![]() |
Quote:
- adunarea aia nu-i cam gresita? pai 20+30=50+30+25=105+15=120+30=150+30+10=190+115 cai stock=305cp, cam departisor de 335... - ai facut vreu dyno test ceva? nu de alta dar 30cp din tobe la un asemenea motor e cam SF, deabia daca storci atat cu o evacuare Supersprint la un Sti!!!!Adica TOATA evacuarea, inclusiv suflanta....iar cip tuningul l-ai facut dupa toate modificarile astea sau inainte? Ca 20cp dintr-un 8valve 115 cai e cam exagerat. Nush, no offense, dar poate ma lamuresti si pe mine, eu cel putin sunt bulversat...Pai Sebi cu Cielo cica a ajuns, zice el, cam la 230-240cp dintr-un SFi 2,0 16v 150cp...fara turbo...si vad ca tu n-ai mentionat turbo...Curios, zic eu...F curios. |
Bogdane, glumea ma ... nu poti sa scoti 300CP din motorul ala :D
|
Mdea, eram cam obosit cand am postat, sigur glumea... :lol: :lol: Dar spuneti si voi nene cand glumiti, ca deja crede lumea ca e serioasa treaba... :wink: :D
|
Kadett Gsi,tare masina nu.
Valoare la vanzare cat???? 2500 Euro. Da' pt' modificarile alea ce ai facut frate ti-ai amanetat un rinichi sau ce? Sau probabil erai sub influenta unor substante halucinogene(HHH),or what? Esti mare meserias ,huh? |
1. 8) hmmm ... Ova ... tu ce masina ai?
2. HHH ... chiar e meserias !!! adica mecanic de masini ... asta ca sa nu se inteleaga gresit + sofer (cu cateva cupe la activ pe la raliuri) |
aia care ai vazut-o miercuri la ora 6:00....
hhh ba tata ce dreq scoate masina ta asa fum.....varza motoru ..? |
e diesel...
|
Re:
Quote:
traducere pliz ... ce masina am vazut miercuri la 6? hhh e diesel ... da mai are si o mica surpriza in garaj pentru momentele speciale din viata. |
O sticla de Gambrinus !!!!! :drunk: :drunk: :drunk:
|
cum ma...e diesel ?poi scoate un fum...alb..daca era diesel scotea negru nu ?...eu asa stiu...
nonamee:seria 5 din 2000 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning