![]() |
Re: GAJu' is back!!!
Nu Vrei Sa Remodelam Masina Putin?inside
|
Nu Vrei Sa Remodelam Masina Putin?inside
|
sper grasu ca nu te oftici asa repede?
|
de ce vretzi remodelare?
|
Quote:
|
accept idea
|
si ce ati face,de exemplu?
|
aici nu ma pronunt,doar daca ma cauti
|
Niste difuzoare ovale pe politza din spate pt SQ Gajule...vreo 4 perechi...:P
|
Quote:
|
Quote:
zozo!!!daca sfigmo e asa smecher SCRIPTIC de ce nu suna gaju de un an de zile??????si critica subtire polita ta M'N'C'????tin minte parerea lu gaju in faza de finalizare ::''sandule 150 garantat''pariu pe kindere''mai tine cineva minte sezonu cu kinderele???gajule nici o critica nu vreau sa fac dar daca tot spl vroiai atunci poti sa plangi vremurile jbl-lurilor si tu sfigmo tata stiai sa le faci sa nu sune corespunzator......asta ar fi bine sa recunosti in final.....infine....nu ma adancesc lucrarea e foarte frumoasa pe interior no coment aranjamentul hifi consola de bord e superb tot dar pacat de ''blana aia din difuzoare ce lipseste''.....sincer noi toti care am asteptat sa vedem si sa aplaudam rezultatele din acel sistem destul de scump si performant suntem dezamagiti ca si titularu doar el e mai retinut si asteapta si tot mai asteapta in ghilimele''ai scos 2x800 ai pus 4x1000 SPL si nu pute muzica aia la ce sistem are''...............paaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!(gaju il am la suflet pe undeva ca a fost una din masinutele mele doar ca m-a depasit unele lucruri in accea perioada si am crezut ca un bussines nu e mai presus ca o pretenie dar m-am inselat.....aici nu de cristi e vorba) |
deci cam asta am si io parerea,
iar polita incoace polita incolo,dar am demonstrat,ca suna bine,si nu tre sa stau cu spatele la volan ca scena sa fie in fata,pacat ca SFIGMO nu o mai poate asculta, iar masina mea o sa cam surprinda multa lume ce iese dintrun dif de 15 toli. bafta in continuare la toata lumea ,si tie GAJUle. |
gajuli!!! baga mare ca amu am la kindere si vreau sa le triplez ok????
|
Quote:
|
cred ca shi el ar vrea shi o sa shi aiba,parerea mea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning