![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
matrixule, te rog nu te simtzi jignit...sunt sigur ca nu faci parte din clasa sociala de care fac eu caterinca.
;) bafta shi foloseshte centura..cand mergi cu mashina. |
Quote:
Quote:
Cat despre maturitate... nush poate ca noi suntem asa imaturi ....dar macar noi nu scriem nimik fictiv la semnaturi si nu ne dam cine nu suntem... |
1 Attachment(s)
..................
|
Quote:
|
Matrix te rog sa citesti mai bine. Am scris "tare post", dar in fine, unii mai chiulesc de la scoala. Asa ca intai sa dai cu bata in stanga si in dreapta, citeste de 2 ori. N-am jignit pe nimeni asa ca.. Eu mi-am dat cu parerea, tu ti-ai dat-o. Poate nu te intereseaza parerea mea, poate nu ne intereseaza parerea ta. Nu stiu la ce intri pe forum daca nu te intereseaza parerile celorlalti dar fie face ce vrea. Poate daca ai conduce mai des ai cunoaste realitatea mai bine.
|
Quote:
|
asa ca eu scriu mai fain de cat el ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Tin minte acum vreo 2 ani RCS scria niste posturi f elaborate,folosea niste termeni pretentiosi,academici,iar TEKIN nu intelegea o ioata:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine bine ... sa zicem ca noah...am gresit io... poate e cazut sa incheiem ca deja unii incep cu altele ...
Oricum nu mai are rost conversatia...fiecare si`o spus propria opinie si gata.. |
Auzi matrix man, eu zic ca ai fost prea ancorat în realitate şi toate astea s-au datorat faptului ca te-ai raportat la sinergia faptelor ceea ce demonstreaza ca recursul la universalitate nu eludeaza niciodata meandrele concretului, ba dimpotriva demonstreaza(daca mai era ceva de demonstrat!!!...WTF..lasa ca si repetitia e buna)) faptul ca l-a durut la bascheti(nu se refera la firma!!!) atunci cand a ras ca broasca la inundatie(ca nea jiji la zero tv!!!) in timp ce cauta niste weed(alt sinonim nu mi-a placut!!!) in gradina ghetimani.
|
amin ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning