Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

b31rmy 07-01-09 07:31

Re: FanatiK Constanta

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 1962488)
nu am zis k nu .....but all i need is CASH :)))

Eu nu bateam nici un apropo la vreunu , pur si simplu am zis ca daca voi toti faceti ceva in vara sa fac si eu cu voi :p
Si ce-i cu tine treaz la ora asta ? :))

zbuf 07-01-09 08:17

salutari tuturor membrilor FANATIK Constanta.ma numesc alex,sau zbuf cum ma stie lumea prin oras si sunt ultimul membru intrat in familia FANATIK.vreau sa le multumesc pe aceasta calea lui Marian pentru invitatia facuta si tuturor celor lalti pentru ca si-au dat acceaptul.momentan masina mea este una cat se poate de stock,dar odata cu venirea caldurii .....si a banilor:P sper sa ma pot apuca serios de masina.va urez toate cele bune si sa aveti mereu rezervoarele pline;)

b31rmy 07-01-09 08:22

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 1962534)
salutari tuturor membrilor FANATIK Constanta.ma numesc alex,sau zbuf cum ma stie lumea prin oras si sunt ultimul membru intrat in familia FANATIK.vreau sa le multumesc pe aceasta calea lui Marian pentru invitatia facuta si tuturor celor lalti pentru ca si-au dat acceaptul.momentan masina mea este una cat se poate de stock,dar odata cu venirea caldurii .....si a banilor:P sper sa ma pot apuca serios de masina.va urez toate cele bune si sa aveti mereu rezervoarele pline;)

Bine ai venit alex sau zbuf cum te stie lumea :p

CT-88-GRG 07-01-09 10:28

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 1962492)
Eu nu bateam nici un apropo la vreunu , pur si simplu am zis ca daca voi toti faceti ceva in vara sa fac si eu cu voi :p
Si ce-i cu tine treaz la ora asta ? :))

heh la ora asta ;)) ;)) lumea se duce la munca deci si eu ma duceam tot la munca :))) k deh trebe bani ptr masina :))

naiman 07-01-09 11:14

bine v-am gasit pe toti:D si sper ca pe viitor sa faceti din masinutza voastra ce visati voi noaptea sau ziua cand stati la munca sau la scoala, sa faceti ce va doriti mai mult si ce va face mai mandri de ea, trebuie dupa parerea mea sa va purtati cu "ea" la fel ca la un bebelush

ushor ushor va creste si cel mai mic :evil::evil::evil:

b31rmy 07-01-09 11:59

Quote:

Originally Posted by naiman (Post 1962893)
bine v-am gasit pe toti:D si sper ca pe viitor sa faceti din masinutza voastra ce visati voi noaptea sau ziua cand stati la munca sau la scoala, sa faceti ce va doriti mai mult si ce va face mai mandri de ea, trebuie dupa parerea mea sa va purtati cu "ea" la fel ca la un bebelush

ushor ushor va creste si cel mai mic :evil::evil::evil:

din dictionar ai scos vorbele astea sa inebunesc :D

naiman 07-01-09 12:02

asha faci u :)) ?

browser 07-01-09 12:04

Nu mai inteligenti pe aci :ihearu::ihearu::ihearu:

b31rmy 07-01-09 12:12

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1962980)
Nu mai inteligenti pe aci :ihearu::ihearu::ihearu:

Ai mare dreptate, nici nu zici ca are 19 ani andrei asta :)))

naiman 07-01-09 12:13

da cat mah ursule

b31rmy 07-01-09 12:16

Quote:

Originally Posted by naiman (Post 1962994)
da cat mah ursule

Cam cati ani de puscarie imi iau eu daca pun laba de urs pe tine :D

naiman 07-01-09 12:18

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:fara numar pt tine:evil::evil::evil::evil:

clau lcf 09-01-09 01:08

Salutari la baieti . M-am apucat sa fac neoanele pe leduri pentru interior. 2 sunt gata, si butonul de functionare. Ma mai pun inca o data la somn, la 2 noaptea, si e gata tot setul. Ne vedem maine seara.

P.S. Adica in seara asta.

browser 09-01-09 08:51

Quote:

Originally Posted by clau lcf (Post 1967047)
Salutari la baieti . M-am apucat sa fac neoanele pe leduri pentru interior. 2 sunt gata, si butonul de functionare. Ma mai pun inca o data la somn, la 2 noaptea, si e gata tot setul. Ne vedem maine seara.

P.S. Adica in seara asta.

N ai cum, nu te cred vreau poza
:twisted::twisted::twisted:

29srn 09-01-09 17:30

asa este vrem poze :D

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning