![]() |
Re: Chiptuning by RacingCode
Atat are 460 la roti si 600Nm tot la roti.
Trebuie subliniat faptul ca foloseste o turbiona GT35, dar cu benzina de la pompa si bobine cu fise de serie. Internele sunt forjate. |
Quote:
A mers 90 000km cu setul motor original pe care l-a desfacut de bun. Confirmarea acestui fapt este ca Dl. Porcisteanu, pe evo-ul lui, dupa ce a distrus doua motoare, foloseste acum pistoanele de la Radu(evo negru de mai sus) desigur fara setarea distructiva. |
Puterea la motor se calculeaza aplicand coeficientul de pierdere in transmisie care la EVO 9 este de 25 % !
|
am si eu un golf 4 , motor 2L benzina aspirat, cam cati cai pot castiga si cum? cati cai imi da un ciptuning si cat m-ar costa?
mersi |
aprox 2ocp, iar pt pret pe privat
|
|
salut...pentru un e90 de 163cp...ce putem face,si cat ar costa?ms
|
Salut!Am si eu o intrebare...Pt un Fiat coupe 16v Turbo poti face soft?Te intreb pentru ca nu sunt multi care pot pe modelul asta.Sunt curios si cati cai ar rezulta,pentru ca vreau sa fac o comparatie cu ce am eu acum.Masina are modificari dar as fi curios din varianta stock....Mersi anticipat.
|
Quote:
|
Quote:
Eu iti raportez la stock: 225-230cp si 290-300Nm fara probleme. |
Salut!Am un BMW E30 si am montat un motor 28.24v luat de pe un e36 din 1996,mot are doar 193 cp,as putea face o resoftare si la ce valori as putea ajunge?Multumesc anticipat.
|
+20 sau chiar 25cp fara ale modificari.
E un motor f bun, dar vreau sa stiu daca a fost desfacut si reconstruit sau e din cele deja revizuite de fabrica? |
din cate stiu este nedesfacut,pt ca masina a fost a mea si eu l-am dat jos de pe acest e36,ulterior montand mot pe e30-ul meu
|
apropo,acest 28.24v a venit din Germania cu chiulasa de 2.5,un prieten de-al meu imi tot zicea ca unele mot de 2.8 aveau chiulasa de 2.0,deci mot e nedesfacut si avea cam 225.000 de km acum 3 luni
|
ok...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning