![]() |
Mai am un defect pe care nu l-a zis nimeni. Odata ce cobori masina automat reflectiile de pe ea se ridica putin mai sus :shock:
Merlin :D : Roata spate putin ovala oricum se vede dupa buza care e mai subtire ca ai ovalit-o , la eleron mi se pare ca sta in aer dar poate se prinde la mijloc :roll: , Oglinda mi se pare prea lungita si celalata ai uitat sa o colorezi :twisted:, STI-ul de pe scoop mi se pare un kitch :D , pragul in jurul rotilor nu e lucrat prea bine si neonul de dupa prag la fel. In rest masina e cam butucanoasa, nu-mi plac stropii aia unde se termina. Bravo pt reflectia masinii.... |
singurul lucru care mie nu-mi place si nu vine bine pe masina ta, dadi, e intercolerul de la radiator.E putzin stramb si prea luminos.
Si ar mai fi stickeru`, nu se integreaza in stilul masinii .. :roll: |
2 Attachment(s)
Si totusi se poate, se poate sa fie stramb de la ei, se poate sa fie mai luminos... :wink:
Ala nu e stiker e airbrush si m-am inspirat din PRIMUL LOGAN VIRTUAL TUNING facut tot de mine... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
My Logan! :arrow:
|
1 Attachment(s)
dadi.. spoilerul fata e stramb/eleronul e prea in fata..
uf.. mai bine iti arat pe poza unde nu imi place :wink: |
Re:
Quote:
---- Astept poza ta la 1024 :twisted: |
1 Attachment(s)
Pozele mele .........sa nu radetzi de mine ca sunt incepator
|
5 Attachment(s)
Pozele mele .........sa nu radetzi de mine ca sunt incepator
|
man pentru a-ti expune lucrarile ai un topic special numit \"Various\"
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=4840&start=0 |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am si yo aici un Logan :arrow:
|
1 Attachment(s)
Stiu ca acest cincurs s-a cam terminat dar eu am vazut cam tarziu! dar pe mine m-ar interesa o parere mai degraba!Oricum felicitari pt concurs si........la mai multe de acest fel!!![/img]
|
Re:
Quote:
io nu cred ca vireaza... da e bine si asa... poate sa fie chiar un prototip de masina care sa se-nvartoa doar in cerc :)) I JOKE. :shock: :shock: :shock: |
Man daca am inteles bine ... tu spui ca nu vireaza uite-te te rog si la poza originala si ai sa-ti dai seama ca vireaza ... daca gresesc contrazi-ma si fii putin mai explicit pls ... :roll: :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning