Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cel mai bun brand constructor de motoare (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/95711-bun-brand-constructor-motoare.html)

Achim 10-11-08 01:14

Re: Cel mai bun brand constructor de motoare

merci frumos :oops: in semnatura nu am mai pus si masinile parintilor care amandoi merg pe hybride (mama - Toyota Prius si tata - Lexus GS450h), alea sunt alta mancare de peste pt care mi se pare ca si Toyota merita un loc fruntas in asemenea clasament ;)
am auzit lucruri f bune de diesel'urile PSA ... dar iti recomand sa mergi si cu unul Honda... e putin diferit prin prisma faptului ca se comporta exact ca o benzina si nu are vibratii :D

in rest, nu vrei dublura la Pony? :D

UNLORD 10-11-08 09:07

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1854287)
dar iti recomand sa mergi si cu unul Honda... e putin diferit prin prisma faptului ca se comporta exact ca o benzina si nu are vibratii :D

In primul rand ca nu se comporta ca o benzina ca tot pana la 4-5000 se tureaza si crede-ma ca am fost cu el. Motorul e de acum cativa ani. Acuma ierarhiile s-au mai schimbat si au mai aparut si lucruri noi. Cred ca te impresioneaza si motorul boxer de Subaru sau cel de 2l biturbo de BMW.

Achim 10-11-08 12:05

era vba de distributia cuplului pe plaja de turatie, si faptul ca a1a nu e scurta, iar motorul trage liniar pana in 4500 - 5000 rpm ... nu exista vibratii in masina gratie faptului ca tampoanele de motor au fost inlocuite cu perne de aer, si sunetul acele de diesel (a la TDi) e mult mai putin accentuat

nu e vba doar de acel diesel care e de cativa ani pe piata, e vba si de noul diesel de anul acesta, care se cheama i-DTEC si are 150 cp in loc de 140 ...

cel biturbo de pe BMW ma impresioneaza intr-adevar... boxer'ul de pe Subaru nu (si am mers cu ambele)

zGb 11-11-08 01:08

pentru mine, din pollul asta bmw, subaru si cateva motoare de la vag punct....daca era honda as fi votat si honda pt motoarele pe benzina

cypher4laguna 13-11-08 12:13

Honda de ce nu e in Poll? :rolleyes:

aleks 13-11-08 12:52

daca citesti cateva postari mai sus, afli cum sta treaba ;)

nxtaz 13-11-08 14:08

skynet...cel mai bun producator..inseamna unul singur. Tu ai dat cate un vot la toti.

vacaroz 13-11-08 16:32

am ramas surprins de toyota, psa si chevrolet ce voturi putine au adunat.toyota mult laudata... si chevrolet care a aparut ca ciupercile dupa ploaie si psa, care sunt laudate motoarele... si aici cam slabutz reprezentativ

UNLORD 13-11-08 16:58

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 1861768)
am ramas surprins de toyota, psa si chevrolet ce voturi putine au adunat.toyota mult laudata... si chevrolet care a aparut ca ciupercile dupa ploaie si psa, care sunt laudate motoarele... si aici cam slabutz reprezentativ

Oricum e irelevant acest poll. Sora mea a avut o Toyota Camry (cica era cea mai fiabila masina din USA la vremea ei) si vreau sa iti spun ca de 3 ori s-a spart motorul pana acuma. Acuma sta undeva parasita, a fost mare dezamagire. Asta nu inseamna neaparat ca Toyota face motoare proaste ******. Pur si simplu a fost masina nepotrivita la momentul nepotrivit. Oricum ideea e ca la service Toyota, daca iti lasi masina, ei iti dau alta sa umblii pe timpul reparatiei, de aceea e si apreciata asa de mult (cu precadere in USA). Nu fac ei cele mai sofisticate motoare si nici VAG, PSA etc.

nigger 03-01-09 02:41

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1861843)
Sora mea a avut o Camry si vreau sa iti spun ca de 3 ori s-a spart motorul pana acuma.

nu a avut noroc de camry,ghinion

SRT8 -6.1 hemi,motoare sanatoase :D:D:D:D

laur_nsl 02-02-09 10:46

bmw
m3 csl-3.2L-380CP
m3 e69-4L-414CP
m5-5.0L-507CP
mai trebuie sa spun ceva?
da sunt si fiabile

300zxtt 02-02-09 12:39

honda

civic k20 2.2L 260 cp/8250rot
civic RR ABA-FD2 2.0L 225cp/8000rot

iar de c30A sau C32B nu mai aduc vorba, cred ca toti stiu ce perforrmante avea NSX.

nazca 02-02-09 13:41

votez bmw pentru ca de cativa ani au luat mai multe titluri de cel mai bun motor cu M-urile
dar lipsesc mazda si mitsubishi cum de nu a zis nimeni de ele pana acum
posed un mitsu L200 din 96 care are 420 000 km,un 2.5td si inca merge perfect
mivec-urile ce au?nu-s bune?

adrian78bmw 02-02-09 20:59

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 2030232)
bmw
m3 csl-3.2L-380CP
m3 e69-4L-414CP
m5-5.0L-507CP
mai trebuie sa spun ceva?
da sunt si fiabile

esti cam pe langa m3 CSL 360 CP ,,,,M3 E69?nu am auzit poate E 90 91 93apropo ultima serie 5 se numeste E 60..
on topic cel mai bun brand?fiecare brand face cate un motor exceptional..cel care este cel mai fiabil este cel mai bun parerea mea ..fara cai putere si etc

LeBaron 04-02-09 19:27

Bmw a luat multe titluri pt cele mai bune motoare si intradevar sunt f reusite si ca raport putere/litru si ca fiabilitate,dar inclin sa cred k la fiabilitate toyota ar fi nr 1 deoarece pur si simplu duc f mult ... am vzt-o pe viu la un landcruiser,nu sunt la fel de sportive sunt diferite dar la fiabilitate inclin sa cred k sunt primii

All times are GMT +2. The time now is 11:58.

- Copyright 2026 4Tuning