta ? :P |
Nu pot sa te ajut la motorizarea aceasta .
Seara buna. |
seat leon 1m
2002-2003 serie motor bcb 77kw/105cai benzina care este cresterea de putere si ce pret? |
1,6 16V BCB 105cp -> Castigi 11CP + 15%Nm (se face toolbox)
Pret 800 Ron (este de munca la masina ta) deoarece nu se face OBD Diferenta de CP se simte bine , iar cuplul - si el ! Seara buna |
update...
|
KIA RIO
1343CMC BENZINA Cod motor A3E An 2002 putere ...70 miei cred. Un pret se poate?ce-mi recomanzi powerbox sau chip..........???? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning