![]() |
Re: Taxa de poluare scoasa ?
Quote:
|
vb cu tatal tau...o sa incerc sa printez la munca pliantele create de baietii de pe forumul taxei..sa incepem sa le impartim.., cred ca ar trebui sa facem ceva in pit...ar fi mai usor decat sa mergem in buc, poate ne strangem mai multi
|
Clujul, o sa va trimit si voua scrisoarea dupa ce o redactez ! Trebuei sa ma consult si cu taica-meu despre text, asa ca o sa dureze un pic ! In orice caz, dupa ce este gata v-am expediat-o ! E in regula ? HAIDETI CU NOI SA STRIGAM NU TAXA !!!!
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...44#post1906144
INTRATI AICI SI VEDETI CUM SE POATE REZOLVA CU TAXA ! |
Vasluiul e cu voi! da' numa sa va hotarati clar la data si ora, parca era vorba de 15 dec ora 11, oricum eu vin, nu stiu daca pot sa ajut si cu altceva! Sper sa mai pot veni cu un jaf de papuc sa vada prostii cu ce masini se chinuie unele firme sa le plateasca lor taxe si impozite. Si apropo ca sa fie lume cred din ploiesti nu e mare lucru sa ajungi pana in Bucuresti.
|
sper sa nu va suparati pe mine,dar au convins eu bruxel`ul sa accepte taxa si crewdeti ca o sa ii impiedicam noi?eu nu vad un final fericit al acestei actiuni dar....ce sa zic.bafta mare....am mai vb cu cineva si a zis ca nu avem ce sa facem sigur 100%...
|
nu au convins ei , nu are cum ca UE sa accepte taxa...am fi singuri din Europa..intelegi ?
|
pentru că sunt discuţii paralele despre acelaşi subiect, momentan topicul ăsta se închide şi continuă discuţia aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning