Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu" (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/93282-masina-mea-opel-vectra-1-8-16v-sport-pustiu.html)

Mondeo 02-11-10 09:44

Re: Maşina mea: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"

ridici capota

bamo 02-11-10 17:18

Si ridici doar capota asta daca merge sa le scoti fara sa dai aripile jos, in cazul modelului din poze...

alex_fan_bmw 02-11-10 21:18

baieti am inteles ce vrea sa zica krsN1...dar cred ca si voi la fel...mai multa lume ma intrebat si nu am stiut sa le dau un raspuns exact....se refera la faptul ca o sa prelungesc fiecare aripa peste far...si cred ca o sa fie mai dificil sa le dau jos...daca o sa apara ceva pe neasteptat si trebuie sa dau farurile jos desfac toata masina...ramane de vazut.numai bine!!!

Mondeo 02-11-10 22:16

la masinile noi sa dai farul jos trebuie data bara inainte, oricum daca il faci bucati ce mai conteaza :) casco rulz

tigermotorsport 02-11-10 22:34

Quote:

Originally Posted by alex_fan_bmw (Post 3779850)
baieti am inteles ce vrea sa zica krsN1...dar cred ca si voi la fel...mai multa lume ma intrebat si nu am stiut sa le dau un raspuns exact....se refera la faptul ca o sa prelungesc fiecare aripa peste far...si cred ca o sa fie mai dificil sa le dau jos...daca o sa apara ceva pe neasteptat si trebuie sa dau farurile jos desfac toata masina...ramane de vazut.numai bine!!!

si la mine la ascona veche era prelungit si din aripi, dar foarte putin si pot sa scot farurule. mai greu, dar merge.

alex_fan_bmw 03-11-10 09:44

ms de informatie tiger...numai bine!!!

alex_fan_bmw 03-11-10 17:04

Astazi o surpriza de proportii...cand s-a plec cu masina din fata blocului...era zgariata de cheie...usa stanga fata...usa stanga spate....aripa spate...a incercat sa imi rupa si pleoapa de pe farul din stanga...sunt plin de nervii...incerc sa ma calmez si in cel mai scurt sa o repar...asta e Romania de tot....numai bine!poate o sa revin cu poze zilele urmatoare.

mihairadu 03-11-10 17:07

Pacat, al dracului invidiosi...

tigermotorsport 03-11-10 17:35

Quote:

Originally Posted by mihairadu (Post 3781866)
Pacat, al dracului invidiosi...

ai dreptate, mie doar mi-au furat capacelele albastre de aluminiu si m-am enervat, nu stiu ce as face in cazul asta... asa ca idee, de ce nu cumperi o prelata pt masina? ultima data am vazut pe la 100ron la realu din cj... stiu ca e incomod sa o dai jos in fiecare dimineata si sa o pui seara, dar protejeaza cat de cat...

alex_fan_bmw 03-11-10 19:02

stiu ce zici omule...dar dreaku la ce nebunii in ziua de azi ca daca ii prind vreodata la masina le rup mainile ...imi este ca ii da foc la prelata...in fine...lumea invidioasa...numai bine!!!

cangri 03-11-10 19:12

Ne pare rau asa auzim asta.
Speram sa o faci cat mai curand.

ArCaDa 03-11-10 19:56

In romania nu se merita nici macar sa ai masina ! dar mai ales sa te apuci sa bagi si bani in ea ! Ai o masina foarte frumoasa, are acel ceva ce te atrage . Pare rau sa aud ca ti'au zgariat'o, lume invidioasa . Eu am gasit pe bara spate o tigare lasata sa arda, mi'a topit plasticu' exact in forma de tigare . ROMANIA ! Bafta in continuare cu masina si sa ai grija de ea.

krsN1 04-11-10 08:49

Va multumesc de raspuns.In legatura cu zgariatu masinii ce sa zic, numai nenorociti... si chiar daca pui prelata daca cineva vrea sa-ti faca un rau iti face si daca o ai 100 de prelate pe masina.Numai bine!

alex_fan_bmw 04-11-10 13:38

5 Attachment(s)
poze:sad::sad:

krsN1 04-11-10 13:40

nasol :( astia trebuie prinsi si calcati in picioare ...

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning