![]() |
Re: Cel mai bun brand constructor de motoare
merci frumos :oops: in semnatura nu am mai pus si masinile parintilor care amandoi merg pe hybride (mama - Toyota Prius si tata - Lexus GS450h), alea sunt alta mancare de peste pt care mi se pare ca si Toyota merita un loc fruntas in asemenea clasament ;)
am auzit lucruri f bune de diesel'urile PSA ... dar iti recomand sa mergi si cu unul Honda... e putin diferit prin prisma faptului ca se comporta exact ca o benzina si nu are vibratii :D in rest, nu vrei dublura la Pony? :D |
Quote:
|
era vba de distributia cuplului pe plaja de turatie, si faptul ca a1a nu e scurta, iar motorul trage liniar pana in 4500 - 5000 rpm ... nu exista vibratii in masina gratie faptului ca tampoanele de motor au fost inlocuite cu perne de aer, si sunetul acele de diesel (a la TDi) e mult mai putin accentuat
nu e vba doar de acel diesel care e de cativa ani pe piata, e vba si de noul diesel de anul acesta, care se cheama i-DTEC si are 150 cp in loc de 140 ... cel biturbo de pe BMW ma impresioneaza intr-adevar... boxer'ul de pe Subaru nu (si am mers cu ambele) |
pentru mine, din pollul asta bmw, subaru si cateva motoare de la vag punct....daca era honda as fi votat si honda pt motoarele pe benzina
|
Honda de ce nu e in Poll? :rolleyes:
|
daca citesti cateva postari mai sus, afli cum sta treaba ;)
|
skynet...cel mai bun producator..inseamna unul singur. Tu ai dat cate un vot la toti.
|
am ramas surprins de toyota, psa si chevrolet ce voturi putine au adunat.toyota mult laudata... si chevrolet care a aparut ca ciupercile dupa ploaie si psa, care sunt laudate motoarele... si aici cam slabutz reprezentativ
|
Quote:
|
Quote:
SRT8 -6.1 hemi,motoare sanatoase :D:D:D:D |
bmw
m3 csl-3.2L-380CP m3 e69-4L-414CP m5-5.0L-507CP mai trebuie sa spun ceva? da sunt si fiabile |
honda
civic k20 2.2L 260 cp/8250rot civic RR ABA-FD2 2.0L 225cp/8000rot iar de c30A sau C32B nu mai aduc vorba, cred ca toti stiu ce perforrmante avea NSX. |
votez bmw pentru ca de cativa ani au luat mai multe titluri de cel mai bun motor cu M-urile
dar lipsesc mazda si mitsubishi cum de nu a zis nimeni de ele pana acum posed un mitsu L200 din 96 care are 420 000 km,un 2.5td si inca merge perfect mivec-urile ce au?nu-s bune? |
Quote:
on topic cel mai bun brand?fiecare brand face cate un motor exceptional..cel care este cel mai fiabil este cel mai bun parerea mea ..fara cai putere si etc |
Bmw a luat multe titluri pt cele mai bune motoare si intradevar sunt f reusite si ca raport putere/litru si ca fiabilitate,dar inclin sa cred k la fiabilitate toyota ar fi nr 1 deoarece pur si simplu duc f mult ... am vzt-o pe viu la un landcruiser,nu sunt la fel de sportive sunt diferite dar la fiabilitate inclin sa cred k sunt primii
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning