![]() |
Re: Colt 1.3 vs. ...?
ti-aM DAt add pe mess
|
am zis ca revin cu detalii, primu lucru care il zic e sa nu-l subestimati pe kiki cu coltul cum am facut eu :D ma gandeam ca il fac lejer da am avut ceva de munca si abia in a3a am inceput sa iau avans :D
pana la urma ne-a facut malibu cu peugeot 206 GTI pe amandoi, dar cam greu :P felicitari kiki ;) |
kiki: FOARTE TARE... motor de 1.3....sunt fericit...voi 130 respectiv 150+ am stat onorabil....oricum intrebarea mea era cum stau cu voi nu cum va bat...felicitari si voua..o atmosfera super chiar foarte fain fu...
|
Daca intrebarea e cum trage Colt-ul de 1.3, raspunsul e ca f. bine. Chiar am ramas uimit si eu mai ales la cursa cu Golf-ul care are cuplu mai mult decat dublu (310 NM), pe primele doua trepte de viteza fiind apropiati. De Golf 1.9 TDI tot numai de bine pot sa spun, avand in vedere ca s-a tinut langa mine pana la sfarsit, plecand chiar mai bine ca mine. In leg. cu 150+ ai mei, nu cred ca e chiar asa... sunt in jurul a 150 de cai, dar cred ca mai degraba cu - (minus) in fata, masina plecand de la 136 de baza.
|
da chiar a iesit frumos, mai iesim si altadata. sa te tot dai cu oameni ca KIKI si MaliBuGTI cu masini potente si fair-play. daca mai sunt doritori ii asteptam ;)
|
mai facem dastea...saptamana viitoare convoc o noua adunare...pt ultimile reglaje ale samuraiului inainte de tulcea...in configuratia Race...( slikuri & stuff)
|
pacat ca n-am si eu masina ca ma bagam. oricum, ms ca m-ai anuntat man ;)
|
sti ca te anunt dar cand o ai bagi un telefon ceva ca vinerea viitoare ies iar la teste pt tulcea
|
kiki scoate vr-ul ca vreau sa ma dau cu tine :D
|
Sa postati si rezultatul va rog frumos, daca se intampla sa va dati.
|
ma anunti si pe mine kiki ca sunt curios sa vad cu sta tb pe colt cu slikuri :D
|
Quote:
Quote:
|
ma sti ma , am scirocco ala rosu 1.8 - 16 valve ... de cand zic sa ma dau cu tine ... :D :D :D
|
Quote:
|
binenteles :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning