Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/91028-prima-aparitie-modelului-panamera-gran-turismo.html)

TheReaper 26-11-08 12:19

Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo

era o firma exclusivista dar dupa parerea mea au inceput sa devina comerciali incepand cu cayenne, motoare diesel si terminand cu panamera.

B-84-zwt 26-11-08 12:41

Ma uit a 3 oara atent la poze,dar mie tot nu imi place modelu asta,nu ma atrage cu nimica.

slayersland 26-11-08 12:45

E tot urata... pot sa fie si 1000 de fotografii... aceiasi struto-camila este, oribila, fara design, fara sens, fara scop, fara nimic. Lui Gutza oare ii pasa? Nu cred. Sa-si ia 2:)) Una roz si una aurie, le-ar sta bine in culorile astea. Si.. hey! pacat ca nu are spinnere=) le scriu e-mail celor de la VW ca au uitat sa puna spinnere

VWluci 26-11-08 13:45

Spatele e groaznic...mai ales luneta aia, si naspa ...4 USI??? :(

spiri14 26-11-08 13:51

Ferdinand Porsche se rascoleste in mormant la ora asta:)) se arunca din cer pe pamant.. sa mai moara odata!! ..
cu cayene an inteles..parca merita si un suv poate doar versiunea gst.. sau turbo s.. adica puternice.. in rest pors in 4 usi !!??? si pe deasupra si oribil ? poate fata da.. arrata altfel dar spatele ? !! au murit si la astia designeri ??? si astia au schite facute de omu de servici ?

TheReaper 26-11-08 13:59

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 1887602)
au murit si la astia designeri ??? si astia au schite facute de omu de servici ?

ma duc si eu sa ma angajez "om de servici" ca nu trebe cine stie ce facultate sau studii :)

PH86MIN 26-11-08 14:13

Intr-un cuvant, "PANARAMEra" urat cu spume,dar de,marketing-ul te impinge,si setea de vanzari!

Sebi 26-11-08 15:42

Ciudata rau, arata bine din fata si din spate..din lateral e groaznica.

nutzuXXL 26-11-08 16:06

arata destul de bine pt o limuzina . cred ca va fi la fel de vanduta ca si cayenne

Claw166 26-11-08 16:12

Porsche Panarama ;) :lol:

andreistn01 26-11-08 18:55

eu nu inteleg scopul acestor coupe cu doua usi ?? nici una nu arata bine

boy_wonder 26-11-08 19:13

Quote:

Originally Posted by andreistn01 (Post 1888159)
eu nu inteleg scopul acestor coupe cu doua usi ?? nici una nu arata bine

sunt coupe cu patru usi, iar CLS cu pachet AMG (ca sa nu zic direct CLS AMG :-)) arata foarte bine.. (din pct. meu de vedere)

The_Mask 26-11-08 19:46

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1888202)
sunt coupe cu patru usi, iar CLS cu pachet AMG (ca sa nu zic direct CLS AMG :-)) arata foarte bine.. (din pct. meu de vedere)

Subscriu. CLS a fost primul coupe cu 4 usi si chiar si dupa cativa ani de la lansare inca este o masina dupa care intorci capul. Una peste alta Panamera va fi un succes pentru Porsche cum a fost si Cayenne. Unora poate le place desing-ul exterior altora nu, totul depinde de gust. Acum sa vedem si pretul pentru varianta de varf.

molady11 26-11-08 20:10

nu se compara nici pe sfert cu CLS MB

dog99 26-11-08 20:11

pare ciudat pt ca are 4 usi si nu mai e cum eram noi obisnuiti.dragut
nota 9

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning