![]() |
Re: FanatiK Constanta
Quote:
Si ce-i cu tine treaz la ora asta ? :)) |
salutari tuturor membrilor FANATIK Constanta.ma numesc alex,sau zbuf cum ma stie lumea prin oras si sunt ultimul membru intrat in familia FANATIK.vreau sa le multumesc pe aceasta calea lui Marian pentru invitatia facuta si tuturor celor lalti pentru ca si-au dat acceaptul.momentan masina mea este una cat se poate de stock,dar odata cu venirea caldurii .....si a banilor:P sper sa ma pot apuca serios de masina.va urez toate cele bune si sa aveti mereu rezervoarele pline;)
|
Quote:
|
Quote:
|
bine v-am gasit pe toti:D si sper ca pe viitor sa faceti din masinutza voastra ce visati voi noaptea sau ziua cand stati la munca sau la scoala, sa faceti ce va doriti mai mult si ce va face mai mandri de ea, trebuie dupa parerea mea sa va purtati cu "ea" la fel ca la un bebelush
ushor ushor va creste si cel mai mic :evil::evil::evil: |
Quote:
|
asha faci u :)) ?
|
Nu mai inteligenti pe aci :ihearu::ihearu::ihearu:
|
Quote:
|
da cat mah ursule
|
Quote:
|
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:fara numar pt tine:evil::evil::evil::evil:
|
Salutari la baieti . M-am apucat sa fac neoanele pe leduri pentru interior. 2 sunt gata, si butonul de functionare. Ma mai pun inca o data la somn, la 2 noaptea, si e gata tot setul. Ne vedem maine seara.
P.S. Adica in seara asta. |
Quote:
:twisted::twisted::twisted: |
asa este vrem poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning