![]() |
Re: Luni - members meet
azi miscam ceva?
|
hm.. da ce ar fi azi.. daca neam aduna de pe la 7:30 sus in feleac pe partie si sa vedem de acolo artificiile? ca de acolo se vad cel mai bine :)
|
Quote:
Ar trebui sa ne mutam inauntru, ca acuma ne ingheata buca afara :)) |
Mai miscam ceva? sau atat a tinut si asta? :oops::evil:
|
luni...ne bagam?
|
deci la bune se mai tine ca si lunea asta am fost nu era nime cand am ajuns la pod lam vazut pe nightrider mergand in gorapa da in rest cam pe nime
|
sal lume, si la multi ani, am fost f ocupat in ultima vreme,cu licenta, dar am trecut din cand in cand pe acolo sa vad daca se mai tine intalnirea, si se pare ca nu mai vine nimeni, si e de inteles din cauza frigului. Ce ar fi sa va intalniti in foodcourt si masinilie in parcarea supraterana de la auchan?
poate reusesc sa ajung si eu, deocamdata nu am masina ca mi-e la vopsit:p am o mica surpriza :D...bafta |
salut , io vin numa sa ziceti unde si la ce ora ? :D
|
la iulius in foodcourt cam dupa 8 30 seara
|
totusi am mai trecut pe acolo in vreo cateva seri da sincer nam vazut pe nime sau poate nam recunoscut pe nime :D
|
dapai in fiecare luni mergi pe la iulius da nu mai se aduna nime:|
|
Stiu trec cam in fiecare seara de luni si cand nu pot ma mai uit de pe geam ca vad parcarea de afara da nu se mai aduna lumea . Poate se aduna in parcarea de la subsol da din cate cred nici acolo
|
cand a fi vreme buna;)
|
Se facu vreme buna. intalniri?
|
facem?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning