![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
Quote:
am scos tot :D |
deci jantele au ajuns... au trebuit putin largite distantierele.. erau destinate pentru crx... dar acu se potrivesc perfect pe golfu` meu.. o zi mai de chinuiala si zmirghelit.. dar cu efect superb..
am mai schimbat si becurile de faza..cu unele ce dau lumina mai alba.. maine poze.. azi nu am mai avut timp.. cand am termiant era intunecat deja.. SPARK stie.. :D :P |
6 Attachment(s)
Mi`am adus aminte ca am facut ceva poze uitandu-ma prin telefon..
...la pozele pe noapte scuzati claritatea proasta.. |
aham. eu stiu.
deja e aproape termianta masina. si arata foarte bine asa. inca lasata in jos si e aproape perfecta :) |
frumos domnule frumos.. nu am ce zice decat sa la folosesti sanatos :-P
|
Arata de milioane8) am stiut ca vei face alegere buna in legatura cu jantele :D
Bravo , arata super....ce zici o sa levopsesti sau le lasi asa?:rolleyes2 |
Quote:
Nush... poate un polish... deocamdata is in extaz ca le am... :D :X |
vin bine rau jantele alea pe masina...frumoasa...bafta...app vezi k am pus poze q pragurile:D...
|
sta fain q jantele astea;) stiu un golf 3 negru .. tot q jante din astea .. da un polish p ele .. k va arata mai fain ;) crede-ma .. aa si golful ala 3 LVI-ul nu este luat din TM ? K mi se pare cun .. masina;):D
|
Quote:
in legatura cu LVI`u.... nu e din TM.. masina e adusa din deutchland direct... |
aha..dar era unul prin tm . exact l fel :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Niste poze...
mici modificari estetice : - parasolar luat jos... - inscriptia de pe luneta lightning audio luata jos... - logo-urile de pe usi(sony...xplod..raveland si firestone) inlaturate.. |
prin asta ai facut un lucru bun.
eventual un parasolar negru , clean se poate. dar in rest .. arata mai bine asa |
salut...frumoase jantele...de fapt...e frumoasa cu totul..:)...grila si pleoapele o sa le vopsesti?sau le lasi asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning