Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Discuţii generale Galaţi - Brăila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9159-discutii-generale-galati-braila.html)

Ivan_Galatzeanu 20-02-07 16:03

Re: galati - braila

mi se pare o tampenie de despartirea forumurilor galati-braila din contra dak am fi mai multi cu atat mai bine nu?

mad_mario 28-03-07 19:38

BRAILA

razzwan 08-05-07 22:07

Galatzzzi 8)

Cristip1970 12-06-07 13:08

Cate orase din tara mai sunt asa apropiate ? ? ? Doar numerele de inmatriculare sa difere

nutzuXXL 29-06-07 22:50

gl...........

raduraven 03-07-07 10:55

gl........................

-<Gedoc>- 03-07-07 11:08

Quote:

Originally Posted by Cristip1970 (Post 945092)
Cate orase din tara mai sunt asa apropiate ? ? ? Doar numerele de inmatriculare sa difere

ar mai fi un oras care este tot atat de apropiat ca tulcea,acesta este focsani...am fost de multe ori acolo si pot spune ca au si ei cateva masini si cred ca si doritori....asa ca cei care aveti prieteni acolo sa cautam sa vedem cum stau si ei....

cristi_BRO 07-07-07 10:33

galati....salut baieti.......locuiesc in braila.....dar din galati sunt......(cu buletin :lol: )

U_TUNING 11-07-07 17:35

hai salut si bine te-am gasit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83_URZ 17-07-07 19:46

3 Attachment(s)
:2gun: braila
fratilor hai sa fim mai activi pe acest forum , ma refer la comunitatea braila-galati :dance:

de 5 ani frecventez galatiul si am avut ocazia sa vad destui pasionati de masini care au "cu ce se lauda"...;)
Si in braila sunt destule masini aranjate frumos si cu gust dar nu prea le arata baieti pe aicea....:lol:
.... puneti poze cu masinile voastre, sa schimbam idei si alte lucruri.....

numai bine

:peace:

ranek 18-07-07 11:44

cred k toata treaba cu activitatea trebuie , si este , desfasurata pe strada :) ! Referitor la masina ta , daca tie iti place cum arata , eu nu as face o dacie asha in viata mea !

Numai bine , si sper sa nu ma intelegi gresit !

d-rive 24-07-07 17:12

salut la toti din zona ;)

83_URZ 26-07-07 17:46

fiecare cu parerea lui , dar daca se fac comantarii cu privire la un lucru , mai fratilor veniti si cu argumente.......... :yikes:

vorbarie.... vorbarie... in rest nimic.... :lol:
in loc sa facem comentarii la adresa unora sau altora( ma refer intre orasele noastre), mai bine am organiza ceva intalniri sau alte manifestari in care sa vorbim despre masini si despre cum le putem imbunatati, atat cat se poate.

APROPO : dacia mea nu este 'tunata' sa ne intelegem , e o masina normala pe care incerc sa o mentin intr-o stare buna si ma deplsasez unde am nevoie.Avand in vedere ca este din '89 eu spun ca arata bine. In viitor am sa dau jos tot de pe ea si sa o las cat mai simpla....

va salut

BRAILA :peace: :peace:

sobby 31-07-07 14:24

traiasca braila!si soferii ei!dar nu "femeile"care se sparg in figuri cu banii luati de la "altii"!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!

iMAGiNE 08-08-07 16:01

Nou p'aici... din Braila :)

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning