![]() |
Re: E30 - 316i B 13 RZA
Quote:
|
am vazut azi la tv doi nebuni cu masini care au folosit un rau drept patinuar :D:D
|
Quote:
|
sal...man ce sa zic masina care o ai a fo tzipla la modu ca era impecabila si ireprosabila( in limbaju samsarilor) acu nush cum e da sper sa fie la fel...ideea e ca voiam sa o iau eu da nu am avut banii atunci asta e...m-am ales cu altceva....spor la modificari desi nu prea merita masina...numai bine...
|
Quote:
|
da sa stii ca de la o anumita varsta are nevoie din ce in ce mai des de "afectiune" ;)
|
4 Attachment(s)
za polar bear :D
|
2 Attachment(s)
ma gandeam ... sa dau la schimb stopurile ... pe unele cristal .. alb-rosu ... ce ziceti? daca stiti pe cineva.. pm
|
foarte frumos ursuletzu ... sa`l stapanesti sanatos si fara incidente ... :D ... ma gandesc ca esti multumit de el ... eu am un E30 2.5 cabrio ... si sunt EXTREM de multumit de el ...
|
mai bine baga un pret la astea..poate ti le iau io.. si mai pui ceva si iti iei d;alea noi
:P |
mai bine pune-i o folie neagra pe geamuri...da f. bine pe alb......
|
salut. ce nuanta de alb ai vopsit-o ? si eu vreau sa revopsesc ursul meu si imi place nuanta asta .ms
|
1 Attachment(s)
Am eu stopuri,vrei sa faci schimb cu dastea sa inteleg?
|
Quote:
Quote:
iar cu stopurile ... lasati-ma ... sa ma mai gandesc ... si va spun dak ma decid sa le pastrez sau sa iau alb-rosu... pe de-o parte .. asta e contrastu intregii masini ... masina alba .. bandouri negre ... grila neagra ... nas negru ... folie neagra pe geamuri ... deci .. merg bine stopurile ... sa vad .. sa ma hotarasc |
4 Attachment(s)
ce sa spun frate daca ar fi sa aleg as alege alb+rosu sau alb+negru sunt singurele stopuri care dau bine pe urs ti-am pus niste poze ca idee sper sa nu te superi!
PS: te pot ajuta eu cu stopuri amebele modele si alb+rosu si alb+negru! daca e ceva vb pe mes:P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning