![]() |
Re: lastun tuning
Raman soriceii pe proiectul final? :-P
Seriously: Frumos :D |
astia erau la promotzie cu scaunele:dance::dance::dance:...cica acesti shoricei monteaza singuri scaunele:blahblah::blahblah:....
|
jantele sunt criminale :X
|
poze recente??? foarte frumos. cum adera chitul cu materialul ala din care este facuta contraaripa?
|
foarte tare frate...de abia astept sa vad produsul final
|
4 Attachment(s)
costy_micro se reintoarce..dupa o participare cu destul de multe probleme la cursele de indemanare care au avut loc la suceava ..lastunul e pe calea cea buna...:pistoles::pistoles::pistoles:
poze de la suceava>>> |
L-ai omorat:)) In a treia poza, eu mecanic cu privirea, tu erai maistru in arcuri de acceleratie =)) Oricum o fost distractie si am facut treaba buna!
|
Succes in continuare cu Lastunu'.Ce fioros e!
|
daca nu imi dadeai tu cutia ai plina de arcuri si arculetze nu eram eu expert in arcuri:drunk::drunk:..am facut o treaba foarte buna:peace::peace:..nu stiu catzi au mai avut ocazia sa mai vada un traby sau un lastun mai ales la indemanare:shakefist am rupt gura targului..ce mai...:dance::blahblah:
|
misto lastunul si totodata singurul pe care il vad modificat:)
|
Pt ce ai facut cu Lastunu' m-am inscris pe forumul asta! Felicitari!
Am vazut mai inainte ca ai vrea dispersoare albe pt lumini. Daca originalele sunt intregi (sau sparte, dar ai toate bucatile) pot sa te ajut. |
salut, nu ma pricep la dacia 500 asa ca te voi intreba direct : ce dimensiuni are compartimentul motor ? distanta jos intre contraaripi, distanta de la perete la botul masinii si inaltimea compartimentului de la planetara la capota (nivelul aripilor) ? Multumesc anticipat, bestie rau masina ta ! :twisted:
|
salut...ti-am vazut si eu lastunul in sv,frumoasa rau masina dar a cam murit in timpul cursei:D...
ai reparat stricaciunile:?: |
sa stii ca ti-am urmarit de la inceput proiectul cu "lastuning-ul":D :D :shock: si am ramas foarte placut surprins..parerea mea ,e ca este cel mai tare lastun.....ai mai facut ceva la bestiutza;)?? si poze cu ce ai mai bibilit la ea.bafta in continuare
|
Costy, ceva nou?? Vede lumea lastuningul la Suceava?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning