![]() |
Re: Noua Skoda Octavia Facelift
prima revizile la passat de 1 an parca, 600 ron
|
aoloeee ce e aici..ce mai vreti fratilor?nu va mai ajunge nici 1.4 tsi?pana acuma cativa ani aveati 1.3 52 de cp si acuma ziceti ca si 122 de cp sunt putini plus cuplu de 200 NM..eu am fost cu golf 1.4 80 de cp ajunge pentru strazile din romania ce sa mai zic de polo 1.4 60cp cu 2 pers e bine..
|
Quote:
|
Care e reala si adevarata, acceptati odata asta, pentru o masina mica e normal 80-90cp, mica ma refer aici golf, 206, 307/8, fabia, megane bicorp.
Ce tot atata, va place sau nu, asta e. Gata e unu sa zica ce nu vreti sa nu acceptati cautati sa-l scoateti nebun sau mai stiu io cum. |
Sindrom,80-90 cp si ~110 Nm(nu stiu sigur) intradevar sunt putini;) dar nu 122cp si cuplu 200Nm. Stii ce greutate are 308 ,golf sau megane bicorp???Daca par mai mici inseamna ca merg motoare de 80-90 cp:evil: ??? Vezi ca nu gandesti real si logic !!! Si zici ca-i lumea ... rea.
|
Nenea, posesor de o2, 1.9tdi, s-a urcat la 1.6 hdi, a mers ceva, si-a facut o parere, si mi-a zis a recunoscut ca a lui tot timpu tre sa schimbe tot timpu la 3000+ daca vrea sa alerge cu ea. Daca ala a recunoscut, io ce sa mai zic, te contrazici aiurea....asta e eu gandesc real si logic. Intamplator 308 stiu ce greutatea are, ca de scrie in talon, dar niciodata un motor de pe un hatch nu o sa mearga pe o berlina la fel.
E ultimul post aici, ca vad ca o tineti in continuare cu jigniri si alte chestii, cum am zis vine unu da-i in cap. |
Aaaa... si la 1.6hdi poti schimba si la 2000rpm ca ea tot alearga:rockon: numai tdi-ul nu alearga decat de la 3000+rpm=))=)). Nu cred ca te-a jignit nimeni,tocmai vad ca tu ne iei "peste picior"("nenea","vorbeste cand cunosti" -cred ca tu cunosti multe si mai faci si o scoala in acest profil:lol:)
|
Quote:
Uite un lucru observat de mine in Romania, tot ce e mai nonconformist, e urat, hidos sau mai stiu io ce. |
Stai linistit,nu ma deranjeaza ;)dar am vazut ca pe tine te-a deranjat: "E ultimul post aici, ca vad ca o tineti in continuare cu jigniri si alte chestii, cum am zis vine unu da-i in cap."
Iti respesct parerea(dar nu in totalitate),pana la urma urmei nu trebuie sa fie placuta de toti.(o2-ul) |
hmmmm ce pot sa zic nici mie nu imi place faceliftu-l in totalitate dar faptul ca spui despre O2 ca este masina tipica romanului......hmmmm putin cam ciudat...greoaie.....sa intre toata familia......daca imi arati un caz concret de posesor O2 care si-a luat masina pentru asta ii beau tot continutul rezervorului!
|
Quote:
|
Quote:
ia spune tu cate kg are "pejou" tau.....octavia pare grea.....dar nu e asa grea cum pare, are in jur de 1200kg..... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning