![]() |
Re: Machete in lucru: andrew 46
Bravo, a iesit foarte bine!
|
multumesc
nu am facut mari modificari pentu ca el era foarte misto de la el de acasa.. insa niste mici imbunatatiri nu strica niciodata |
m-am gandit sa-mi fac o remorca 1/18
o sa iasa misto poze in curand sa mai avansez la ea |
7 Attachment(s)
jaguar xk coupe
modificari-l-am cumparat mazgalit de marker si avea si pe jante -revopirea jantelor curatarea de marker lipirea unor abtipilde pe parbriz si luneta modificari viitoare-stopurile vopsite in interior si la interior cateva modificari sper sa va placa:D |
Urate jantele,nu-mi plac.
Tocmai rosii trebuia sa le faci? |
pai n-aveam alt spray:lol:
si mie imi plac oricum:shock: |
Quote:
eu zic ca ar fi bine sa faci si interiorul rosu...astfel s-ar mai uniformiza aspectul general! succes in continuare aaa, si la motor...capacul de chiulasa tot rosu ;) iese senzatie! |
da edy
scaunele la el le voi face rosii si voi mocheta cu piele rosie motorul ,deasemenea bucati din el rosu mai am ceva de munca... multumesc |
Quote:
|
ok
voi tine cont |
ce se mai aude p-aici?
ca la tine e mai greu...tre' sa bat drumul intre sectiuni ca sa aflu cum sta treaba :lol: ...ooof oof... |
pai acum lucrez la un proiect surpriza..
[va pot spune doar ca este foarte avariat si ca il reconditionez,si ii bag si wide body..] in curand poze.. |
oo suna bine....bine rau:>....asteptam pozee ...
|
7 Attachment(s)
ei bine
daca tot ati spus ca asteptati... va pun niste poze cu un ferrari gto 1/18 bburago avariat rau de tot... cum am spus mai sus il 'repar' si ii bag body kit si jante ... veti vedea insa e un proiect greu...va dati si voi seama:rolleyes2 deja am inceput de o saptamana sa lucrez la el...capata forma din ce in ce mai mult...:-) |
spor la treaba asteptam produsul final :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning