Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew.html)
-   -   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew/95165-delta-racing-crew.html)

Geox` 30-10-08 21:19

Re: Delta Racing Crew

1 Attachment(s)
Uni "Are" parasolar Delta Racing Crew:peace:
Pot sa-mi fac si eu o semnatura ca a vostra:lol::?:
Naspha ca n-am ore de dupamiza chiuleam si eu o ora sa vin in parcare:-Psa va vad masinile.App azi am vazut si eu M.Eclipse Frumos:-) Asteptam pozele:arrow:

DaViD TL 30-10-08 22:19

frumos in seara asta ,maine jipy te asteptam la start cu oltcitul

JipY_BZD 30-10-08 22:23

Quote:

Originally Posted by DaViD TL (Post 1835777)
frumos in seara asta ,maine jipy te asteptam la start cu oltcitul

daca scap rpd de la balu bobocilor( sunt organizator :| ) :) vin neaparat :D

SEJ 30-10-08 22:56

1 Attachment(s)
Burn... celica...

T-E-N 30-10-08 22:57

It wasn`t me it wasn`t me it wasn`t meee :twisted:

Cubanez84 30-10-08 23:00

Bravo bravo bravo Tudor ,foarte frumos, asa sa faci inainte de orice cursa pt spectacol dar mai ales ca sa incalzesti cauciucurile,ca e frig afara frate:twisted:

SEJ 30-10-08 23:05

Da,da ... merita aplaudat!!! :D

DaViD TL 30-10-08 23:10

:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap :tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap :tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap :tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap :tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap :tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap:tenisclap :tenisclap:tenisclap:tenisclap

T-E-N 30-10-08 23:11

A fost frumos in seara asta sa speram ca o sa mentinam atmosfera asta seara de seara si o sa fim toti ! La mai multe :D

T-E-N 31-10-08 00:23

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1835095)
Pai tu ce zici ? VIN sa iti vad spatele masini :P

:-)
Eh` nu fi asa sigur ... poate mi-o dai tu ... masinile sunt apropiate si totul e relativ in situatia asta . Mai stam si noi de vorba ca la Bucuresti nu am prea apucat . Sa ne auzim de bine :D

naiman 31-10-08 01:04

bine domnu enache vedem la tl care e trb sa nu mai stau cu "***" si alte discutii

brailaro 31-10-08 07:14

diseara puteti conta pe mine;vin si ku aparatu` sa facem poze toti!!!!Sorry pt aseara k nu am putut sa vin!

U_TUNING 31-10-08 07:54

Baieti tot ce pot sa va spun este ''FELICITARI PENTRU REUSITA!!!!!!''

Tot ce trebuie sa mai faceti acum este sa mentineti treaba asa cum este si sa cresteti nu sa va certati si sa va dezbinati!!!!

daffy duck™ 31-10-08 08:48

mai baieti, sunt:o:o:o:o:o:o:o:o:o....aveti acest topic de 3-4 zile si deja s-au facut 8 pagini.....la mai multe este tot ce va pot spune.....

Bafta MAXIMA,
Remus a.k.a Daffy Duck™

Cubanez84 31-10-08 09:43

Gata sunt toate logo-urile va astept pe toti diseara la 8 stiti voi unde sa le punem.In seara asta numai accept nici un fel de scuze,fac prezenta la sange si cine lipseste va fi aspru biciuit,mutilat,spanzurat!:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning