Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Alegerea fetelor (https://forum.4tuning.ro/28-femei/911-alegerea-fetelor.html)

needBrain 22-09-05 11:22

hm........pai u nu ai pretentii
io am masina pe platforma asemanatoare de a3 :wink:
ma gandeam asa..... :wink:

Deea 22-09-05 11:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
hm........pai u nu ai pretentii
io am masina pe platforma asemanatoare de a3 :wink:
ma gandeam asa..... :wink:

E bine ca (te) gandesti :wink: . Stiu ca nu am pretentii :P . Scapa usor tata :lol: Si masina ce e? Ma gandeam si eu asa...

needBrain 22-09-05 11:37

pai.....depinde la care te referi..... :lol:
glumeam,o ibiza
P.S. \"PRIETENII STIU DE CE\"

Deea 22-09-05 11:55

Misto masina!

needBrain 22-09-05 12:09

ms ms
dar vreau altaaaaaaaaaaa
poate cand vii prin cta,te fac o tura :wink:
doamna \"mona musca\" :lol:

Psycho 28-01-06 10:58

lasa n`o mai face tuh ture :))

fetele vrea ... baietzi funny .. cu mercedes .. cu vila si piscina .. sau un fat frumos sarac :) ...

sau il vretzi p irinel columbeanu :)) e luat fetelor :))

valib 28-01-06 17:25

eu am gasit o tipa...care dupa prima intalnire mi-a spus in fata: imi place la tine ca nu te lauzi cu masina ta. Alti baieti ma abureau ca uite ce scaune, uite ce bord are, merge cu atat, are si mp3, vezi ce striatii fine are bordul, nu murdari acolo ca toata masina e lustruita.
Am noul peugeot 206 Hdi cu motor de 1,4, Full options

TufY 28-01-06 21:09

asa si te lauzi la noi!! ca ai : \"uite ce bord are, merge cu atat, are si mp3, vezi ce striatii fine are bordul, nu murdari acolo ca toata masina e lustruita \"
glumeam :lol: :lol:

SEBASTIAN 28-01-06 23:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
Hehe, io i-am zis k dak-si ia aia 1,8 turbo o fac...si-acum s-a ambitionat sa si-o ia pe-ailalta...
Dar mai ieftin iesi dac-o \"chip-uiesti\" k o duci la 225 de cai cat e si aia - cica asa fac si ei la fabrica: motorul e acelasi numai k o versiune e cu chip iar cealalta fara :x

nimic mai fals poti face chip de 225 cp dar nu de 260 cat duce originalul de 225 si 210.
difera motoarele au doar cote egale pe piese :wink:

SEBASTIAN 28-01-06 23:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
M`as \"multumi\" si cu Cosworthu` lu` Cioara(ca e o masina pe care multi o stiu), sau orice depaseste 250cp. Tuning exterior finut, interior skimbat de la volan(momo) la set de pedale,scaune Sparco, jante Oz :blahblah: , motor zgomotos...Si muzica sa bubuie (preferabil Kenwood) asta atunci cand nu ascult zgomotul motorului.Mi`a placut mult un Civic in F&F,imi place EVO7,imi plac masinile sport..agresive.Superba si Impreza din poza...E ora prea matinala,poate o sa revin cu mai multe exemple de masini care ma incanta.Eu una iubesc WRC`urile...alea da MASINI!

oare de ce uni oameni se limiteaza doar la ce stiu ei, ce sa faca, pe cine sa faca?
Ma p** pe WRC la curse se accelratie sau circuit viteza.

SEBASTIAN 28-01-06 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
ooo... grea intrebare... pai mie imi place foarte mult honda s2000... si toyota supra... si slk'ul... dintre astea 3 o sa imi aleg una.... si deocamdata m-am oprit la s2000...

imi plac in general masinile galagioase... si cu \"muschi\" :lol: :lol:

Acum poti sa o conduci sper sa o si achizitionezi cat mai curand.

Carmen 29-01-06 10:53

Nu te poti kk in poftele omului. Daca tie iti plac liniutele, sa fii sanatos, poti sa faci asta pana crapi. Mie imi plac raliurile, probleme??

Psycho 29-01-06 11:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Nu te poti kk in poftele omului. Daca tie iti plac liniutele, sa fii sanatos, poti sa faci asta pana crapi. Mie imi plac raliurile, probleme??

asa e ....si mie femeile :))

krang 29-01-06 19:14

Ehh...un WRC nu e deloc de neglijat cu setarile de asfalt...E cam 'riscant' de afirmat ca te pisi pe un WRC...E totusi o masina cu tehnologie de ultima ora...Un WRC atinge suta in aprox 3 secunde,iar pe circuit,conteaza pilotul foarte mult.Cine conduce un WRC inseamna ca stie si el ceva meserie...Oricum,gratuita afirmatia dupa parerea mea...

ERY 30-01-06 11:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
pai.....depinde la care te referi..... :lol:
glumeam,o ibiza
P.S. \"PRIETENII STIU DE CE\"

Las' mah SET ule ca daca vine donsoara o sa iti imprumut o zii masina mea...sa va plimbati... :)

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning