Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Cielo DOHC 16v - 88CP - Cum scot mai mult? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/906-cielo-dohc-16v-88cp-scot.html)

steph 19-09-04 20:07

FRATE DEJA MI S-`AU STERS 2 MESAJE!!!! POSTATE IERI SI AZI !!!!!

Bogdan_16v 19-09-04 21:32

Probabil ca ai fost offtopic...moderatorii au inceput sa taie in carne vie... :twisted:

Cortez 20-09-04 01:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
si inca ceva, daca tu zici ca iti taie injectia la 6000, tu cu a1-a in 6000 de ture ajungi la 55 km ? asta nu o cred nici mort la cielo (bineinteles, sper ca ai motoru standard, fara nici o modificare la el). sau poate ai bordul cu ceasurile dereglate ! iti spun un caz, daca il stii pe Bishop cu VR6 al lui, el are 174 cp si cu a1-a da pana la 60 km, iar tu imi spui ca ii dai pana la 55 km care ai 86 cp !!! daca e asa imi pun embleme de M5 pe masina !!! :D

Sa reluam:sinner are in bord la cielo lui dohc executive 8000 de ture din care poate folosi 7000-7100!(de la 6500 incepe roshu, iar la 7000 ii taie benzina) daca nu credeti mergeti la reprezentantza si uitati-va! treaba aia cu 45 km/h in treapta 1 , este din vina lui, probabil are mila sa urce mai sus in ture.cursantule io am 125 de cai ai mei , nu a unui prieten si tot la 60 plafonez in 1, asa ca irelevant ce zici tu acolo , parerea mea fiind ca conteaza mult si rapoartele din cutie!!!!

Michael 20-09-04 15:50

pai stai asa, tu ai 125 cp pe cielo ? normal ca iei 60 cu 1-a !

TheSinner2 20-09-04 17:40

michael ori esti prost ori incerci sa devii... omul nu a spus ca are cielo :wink: .. are o astra de 1.8 16 v

RoSonic 20-09-04 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
michael ori esti prost ori incerci sa devii... omul nu a spus ca are cielo :wink: .. are o astra de 1.8 16 v

Nu stiu cine-i prostul aici... dar cand se discuta de cat poate fi dus un Cielo.... si vine unul cu justificare de genul \" si tot la 60 plafonez in 1, asa ca irelevant ce zici tu acolo , parerea mea fiind ca conteaza mult si rapoartele din cutie!!!!\" ... nu e normal sa se presupuna ca are Cielo...??

asa ma bag si eu intr-o discutie intre oameni cu dacia care discuta cat poate lua mai mult la bord, ... si vin si eu sa zic ca am dat si eu 200 si mai putea.. fara sa dau alte detalii.... cine-i prostul aia ca se socheaza ca am dat eu 200 cu dacia sau eu care nu am mentionat ca eram la volanul unui m5....??

TheSinner2 21-09-04 00:44

Rosonic.. s-au mai sters posturi.. de asta nu intelegi tu legatura :) .. si lasa'te de replici ironice ca nu isi au rostul..

Michael 21-09-04 00:59

mda se pare ca sunt numai meseriasi pe aici ( ex. TheSinner2 ) ! numai comentez nimik pe subiectu asta de cielo. pentru voi e cea mai tare masina.
raspekt !!!

TheSinner2 21-09-04 01:24

MIchael nu e cazul sa fii copil... adu'ti jucariile inapoi .. nu e vb ca as fiu eu meserias sau oricare altcineva de aici care te-a contrazis.. e vb ca atunci cand ti-a explicat cortez o treaba.. in loc sa bagi la cap ceva... ai cautat nod in papuara.. si uite asa s-a mai nascut o legenda :)) cielo de 125 cp .... oricum, mai toate posturile tale de aici au fost (parerea mea proprie) niste aberatii... mai bine incerci sa inveti cateva lucruri de aici... decat sa te chinui sa faci pe desteptul :wink:
===
ps: daca nu am fost destul de coerent, si doriti explicatii ... pm cu codul \"agude\" :)) :P nu va suparati mai.. am chef de gluma acu

Bogdan_16v 21-09-04 02:13

Daca cumva parerea ca Cielo e o masina obisnuita, ci nu un supercar cum rezulta din parerile unora, este aberanta, atunci inseamna ca asta e un forum pt pasionatii de machtetutze... :roll: :lol:

TheSinner2 21-09-04 02:30

arata-mi si mie unde zice vreunu ca cielo ar fi supercar .... in afara de cei care merg cu 60 cu vit 1 in cielo stock :wink:
===
repet: cortez vorbea de o astra si era ca raspuns pt ... un post care a fost sters :)

Gabi_323i 21-09-04 06:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
mda se pare ca sunt numai meseriasi pe aici ( ex. TheSinner2 ) ! numai comentez nimik pe subiectu asta de cielo. pentru voi e cea mai tare masina.
raspekt !!!

Cielo pentru noi e cea mai tare masina; eu zic sa te mai gandesti :hahano:

TNos 22-09-04 00:58

pt Sinner: am cercetat un pic...un compresor de pe Golf 2 G60 costa in jur de 200 de euro...presiunea minina de supraalimentare pe golf 2 este de 0,6 barr....aceasta presiune poate fi marita sau micsorata prin schimbarea fuliei compresorului, cea cu ajutorul careia este antrenat compresorul de catre arborele cotit...alte modificari necesare: racordarea compresorului la ungere si la admisia de aer inainte de debitmetru plus gasirea spatiului necesar pt amplasarea acestuia si cateva alte mici ajustari...totul te costa potrivit spuselor a 3 mecanici care se ocupa de asa ceva undeva in jurul a 500 de euro...iar castigul de cai putere se situeaza , daca pastrezi presiunea de supraalimentare de 0,6 barr, undeva in jurul valorii de 40 de cai putere...dar sfatul meu este ca sa iti montezi un compresor dupa ce faci alte modificari, cum ar fi o alta axa cu came, alezarea blocului, alte injectoare si alte supape mai mari...ar mai si alte modificari, dar eu unul asa as proceda....

Cortez 22-09-04 13:44

nu costa mult, si zic io ca este avantajos, 40 de cai cu 500 de euro!
intrebarea este va rezista motorul saracu?????

off topic: imi cer scuze daca am deranjat carcotasii,nu incercam decat sa explic ceva, daca sunt inteles gresit, nu mai e problema mea(reciteste postu si vezi ce zice omu, care ai dat cu bata in balta)

TheSinner2 22-09-04 14:04

wow... mersi mult de info Tnos ... 40 de cai... damn! .. dar, asa cum a spus si Cortez.. cat rezista un motor de Cielo cu modificarile astea? ca suna prea bine...

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning