Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   EUROPENE (https://forum.4tuning.ro/400-europene.html)
-   -   lastun tuning (https://forum.4tuning.ro/400-europene/87961-lastun-tuning.html)

Evoluzione 19-12-08 21:08

Re: lastun tuning

Raman soriceii pe proiectul final? :-P

Seriously: Frumos :D

costy_micro 19-12-08 21:39

astia erau la promotzie cu scaunele:dance::dance::dance:...cica acesti shoricei monteaza singuri scaunele:blahblah::blahblah:....

aleyx_oltcit 23-12-08 18:08

jantele sunt criminale :X

andi_cimpean 17-01-09 23:43

poze recente??? foarte frumos. cum adera chitul cu materialul ala din care este facuta contraaripa?

Manson 08-03-09 23:25

foarte tare frate...de abia astept sa vad produsul final

costy_micro 24-03-09 22:32

4 Attachment(s)
costy_micro se reintoarce..dupa o participare cu destul de multe probleme la cursele de indemanare care au avut loc la suceava ..lastunul e pe calea cea buna...:pistoles::pistoles::pistoles:

poze de la suceava>>>

St3FaN 25-03-09 09:55

L-ai omorat:)) In a treia poza, eu mecanic cu privirea, tu erai maistru in arcuri de acceleratie =)) Oricum o fost distractie si am facut treaba buna!

George Hermenean 26-03-09 22:26

Succes in continuare cu Lastunu'.Ce fioros e!

costy_micro 30-03-09 13:44

daca nu imi dadeai tu cutia ai plina de arcuri si arculetze nu eram eu expert in arcuri:drunk::drunk:..am facut o treaba foarte buna:peace::peace:..nu stiu catzi au mai avut ocazia sa mai vada un traby sau un lastun mai ales la indemanare:shakefist am rupt gura targului..ce mai...:dance::blahblah:

dmo.mihai 02-04-09 01:26

misto lastunul si totodata singurul pe care il vad modificat:)

mischone 09-04-09 10:07

Pt ce ai facut cu Lastunu' m-am inscris pe forumul asta! Felicitari!

Am vazut mai inainte ca ai vrea dispersoare albe pt lumini.

Daca originalele sunt intregi (sau sparte, dar ai toate bucatile) pot sa te ajut.

TM32CIP 12-04-09 18:23

salut, nu ma pricep la dacia 500 asa ca te voi intreba direct : ce dimensiuni are compartimentul motor ? distanta jos intre contraaripi, distanta de la perete la botul masinii si inaltimea compartimentului de la planetara la capota (nivelul aripilor) ? Multumesc anticipat, bestie rau masina ta ! :twisted:

Fr3e_Sp1r!t 28-04-09 18:39

salut...ti-am vazut si eu lastunul in sv,frumoasa rau masina dar a cam murit in timpul cursei:D...
ai reparat stricaciunile:?:

conty one 15-05-09 04:54

sa stii ca ti-am urmarit de la inceput proiectul cu "lastuning-ul":D :D :shock: si am ramas foarte placut surprins..parerea mea ,e ca este cel mai tare lastun.....ai mai facut ceva la bestiutza;)?? si poze cu ce ai mai bibilit la ea.bafta in continuare

morpheusmaster 15-05-09 14:05

Costy, ceva nou?? Vede lumea lastuningul la Suceava?

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning