![]() |
Sant0s la craiova... va las sa va datzi seama despre ce e vb.... !!!!
:shock: :roll: :shock: :( :x :evil: :anger: :censored: :censored: :censored: :blowme: :pissed: :boxing: :pistoles: :2gun: :bat: :chainsaw: :evil_laug :evil_laug :drunk: :drunk: care stie cui ii erau adresate toate semnele de la censored ... pana la drujba ? |
Santos ori jandarmilor .. ori spectatorilor... right?!?!?!?
|
:tenisclap
|
Re:
Quote:
|
I :crazy: HATE :2gun: :poke: :pistoles: :boxing: :bat: :censored: :chainsaw: POLICE :grandmar: :ihearu: :suspiciou :writers_b :zombie: :grandpa:
|
:chew: :chew: :chew: (mancam) :shock: (mi-a ramas mancarea in gat cand am vazut-o pe aia care de din cur de la SpeedeR) :woowoo: (am crezut ca e striptis) :sadblinky (m-am inselat) :drunk: :blahblah: (m-am dus sa beau de suparare si sa spun la lume) :wave: :bat: :punch: :headache: :writers_b (mi-am luat la revedere iar pe drum m-am batut unii si dupa aia a venit un bou si mi-a bagat un creion in cap) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:woowoo:
|
:D (pleacam la un fel deblind date) :wink: (asha eram cand am ajuns) :shock: (asha am ramas cand am vazut-o pe aia) :no: (era nashpa) :blahblah: (am vb ceva shi nu shtiam ce draq sa mai fac ca sa scap in pelea mea)fosta mea tovarase vorbise cu aia sa ne intalnim shi a venit shi ea shi a mai veni un tovaras bun cu mine iar cand am vazut-o paia ma uitam :blowme: (disperat) la fosta mea prietena shi la ala sa ma scape draq.
|
:)) cata inspiratie aveti..
|
:yikes: unde agsesk o melodie stateam si ma intrebam :chew: cand mancam .. dar ce sa auzi :ihearu: :lemon: am zis ... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: nu cred k mai scap
|
lol , ne era dor de u , mai baga ceva frumos :D
|
stateam intr`o zii si mai plictiseam :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc la munk .. si il vad pe unu cu o :ciggy: si ii zic frate bagami`as p :censored: in capu tau vrei sa sarim in aer :flamed: ( io muncesc intr`un peco sunt pecoist :) ) sa continuam ... el zice . :pissed: si uite asa trecea vremea si imi bag cashtile in urechi si da`i .. asculta muzica ... :shrug_no: :headfones si ce`mi vad ochii ... ? :yikes: :yikes: :yikes: o blonda .. si in gandul meu trece o idee .. :writers_b :writers_b :writers_b ah baga`o in baie si :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th pana ar striga :pelvic_th :help: :help: :help: :help: si i onimik .. .io tot ... :pelvic_th :pelvic_th ... dar eu ii ziceam ei ... te rog ... :nospam: :nospam: :nospam: :rockon: :rockon: dar zic .. mai ce draq m`a luat .. sunt :drunk: :caffine: :drunk: :drunk: daca afla pretena :chick: :chainsaw: :chainsaw: :boxing: :headache: :headache: si dupa aia .. daca chiar mea ce gandesc eu ma o :pelvic_th :punch: :punch: :poke: :poke: :writers_b :writers_b pe blonda nu mergea sa ma duk la tov mea cu :bunch: :flower:
oricum .. :chillpill :lemon: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
vedetzi ce se intampla daca , conducetzi calculatorul in stare de :drunk:
|
reactivam topicul?! :peace:
|
:dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning