![]() |
Re: \"Si intamplari mai -haioase- ....... in ale ilegalelor
Quote:
era vreo ilegala acolo? hmmm fi mai explicit :lol: |
Omu fugea de capetele de creta si la cat sunt ei de isteti au luat-o in sensu opus ;)...
|
daca erai tu in locul lor de ce ai fi luat-o in dreapta?
|
eu te-am intrebat asta...ptr ca nu e nimic amuzant...
si chiar nici palpitant... sau macar de era ilegala...da in fine..:D |
..alte intamplari nimic?:D:D:D:D
|
nu e de la ilegale, dar nah,
timisoara. de 2 saptamani , parcarea de la un centru comercial este locul unde aproape toata suflarea orasului se intalneste la o discutie, la un cerc, etc pana tarziu catre dimineata. desigur nu lipsesc copii care vin cu 80/h si trag frana de mana, mai mult sau mai putin sub control, in fine. azi a fost foarte foarte plin, cred ca erau pe putin 500 de oameni si extrem de multe masini. desigur apare rutiera, care efectiv este huiduita de o inreaga parcare. au plecat fara sa stea prea mult pe ganduri. iar cum plecau ei asa, ceva atarna dupa vento. era un tip cu rolele care era agatat de bara masinii si era tras de politie. a fost foarte misto faza. eu unu am ras foarte copios |
a aratat la stiri de la timisoara exact ce ai zis tu :))) :lol:
|
|
mult prea tare ce e acolo, la noi ne dau astia afara din toate parcarile firar mama lor !!!
|
si la noi se intampla la fel pana ieri noapte. inafara de "eliberati parcarea" nu au ce sa zica.
acuma o sapt parca a venit loganu' iar un baiat a decis sa se dea cu frana de mana in jurul politiei. tupeist om. si chiar si asa, a ajuns la sectie pt o declaratie si gata, nu amenda nu nimik. daca esti pe propietate privata, daca nu exista plangeri, poti sa faci ce vrei |
2fast tata:P.....chiar frumoasa atmosfera acolo......loc de dat cat cuprinde.....da nu era nici un paznic ceva acolo care sa va goneasca?....shi a fost o intalnire banala?..sau ceva cat de cat organizat?.......in orice caz pacat ca sticletzii v-au stricat distractzia.....incepuse frumos:)
|
paznicii stau si ei si se uita. asa este in fiecare noapte, nu e nimik organizat.
|
Quote:
|
alt material.
http://www.tion.ro/stiri/timis/artic...0070620-053838 |
politia ar trebui sa inteleaga ca e mult mai putzin periculos ce atzi facut voi acolo....nefiind un drum public....shi ar trebuii hai sa nu zic sa va incurajeze...dar cel putzin sa va lase in pace..daca nu primeshte nici o plangere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning