Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Visele unui adolescent ;) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/9263-visele-adolescent.html)

sharky-vw 09-05-08 02:52

Re: Visele unui adolescent ;)

pai...in liceu... vw mk1 GTI......la 19 ani.....l-am cumparat.....la 23 aproape l-am terminat de reconditionat.....la 24...mi-am luat un matiz nou..ca golful...sa fie masina de duminica :)

ionut_cluj 09-05-08 03:16

e trist ca visai la ferrari si-ai ajuns la Logan...probabil majoritatea suntem in situatii de-astea. Eu visam la Diablo si-am ajuns la Oltcit (printre altele).

kontraok 09-05-08 09:42

2 Attachment(s)
Mai oameni buni voi sunte-ti bolnavi ??? "Rati ai deaQ de ipocriti simpatici.

Nimeni dar nimeni nu a visat la "Furia Rosie Turbo" Ha?
Asta cand inca mai venea Mos Craciun :-P:-P:-P
Eu am visat cu ochii deschisi pana pe la 14 ani la o Alfeta din 85' ca era de varsta mea ;)
Mi-a venit mintea la cap si tot liceul admiram 2 masini atat.
Unu care imi place si acum BMW Seria 7 balena aia care consuma vreo 28 benzina dar arata Dumnezeiesc si dupa 25 de ani.
Si binenteles primul Golf I Cabrio care mi-a iesit in cale.

Iar acum la 23 conduc Golf III, 1,8, 90Cp. Cu toata tapla mea grea si mare 45-46 sunt multumit tare de consum.

kontraok 09-05-08 11:22

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1523402)
e trist ca visai la ferrari si-ai ajuns la Logan...probabil majoritatea suntem in situatii de-astea. Eu visam la Diablo si-am ajuns la Oltcit (printre altele).

Ai tu dreptate Ionut_Cluj ca prima data am vazut Diabloul in Dalas care pt mine atunci era numai Lamborghini si a fost dragoste la prima vedere din partea mea ca si el m-ar fii iubit dar era de partea cealalta a micului meu ecran de atunci.

Blondy26 09-05-08 15:31

Eu visez inca la bani pt tuning la Ibiza mea sau in cel mai straucit caz, visul 'al mai mare al meu..BMW ursuletz+bani de tunarit+bani de intretzinere:D...poate daca am bafta/gasesc job-uri mai ca lumea...:dribble:

ionut_cluj 09-05-08 17:01

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1524158)
Eu visez inca la bani pt tuning la Ibiza mea sau in cel mai straucit caz, visul 'al mai mare al meu..BMW ursuletz+bani de tunarit+bani de intretzinere:D...poate daca am bafta/gasesc job-uri mai ca lumea...:dribble:

iti tunaresti ursuletul si cand o bagi in parcare la vreun mall sau hypermarket, nu mai stii care e al tau:D

Blondy26 09-05-08 17:02

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1524314)
iti tunaresti ursuletul si cand o bagi in parcare la vreun mall sau hypermarket, nu mai stii care e al tau:D

De ce zici?Pai...atunci cand faci un tuning, te gandesti la uncitate..iti faci masina sa te reprezinte cat mai bine;)

ionut_cluj 09-05-08 21:13

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1524318)
De ce zici?Pai...atunci cand faci un tuning, te gandesti la uncitate..iti faci masina sa te reprezinte cat mai bine;)

Nu stiu, nu mi se pare ursuletul o masina extraordinara pentru tuning.

Ingerasul99 09-05-08 22:01

depinde si cum faci ursuletul , hai ca deja o dati in offtopic.aici e vorba de visele pe care le-ati avut si una pe care inca le mai au , ca la asta sa cam ajuns.

apache 11-05-08 22:01

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1524744)
depinde si cum faci ursuletul , hai ca deja o dati in offtopic.aici e vorba de visele pe care le-ati avut si una pe care inca le mai au , ca la asta sa cam ajuns.

nu prea mai depinde nimic...ursuletu e o generatie de masini care ar cam trebuii sa-si faca aparitia pe la casare

Blondy26 11-05-08 22:31

pare cea mai "usor-tunaribila" masina...in viziunea mea;)

Sindrom 11-05-08 22:40

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1528159)
nu prea mai depinde nimic...ursuletu e o generatie de masini care ar cam trebuii sa-si faca aparitia pe la casare

da dupa parerea ta...atunci ducem toti ursii la casare si dam cu loganurile burn la show-uri....si cerculete cu matiz-uri....

apache 11-05-08 22:41

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1528241)
da dupa parerea ta...atunci ducem toti ursii la casare si dam cu loganurile burn la show-uri....si cerculete cu matiz-uri....

puteam sa jur ca se ataca vreunu pe aici ...daca privesti obiectiv problema te bag in seama, daca privesti stric prin pirzma faptului ca am logan atunci sa stii ca nu ma intereseaza parerea ta.
burn la show si cerculete poti sa faci cu n si n si n masini mai noi de 2000

kontraok 11-05-08 23:27

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1528248)
puteam sa jur ca se ataca vreunu pe aici ...daca privesti obiectiv problema te bag in seama, daca privesti stric prin pirzma faptului ca am logan atunci sa stii ca nu ma intereseaza parerea ta.

Intradevar ai dreptate chiar si cu Loganul se paote insa nici odata nu se va afla in acelas context cu un Ursulet fara ca cel din urma sa fie cu mult peste pretentiile Loganului.

Sindrom 11-05-08 23:39

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1528248)

da mai noi de 2000 implicit mai scumpe..poate multi au bani sa le cumpere dar nu au bani de intretinere..nici un urs bun nu e ieftin de intretinut dar...totusi nu cred ca se compara.....nu nu ma deranjeaza ca ai logan daca ai fi vazut am facut referire si la matiz al carui proprietar sunt...subiect inchis

All times are GMT +2. The time now is 14:10.

- Copyright 2026 4Tuning