![]() |
hm........pai u nu ai pretentii
io am masina pe platforma asemanatoare de a3 :wink: ma gandeam asa..... :wink: |
Re:
Quote:
|
pai.....depinde la care te referi..... :lol:
glumeam,o ibiza P.S. \"PRIETENII STIU DE CE\" |
Misto masina!
|
ms ms
dar vreau altaaaaaaaaaaa poate cand vii prin cta,te fac o tura :wink: doamna \"mona musca\" :lol: |
lasa n`o mai face tuh ture :))
fetele vrea ... baietzi funny .. cu mercedes .. cu vila si piscina .. sau un fat frumos sarac :) ... sau il vretzi p irinel columbeanu :)) e luat fetelor :)) |
eu am gasit o tipa...care dupa prima intalnire mi-a spus in fata: imi place la tine ca nu te lauzi cu masina ta. Alti baieti ma abureau ca uite ce scaune, uite ce bord are, merge cu atat, are si mp3, vezi ce striatii fine are bordul, nu murdari acolo ca toata masina e lustruita.
Am noul peugeot 206 Hdi cu motor de 1,4, Full options |
asa si te lauzi la noi!! ca ai : \"uite ce bord are, merge cu atat, are si mp3, vezi ce striatii fine are bordul, nu murdari acolo ca toata masina e lustruita \"
glumeam :lol: :lol: |
Re:
Quote:
difera motoarele au doar cote egale pe piese :wink: |
Re:
Quote:
Ma p** pe WRC la curse se accelratie sau circuit viteza. |
Re:
Quote:
|
Nu te poti kk in poftele omului. Daca tie iti plac liniutele, sa fii sanatos, poti sa faci asta pana crapi. Mie imi plac raliurile, probleme??
|
Re:
Quote:
asa e ....si mie femeile :)) |
Ehh...un WRC nu e deloc de neglijat cu setarile de asfalt...E cam 'riscant' de afirmat ca te pisi pe un WRC...E totusi o masina cu tehnologie de ultima ora...Un WRC atinge suta in aprox 3 secunde,iar pe circuit,conteaza pilotul foarte mult.Cine conduce un WRC inseamna ca stie si el ceva meserie...Oricum,gratuita afirmatia dupa parerea mea...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning