Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   mk4 - diesel sau benzina?? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/95012-mk4-diesel-benzina.html)

r0xanicutza 18-01-09 00:02

Re: mk4 - diesel sau benzina??

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1989911)
Pai la AAA auto te duci tu ? :lol::lol: .. stai sa mai rad un pic ! .. AAA AUTO SUNT VARZA!!!

:???::???::???::???::???: am fost si la Ford, dar era inchis de fiecare data cand am fost :)) nu stiu cum am nimerit :)
oricum e prea mica Fiesta...
altceva mai recomanzi? dar nu-mi mai da ozn-uri :))

dolb 18-01-09 00:14

Kia proceed sau Astra GTC ( chiar opc )

ionut_cluj 18-01-09 01:18

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1989913)
:???::???::???::???::???: am fost si la Ford, dar era inchis de fiecare data cand am fost :)) nu stiu cum am nimerit :)
oricum e prea mica Fiesta...
altceva mai recomanzi? dar nu-mi mai da ozn-uri :))

Ce buget ai?

Claudia 18-01-09 03:49

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1989800)
o sa ma incadrez in 20mii

Daca as avea 20 000 la dispozitie as avea cel putin 2 masini. Nu o sa reusesti niciodata sa faci o masina sa fie si de "strada"(fite) si de oras... mai ales in Bucuresti!
Daca o lasi prea jos nu iti permiti sa mergi, daca are motor prea mare nu-ti permiti sa bagi benzina; daca ii pui jante ti-e frica sa nu le zgarii; daca e prea te chinui cu parcarea.... si asa mai departe!
Ia-ti frumos un e36(daca tot iti place) la vreo 4-5000 cu dotari rezonabile, estetic il aranjezi dupa gustul tau si de restul banilor (nici nu cred ca-ti trebuie mai mult de 10- 12 000) iti iei o masinuta de oras, diesel, consum mic, usor de parcat, cu aer, cu airbaguri, cu pachet electric... etc.

eMH 18-01-09 08:01

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1989392)
Probabil confunda pisica M3(ca si caroserie+motor) cu pisica cu pachet M technic... ceea ce e o confuzie grava!

Nu confund nimic,da' a zis ca nu vrea M,vrea doar un pisoi in 2 usi,si atunci i-am zis sa isi ia un 316 in 2 usi,care consuma putin,merge cat de cat...
Stiu foarte bine cum e treaba cu BMW-urile !

dolb 18-01-09 09:22

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1990099)
Daca as avea 20 000 la dispozitie as avea cel putin 2 masini. Nu o sa reusesti niciodata sa faci o masina sa fie si de "strada"(fite) si de oras... mai ales in Bucuresti!
Daca o lasi prea jos nu iti permiti sa mergi, daca are motor prea mare nu-ti permiti sa bagi benzina; daca ii pui jante ti-e frica sa nu le zgarii; daca e prea te chinui cu parcarea.... si asa mai departe!
Ia-ti frumos un e36(daca tot iti place) la vreo 4-5000 cu dotari rezonabile, estetic il aranjezi dupa gustul tau si de restul banilor (nici nu cred ca-ti trebuie mai mult de 10- 12 000) iti iei o masinuta de oras, diesel, consum mic, usor de parcat, cu aer, cu airbaguri, cu pachet electric... etc.

Clau...nu se merita sa dai 5000 pe o pisica si sa mai dai inca 3-4000 sa o faci frumoasa! pierzi investitia! Asta e doar asa..pt pasionati !

Fata are 20.000 dar nu pt masina. Ci in total ! adica isi ia o masina pe la 10.000 si cu restu ii are pt intretinere si alte probleme.

r0xanicutza 18-01-09 13:40

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1990099)

m-am gandit si eu la chestia asta cu doua masini... dar mi se pare ca ma complic prea tare... mai ales ca a crescut si asigurare la masini... cat as da pe o a doua masina (de oras) o ingrijesc p cealalta si bag benzina in ea. dar vreau sa fie si ca an bun... d-aia ma gandeam la astra... e frumusica...

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1990232)
Clau...nu se merita sa dai 5000 pe o pisica si sa mai dai inca 3-4000 sa o faci frumoasa! pierzi investitia! Asta e doar asa..pt pasionati !

mi-ar place sa o modific si etc... dar necesita f mult timp si f multi bani investiti, bani p care nu o sa-i mai recuperez.
plus de asta, vreau o masina de viitor... pisica... e destul de batrana...

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1990232)
Fata are 20.000 dar nu pt masina. Ci in total ! adica isi ia o masina pe la 10.000 si cu restu ii are pt intretinere si alte probleme.

ai dreptate intr-un fel...

dolb 18-01-09 14:09

spre exemplu...daca deja aveai o masina de oras si de drum lung si te dadeau banii afara din casa era normal sa iti iei o pisica sa ti-o faci frumosa sa iesi in weekend cu ea! dar nu se merita sa o iei ca pe o masina personala pe care o vei tine 3-4 ani ! mai ales ca mergi cu ea prin oras si ca..no offence..dar mai esti si fata, crede-ma! o sa schimbi multe spoilere daca te bagi la modificat.

r0xanicutza 18-01-09 14:16

haha pai nu ma dau banii afara din casa :) am mers cu pisic de mult ori si n-a patit nimic :D

@claudia, nu vreau masina de fitze... nu-mi place sa ies asa mult in evidenta :D

ionut_cluj 18-01-09 14:55

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1990827)
haha pai nu ma dau banii afara din casa :) am mers cu pisic de mult ori si n-a patit nimic :D

@claudia, nu vreau masina de fitze... nu-mi place sa ies asa mult in evidenta :D

pusca un Subaru Impreza nou si-ai rezolvat problema in toate aspectele ei.

bodyspeed 18-01-09 18:40

Īţi iei maşină după doleanţe, vrei să iţi hraneşti pasiunea pentru x maşină ...nu te mai uiţi ..că numai găseşti piese, că e veche..iţi faci nebunia..:D . eu unu mi-am facut-o , am avut acum 3 ani bani īn mană 3500 euro..(gasisem cielo..golf ..etc) NU!!!,,,altă mi-a fost pasiunea ;) şi nu regret nimic..a luat nastere din ideile mele ...concepţia mea..şi tot ce am pus īn aplicare a fost aşa cum am vrut eu.
Joy sfatul meu este să anlizezi bine ce ai vrea să ai, ce maşină este pe placul tău... ,mai bine zis ce vrei de la maşina respectivă
Dacă vrei maşină de viitor, dar totodată crezi că pisica e prea bătrānă . i-ati urmatoarea ..un E46 .. eşti mai cāstigată. Merge de o īnvārteală.. de o linie ;) bineīnteles să aibe un motor marisor :D

last edit. mai postai acum 2 ore --- ori nu se postă ori care mi-ai sters postu :lol:

r0xanicutza 18-01-09 19:41

o sa ma gandesc si la optiunea asta :) ms pt sfaturi

Claudia 18-01-09 23:16

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1990165)
Nu confund nimic,da' a zis ca nu vrea M,vrea doar un pisoi in 2 usi,si atunci i-am zis sa isi ia un 316 in 2 usi,care consuma putin,merge cat de cat...
Stiu foarte bine cum e treaba cu BMW-urile !

ma refeream la ea, nu la tine. ca am citit discutia si se vede ca ea credea ca vorbesti de e36-le cu kit M technic si tu vorbeai de e36-le M3

r0xanicutza 19-01-09 11:04

Eu am spus ca vreau 325, in doua usi, si el imi spune sa-mi iau M, ii spun ca nu vreau, si imi spune sa imi iau un motor mai mic... nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca as confunda...
nu stiu asa multe ca tine despre masini, dar totusi fac diferenta.
nu am confundat pachetul M cu E36 M.

am spus "ce legatura are caroseria cu motorul", pt ca el mi-a sugerat sa-mi iau un motor mai mic, pt ca am refuzat E36 M care e total diferit de E36 simplu.

bogdan_wrc 19-01-09 11:30

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1989673)
body.. nu mai pot.. sincer ! toata lumea zice benzina = putere ! NU ESTE ASA !!! benzina nu inseamna putere ... ci dieselul !!! Cand vrei sa ridici 3 Tone cu motostivuitorul.. in vecii vecilor nu o sa iti ridice un motostivuitor benzinar, cele 3 tone! Cand vrei sa tragi 30 de Tone cu Actrosul.. in vecii vecilor nu o sa le traga cu un motor pe benzina! La automobile .. e altceva dar benzinarul tot nu inseamna putere! benzinarul inseamna doar zgomot mic la relanti, turatii ridicate date treptat cu care te poti juca si pret mic al combustibilului care pur si simplu nu conteaza dat fiind faptul ca o sa iti consume dublu cat un diesel ! Ca sa nu mai zic .. ca nici durabil nu e !

ON: astra e foarte foarte buna! o recomand.. am avut una! imi pare rau ca am dat-o pe un golf ! Multa bafta.

tu confunzi cuplu cu puterea....

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning