![]() |
Re: E36 - 318IS - Playstation
scuza'ma daca sunt prea indiscret dar cam cat te-a dus toata investitia ? ma refer doar la kit`u turbo intercooler tubulatura admisie etc :D
|
...am fost plecat si nu am mai avut acces la internet, la fel si cu masina, a ramas in stadiul la care se vede in ultimul post. Masina este functionala, eu merg cu ea, momentan nu produce boost deoarece trebuie montat RRFPR'ul si intercooler pipe.
Multumesc pentru urari si vorbele frumoase. Insanity - a fost doar un mod de a zice, evident ca au intrat mai multi bani. pro-aux - cred ca fibra o sa tina destul de bine, oricum, inca nu sunt decis ce sa fac cu capota, parca nu mai vreau umflatura aia ca la eclipse, cred ca o sa dau alta forma la decupajul ala si arunc o plasa, nu stiu inca. Referitor la jante... sunt multumit momentan de acestea care le am, bine inteles ca as vrea ceva mai performant dar... mai sunt multe altele de facut la masina, suspensie, frane, vopsea... etc. si cum nu pot spune ca "banii nu sunt o problema"... :sad: ct22cop - prima tura cu 0 boost te pot face si acum :lol: ...daca vrei cu boost mai e de asteptat, nu stiu cat timp, serviciul asta ma omoara, sunt plecat mai mereu :cry: No-X-Cape - asteptam sa turbeze un 325 ;) , ai tot sprijinul meu, vointa sa ai, sau portofelul larg :-P Skido - cel mai bun raspuns il gasesti pe ebay.com, de acolo am facut majoritatea cumparaturilor, restul... au fost facute pe ebay.de si performancezone.ro Bafta all. |
Din cate am auzit eu.....cika nu prea ar fi bine sa umbli cu masina cu boost 0 cum e acum..adica fara sa ai tevaraia la intercooler si turbina invartindu-se in gol. cika dauneaza la axul turbinei...iar daca mai mergi mult asa cu ea..sar putea sa prinda joc sau ceva.
repet ...nu stiu sigur asa mi-a zis cineva |
masina are si tevaraia la intercooler legata si totul legat dar mai e de lucru la ea
new owner :D |
ai cumparat-o tu man? .. din cate stiu masina mai necesita injectoare si pompa de benzina mai mari ..ca sa nu mearga cu amestec sarac . asta ptr un 200+cp.
(leo here) |
dap masina e la mine acum :)
da intradevar inca nu e in mintiele ei masina dar ii dam de cap nu e foc |
Te astept duminica sau saptamana viitoare pentru capota
|
S-o stapanesti sanatos si mult succes in finalizarea proiectului.Sunt bucuros ca masina a ajuns tot pe maini bune si poate mult mai motivate decat cele pe care a fost inainte :D ( Cataline meriti toate criticile ca ai renuntat la proiect si ca te-ai inecat ca tiganu` la mal )
PS : nu ezita sa-i dai un tel lui Rabanne ( RBN Tuning ) , are la activ mai multe proiecte finalizate care au la baza pisici turbate :D |
Merci merci , o sa vad cum ii dau de cap daca nu o sa il sun si pe rabane si pe cine o fi numai sa mearga cum trebuie
capota tre sa mai astepte deocamdata sunt alte prioritati |
Superba masinuta o vad mereu langa mine in 4-5 city ;) cand am vazut si capota decupata si turbina m-am inchinat....mult succes in continuare ;)
|
nu o sa o mai vezi acolo acuma :D
|
pacat...aveam cu ce imi mai delecta privirea....:(
|
Masina este de ieri postata la vanzare pe 4tuning , de ce vrei s-o dai ?
|
Foarte posibil sa plec in martie , nu ar fi pacat sa creasca buruieni pe ea ?
|
Quote:
mai mare pacatul sa nu o vedem in actiune....:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning