![]() |
Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT
suspensia completa coboara cu 3 cm , doar arcurile mai putin dar nu pot spune cat.
|
Quote:
vezi ca la turbo mai tre si al bloc motor ca de, cel de turbo are sistemul de ungere gandit sa arunce ulei si pe boltz si capul pistonului. |
frana e temelie
|
deci ce intreb akum nu are niki o treaba cu rubruca asta......de exempli 100 de mile/h=ktzi cm? apoi120 mile=?km....asha vrea sa stiu pana la 160 sau cum calculez?:)
|
scuze k in loc de km am scris cm:|
|
pot sa iti spun ca 50 mile = cu 80 km...mai departe...te duce...
|
ms mult,,,in sfarsit am aflat :)))):D
|
sall
am si eu un golf 4 1,8t i-am pus cip si mai are ceva caii de la 150 ce pot sa ai mai fac sa ai pun si mai multi. astept si eu sugestii si informatii Mersi mult |
Quote:
|
moldo de facut poti sa ii faci multe chiar foarte multe acum intrebarea e unde vrei sa ajungi si ce buget esti dispus sa investesti.
|
Quote:
poti sa te nteresezi dc vrei cu adevarat de un vr6 la 2900cc si vreo ~200cp si de acolo mai pui o turbina si o sa ti para rau ca nu ai si tractiune pe spate ca nu mai ai ce face cu atati cp.. iti spun din propia experientza. oricum bagi cel putin 2000-2500e si iti mai tre si franele marite si fata si spate ca altfel nu mai ajungi acas, suspensii sport si mai vezi u Bafta! |
1.8T tine fara prob 350 de cai. pune-i kit care e prezent pe S4, adica cu turbo k04 si ai ajuns instant la 225. cu soft...250. mai rvei. exista kituri turbo de la APR.
|
salut, la un logan 1.4MPI, cu filtru, evacuare,chip ce se mai poate face in plus ?
|
fff multe acum depinde si u ce anume vrei fi mai clar putin
|
in principal m-ar interesa sa cresc puterea la motor, am auzit de axe cu came schimbate, dar as dori sa stiu mai multe despre aceasta(unde, cum si cat? :)) si eventual daca exista alte modificari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning