![]() |
Re: E36 - 318is Coupe - CJ 14 LFS
3 Attachment(s)
180k, dar nu prea are cum sa fie lantul...ala ar face mai urat ma gandesc..e un sunet destul de fin..oricum, am promis ca va povestesc cu volanul si imi cer scuze k am intarziat.
ajung cu masina dim, imi dau baietii volanu jos si incep sa-l munceasca. din pacate singurele piei perforate care le aveau erau albastre si cenusii...si piele simpla neagra...am ales in final sa-mi faca cu perforata cenusie pe laterale. toate bine si frumoase ma intorc dupa ce l-au terminat...arata ok, dar dupa ce l-a pus sus hopa, ceva suna f gresit cand invarteam de volan, ceva se freca de altceva...adica fisa de transfer curent pt airbag si claxon. in fine ma intorc sa rezolv problema...cand a dat jos volanu a inceput sa puste cand era invartita (fisa aia) am inghetat umpic oricum...a pus-o sus asa cum era k era noapte si oricum nus e vedea nimic si ce sa vezi, cand a pus-o sus nu mai pusca nimic, dar sunetul acela de frecare a ramas...in fine, ne-am inteles k ma duc a 2-a zi sa rezolvam. a doua zi tot asa o dam jos, incepe sa puste, o punem la loc nu mai puteai invartii volanu, ok, ne hotaram sa o desfacem... pe cand termina de desurubat si era aproape complet jos de pe volan ce sa vezi, nu mai pusca si nu ma freaca nimik pe ea...ok cu mare grija a pus-o inapoi pe volan si volanu sus si insf nu a mai facut figuri...deci practic s-a autoreparat... cat despre lucrare nu pot sa zic ca sunt f multumit dar e ok, pt 200lei si avand in vedere k e cam singura tapiserie de care stie lumea din cj e ok...cusaturile nu-s f uniforme, si din pacate imbinarea dintre cele 2 piei la partea superioare nu e gandita, acum imi pare rau k nu eram acolo sa specific de unde sa inceapa imbinarea (desi eu tin minte k i-am aratat exapt p volan) oricum...in final se simte f ok la mana! (nu stiu de ce in poze arata foarte albastruie pielea perforata, dar ea e cenusie-gri...) |
lantul se aude ca un zdranganit....tot asha destul de finut la turatii mici gen 1200 1400.
de-aia mam gandit prima data la el. on: mie personal nu prea imi place cum a iesit volanul. mai bine mai asteptai sa pui macar piele neagra...daca tot ai dat 200 lei. repet parerea mea. |
am sa fac maine niste poze si din afara...avand in vedere k masina e violet de afara da umpic mai bine. pt k sincer nici mie nu-mi placea culoarea...pana cand am vazut ca se potriveste umpic si cu exteriorul.
si de asteptat puteam sa astept cat vroiam eu ca am intrebat si mi-au spus k nu aduc neagra, gri sau de alte culori....ca as fi asteptat normal... |
Poate te superi pe mine, nush, in fine... A IESIT CA ULTIMU RAHAT. Si ti-am zis ca asa va iesi. Imi pare rau, dar vazand cum a iesit volanul tau, ma bucura si mai mult ca nu am mers pe aceasta varianta 'ieftina' si in continuare cred ca 100e cat am dat eu, e un pret super, pentru calitatea lucrarii.
Eu daca eram in locu tau, nu puneam piele perforata, daca n-aveau neagra... plm arata hidos, zici ca e masina lu tatae. Parerea mea. |
sincer a iesit aiurea volanu . cu pielea aia perforata . macar de era neagra :-)
|
explica-mi si mie te rog frumos.volanul tau cum e in spate? cand il scoti?
are 1 sau 2 mufe? sau atinge pe 3 carbuni cu niste "canale" metalice? |
Quote:
pare rau k nu va place dar asta e...razvane ai vazut..am incercat...2 zile numa volan am cautat de imprumut...dar nimeni nimik, daca gaseam de imprumutat il trimiteam la tine. da oricum, asteptati pana la pozele deafara.... |
Nu ai venit azi. Eram curios sa il vad cum arata pe live, sa stiu si eu in ce grup intru :))
|
2 Attachment(s)
din pacate nu am putut sa fac pozele promise din moive de murdarie...azi am spalat-o dar am luat tzeapa la omv k nu avea presiune delok spalatoria...mai mult pot sa zic k am clatito doar si nu mi-am permis sa pun poze cu ea asa, oricum pe de alta parte, acuma am terminat de vopsit plasa, insfarsit!
din pacate am numa poze deacum pe noapte asa k, doar un teaser deocamdata :P |
3 Attachment(s)
am revenit cu poze pe zii cu barba neagra...si sincer acum imi dau seama de ce ziceati unii dintre voi de plasa originala de M, intradevar ar arata bestial(mult mai bine decat asta pe care o am acum) daca pica ceva eu sunt convins ca merita si sper ca in final masina va avea si asa ceva :) (stiti cumva unde o si gasesc?)
" am o mare rugaminte pt un moderator! rog frumos frumos daca se poate modifica umpic numele topicului si mai exact nr "CJ 14 LFS" (care pana la anu cel tarziu in februarie nu va fi pe masina) sa fie inlocuit cu "CJ 11 RSA" care e actualul, evident din poze :P, asta in cazul in care cineva va fi dispus sa-l mai modifice odata atunci cand chiar va fi 14 lfs, ori daca se considera ca e inutila schimbarea asta, e ok, nu ma supar :) ms mult! " |
Re: E36 - 318is Coupe - CJ 11 RSA
fa-i nasu negru...cred ca ar da mai bine si faruri cu lupa...
|
da faruri cu lupa tot caut sa iau ceva second in primul rand sa vad daca pot inlocuii doar lupa si nu tot farul, apoi niste sticle clare, urmat de angel si hid-uri. cat despre nas inca nu sunt 100% convins, desi stiu ca toata lumea il face negru...nu stiu sa vad, niste vt-uri probabil, cand am timp...
oricum ca sa va dau un exemplu de o pisi cu aceasi culoare ca a mea si acelasi kit (mai putin oglinzi si bara spate) va dau link-ul urmator pe youtube. sincer imi place la nebunie cum arata :| full fumurii, jante mari, angel, xenon si atat! acuma nu are legatura ce face cu ea in vid...doar cum arata :D clicky p.s:multumesc pt modificare! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
wow! ms mult vio!
nu arata rau deloc, dar nici nu e mi se pare "a must"... mai trebe discutat. defapt m-am hotarat...le fac negre cand reusesc sa schimb farurile si sa pun angel...atunci e momentul, si da acuma realizez ca atunci va conta mult. |
1 Attachment(s)
TOt nu te vad pe mess sa iti dau poza...
Asadar, volanul buclucas: adevarul e ca pe viu nu e asa albastrui si arata.. ok. nah, nu e stralucit dar e ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning