![]() |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
oricum deja o suprafata e pe duca ca o inceput sa se topeasca :rolleyes2
|
Quote:
iar pentru domnii ofiteri ce supravegheaza zi si noapte acest site .... va uram un craciun fericit !! |
Voi nu sunteti normali ,stiati???.
|
de ce nu suntem normali ma?
Voi chiar aveti impresia ca se oboseste vreun organ de politie sa citeasca forumu asta?:)) |
sa o luam altfel..nici nu cred ca se pricep sa ajunga pana la Thread-ul asta ;) ...
|
au oameni special pregatiti pentru astfel de activitati :))
|
da da da ca pe aia de la stadion?:))))
|
si uite asa se *** treaba cum s-a *** si la stadion. Si asta numai din cauza ca unii sunt cocosi si se cred mult prea smecheri pentru "fraierii" aia din politie. Numai bine la toata lumea!
|
D a chiar asa ,ce plm va tot agitati sa atrageti atentia asupra voastra ? ca nu faceti altceva decit sa inrautatiti situatia si nici nu e nici o distractie .
Mult mai tare ar fi daca am face ceva organizat ,intr-o competitie si in esenta si mult mai motivati . Din toti care scriu aici ,nu stiu pe citi din ei sa ai fi vazut in vreo competitie ......sa isi aduca aportul in sportul cu motor ,plus ca nu mai are niciun haz treaba asta cu adunatul aiurea in turma ,sa vaza lumea ce cotet de masina e mai belea ,hai sa fim seriosi ca nu toti mai avem 19 ani si nea luat babacu nus ce biemweu ,pasat si alte kk de masini fara pic de personalitate . |
Quote:
ca ne mai distram si noi, si daca ar fi sa participam toti la competitii am fi toti profi:) Si inca o chestie, tuningul nu inseamna neaparat motor puternic si cai cu herghelia, hai sa nu ne atacam unii pe altii acuma, ca nu are rost, si daca unii au norocu sa se nasca in familii cu venituri si isi permit bmw-uri si passaturi si masini de genu nu inseamna ca sunt oameni de ***...scuzati expresia. Sunt multi copii de bani gata in timisoara care au masini tari si sunt super de gashca......In plus cine nu vrea sa vina sa se dea in anumite locuri nu ii aratat cu degetu, pur si simplu mergem sa ne dam cu presu:) Spor la competitii si sa lasam scandalurile la o parte.Take care |
Quote:
Quote:
eu nu stiu de unde atata repulsie/aversiune/dezgust/oroare/ si dispret?)))))) |
geani are dreptate.Chiar nu vad la ce mediatizati atata chestia asta? vrei sa mergi acolo sau acolo...mergi frate dar nu cred ca intereseaza pe toata timisoara ce faci tu in fiecare seara.Ce fain o sa fie,ca din cauza a catorva care nu stiu sa se abtina ,sa nu mai poti sa mergi la stadion sa stai la o barfa,ca vine politia ca au citit ei pe 4tuning ca acolo se fac curse (era un exemplu).Hai sa postam toate locatiile unde se poata strange lumea,si orele cand se merge,ca sa fiti siguri ca o sa aveti spectacori.
|
iesim la o cola saptamana asta?
|
Quote:
|
sa trecem la ceea ce zice si OltcitPower...iesim la cola ? sau ne certam pe forum :D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning