Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Skoda Octavia Facelift (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/92672-skoda-octavia-facelift.html)

Sindrom 01-02-09 22:06

Re: Noua Skoda Octavia Facelift

prima revizile la passat de 1 an parca, 600 ron

adrian78bmw 01-02-09 22:17

aoloeee ce e aici..ce mai vreti fratilor?nu va mai ajunge nici 1.4 tsi?pana acuma cativa ani aveati 1.3 52 de cp si acuma ziceti ca si 122 de cp sunt putini plus cuplu de 200 NM..eu am fost cu golf 1.4 80 de cp ajunge pentru strazile din romania ce sa mai zic de polo 1.4 60cp cu 2 pers e bine..

central 01-02-09 22:36

Quote:

Originally Posted by 18_NYK (Post 2028285)
La gandirea cui te referi???

la gandirea lui SINDROM

Sindrom 02-02-09 22:13

Care e reala si adevarata, acceptati odata asta, pentru o masina mica e normal 80-90cp, mica ma refer aici golf, 206, 307/8, fabia, megane bicorp.

Ce tot atata, va place sau nu, asta e. Gata e unu sa zica ce nu vreti sa nu acceptati cautati sa-l scoateti nebun sau mai stiu io cum.

18_NYK 03-02-09 00:10

Sindrom,80-90 cp si ~110 Nm(nu stiu sigur) intradevar sunt putini;) dar nu 122cp si cuplu 200Nm. Stii ce greutate are 308 ,golf sau megane bicorp???Daca par mai mici inseamna ca merg motoare de 80-90 cp:evil: ??? Vezi ca nu gandesti real si logic !!! Si zici ca-i lumea ... rea.

Sindrom 03-02-09 06:31

Nenea, posesor de o2, 1.9tdi, s-a urcat la 1.6 hdi, a mers ceva, si-a facut o parere, si mi-a zis a recunoscut ca a lui tot timpu tre sa schimbe tot timpu la 3000+ daca vrea sa alerge cu ea. Daca ala a recunoscut, io ce sa mai zic, te contrazici aiurea....asta e eu gandesc real si logic. Intamplator 308 stiu ce greutatea are, ca de scrie in talon, dar niciodata un motor de pe un hatch nu o sa mearga pe o berlina la fel.

E ultimul post aici, ca vad ca o tineti in continuare cu jigniri si alte chestii, cum am zis vine unu da-i in cap.

18_NYK 03-02-09 15:12

Aaaa... si la 1.6hdi poti schimba si la 2000rpm ca ea tot alearga:rockon: numai tdi-ul nu alearga decat de la 3000+rpm=))=)). Nu cred ca te-a jignit nimeni,tocmai vad ca tu ne iei "peste picior"("nenea","vorbeste cand cunosti" -cred ca tu cunosti multe si mai faci si o scoala in acest profil:lol:)

Sindrom 04-02-09 15:43

Quote:

Originally Posted by 18_NYK (Post 2033551)
Aaaa... si la 1.6hdi poti schimba si la 2000rpm ca ea tot alearga:rockon: numai tdi-ul nu alearga decat de la 3000+rpm=))=)). Nu cred ca te-a jignit nimeni,tocmai vad ca tu ne iei "peste picior"("nenea","vorbeste cand cunosti" -cred ca tu cunosti multe si mai faci si o scoala in acest profil:lol:)

Eu asa vorbesc cu oricine, daca te deranjeaza spun bre, ca mi-e mai usor, am mai spus, pentru mine o2 asa se caracterizeaza, O masina grea care nu iese din tipar, iar facelift-ul e groaznic parerea mea, sunt argumentele mele fie ca nu va place fie ca nu, eu nu va oblig sa nu va luati octavia.
Uite un lucru observat de mine in Romania, tot ce e mai nonconformist, e urat, hidos sau mai stiu io ce.

18_NYK 04-02-09 18:02

Stai linistit,nu ma deranjeaza ;)dar am vazut ca pe tine te-a deranjat: "E ultimul post aici, ca vad ca o tineti in continuare cu jigniri si alte chestii, cum am zis vine unu da-i in cap."
Iti respesct parerea(dar nu in totalitate),pana la urma urmei nu trebuie sa fie placuta de toti.(o2-ul)

central 04-02-09 20:37

hmmmm ce pot sa zic nici mie nu imi place faceliftu-l in totalitate dar faptul ca spui despre O2 ca este masina tipica romanului......hmmmm putin cam ciudat...greoaie.....sa intre toata familia......daca imi arati un caz concret de posesor O2 care si-a luat masina pentru asta ii beau tot continutul rezervorului!

puscky_007 05-02-09 10:09

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2026828)
pentru ca este o masina grosolana, iar farurile ii accentueaza acest defect, apoi interiorul, sa fim sinceri cati si-l iau pe cel din poza, este mult prea simplu si nu in ultimul rand e un plastic ieftin sau cel putin daca e ieftin macar daca ar da impresia de ceva calitativ. Nu stiu de ce dar am impresia ca face concurenta logan-ului, cat mai mare sa intre de toate in ea, motor de 1.4....hmmm nu prea are ce sa caute pe o asemenea caroserie

O1 cand a aparut chiar daca imprumuta enorm de multe lucruri de la fratelo vw, mi-a placut enorm, parca era mai bine proportionata, nu era asa vulgara fara nici un motiv, statea in banca ei acolo cuminte. Acum parce se vrea din octavia ce nu se poate

eu zic sa vorbesti dupa ce te urci in ea si o conduci....iti spun sigur ca o sa ramai impresionat.....mai ales de cele doua aspecte pe care tu le-ai criticat(interiorul si motorul)este el motor de 1.4 dar face foarte usor un 1.9 tdi....am vazut asta cu ochi mei...iar interiorull...este superb..din toate punctele de vedere(materiale,finisaje,amplasarea butoanelor cu o mica exceptie,cele de pe volan)..dar daca asta este parerea ta....asta e..

dogy_10 05-02-09 14:32

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2037076)
Eu asa vorbesc cu oricine, daca te deranjeaza spun bre, ca mi-e mai usor, am mai spus, pentru mine o2 asa se caracterizeaza, O masina grea care nu iese din tipar, iar facelift-ul e groaznic parerea mea, sunt argumentele mele fie ca nu va place fie ca nu, eu nu va oblig sa nu va luati octavia.
Uite un lucru observat de mine in Romania, tot ce e mai nonconformist, e urat, hidos sau mai stiu io ce.

ia spune tu cate kg are "pejou" tau.....octavia pare grea.....dar nu e asa grea cum pare, are in jur de 1200kg.....

Sindrom 05-02-09 14:33

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 2040275)
ia spune tu cate kg are "pejou" tau.....octavia pare grea.....dar nu e asa grea cum pare, are in jur de 1200kg.....

Eu nu am nici un peugeot. Iar pentru a afla poti folosi si tu google.com

18_NYK 05-02-09 19:59

Quote:

o2 FL 1,4tsi(ultima varianta de echipare) are 1250kg iar peugeot 307/308 cam la fel. Deci au cam aceeasi greutate,desi o2-ul pare mult mai mare.

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning