![]() |
Re: Nissan Meet
Hai ca am tras chiulul, si oricum mai mult ca sigur nu reusesc sa ajung la intalnire.
dar daca imi dati lista cu cei care vin si cand s-a stabilit inatlnirea editez primul post si pun tota informati acolo, ca sa fie mai vizibil. macar atata sa fac |
Quote:
"NISSAN MEET" LOCATIE: BRASOV DATA:15-16 MARTIE Participanti: 1. U_TUNING 2. BuzzYBalL 3. VG30DETT 4. FUBU_S 5. Keisuke 6. GolfuletzS 7. tarnafes 8. VENOX 9. Xerius 10. 88RED 11. 2 BAD 12. 300zxtt 13. reshizzo_s13 14. WTT79 15. axela 16. DOHC16 |
eu inca nu am reusit sa fac cutia sper sa o am pina in martie
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
vad ca pe mine m-ati exclus din lista de participanti...hmmmm....sau trebuie sa am neaparat o masina in 2 usi sau peste 160 de cai sa pot veni?
|
Quote:
|
cred ca ar trebui sa stabilim ceva oameni buni timpul trece repede mai e o luna si ceva ....
"NISSAN MEET" LOCATIE: BRASOV DATA:15-16 MARTIE Participanti: 1. U_TUNING 2. BuzzYBalL 3. VG30DETT 4. FUBU_S 5. Keisuke 6. GolfuletzS 7. tarnafes 8. VENOX 9. Xerius 10. 88RED 11. 2 BAD 12. 300zxtt 13. reshizzo_s13 14. WTT79 15. axela 16. DOHC16 17. slv86 (normal ca poti veni conditiia e sa ai nissan si sa iubesti motorsport-ul) |
Daca se poate o locatie exacta (parcare, ceva) si ora de intalnire initiala? Plus un itinerar, ceva, ce activitati, etc... Vin de la Timisoara si e ceva drum de facut. Vreau sa stiu ce vom face cat/cum/etc.
|
Hehehe hop si eu !!!
|
cat de genial ar fi chiar la prima intalnire sa vin peste 20, ar fi superb. dar ma tem ca din acestia care suntem pana acum, multi nu o sa mai vina :(
|
sorry. I'm out. nu pot pleca de la lucru in weekend-ul acela. (da, lucrez in weekend)
|
cum spuneam jumate se sucesc si cea lalta jumate nu au masinile functionale ..........:((
|
Mai cu viata baieti ......indiferent cati om fi rau nu are cum sa iasa ....UP!!! Up!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning