![]() |
Re: Visele unui adolescent ;)
pai...in liceu... vw mk1 GTI......la 19 ani.....l-am cumparat.....la 23 aproape l-am terminat de reconditionat.....la 24...mi-am luat un matiz nou..ca golful...sa fie masina de duminica :)
|
e trist ca visai la ferrari si-ai ajuns la Logan...probabil majoritatea suntem in situatii de-astea. Eu visam la Diablo si-am ajuns la Oltcit (printre altele).
|
2 Attachment(s)
Mai oameni buni voi sunte-ti bolnavi ??? "Rati ai deaQ de ipocriti simpatici.
Nimeni dar nimeni nu a visat la "Furia Rosie Turbo" Ha? Asta cand inca mai venea Mos Craciun :-P:-P:-P Eu am visat cu ochii deschisi pana pe la 14 ani la o Alfeta din 85' ca era de varsta mea ;) Mi-a venit mintea la cap si tot liceul admiram 2 masini atat. Unu care imi place si acum BMW Seria 7 balena aia care consuma vreo 28 benzina dar arata Dumnezeiesc si dupa 25 de ani. Si binenteles primul Golf I Cabrio care mi-a iesit in cale. Iar acum la 23 conduc Golf III, 1,8, 90Cp. Cu toata tapla mea grea si mare 45-46 sunt multumit tare de consum. |
Quote:
|
Eu visez inca la bani pt tuning la Ibiza mea sau in cel mai straucit caz, visul 'al mai mare al meu..BMW ursuletz+bani de tunarit+bani de intretzinere:D...poate daca am bafta/gasesc job-uri mai ca lumea...:dribble:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
depinde si cum faci ursuletul , hai ca deja o dati in offtopic.aici e vorba de visele pe care le-ati avut si una pe care inca le mai au , ca la asta sa cam ajuns.
|
Quote:
|
pare cea mai "usor-tunaribila" masina...in viziunea mea;)
|
Quote:
da dupa parerea ta...atunci ducem toti ursii la casare si dam cu loganurile burn la show-uri....si cerculete cu matiz-uri.... |
Quote:
burn la show si cerculete poti sa faci cu n si n si n masini mai noi de 2000 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning